Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
szerintem mindre. Ezt néztem én is. talán a Roborock Q7, S7 szilikonjára nem tekeredik annyira fel (igaz erről is hallottam, hogy képes összeszedni), a többire szinte mind., A kefés ILifem is összszedi a hosszú hajakat és takarítani kell. -40ezerért ezt bevállalom 
-
csuzso72
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem kb ugyanaz, csak újabb konstrukció és nagyobb a szívóteljesítménye (3000/4000 Pa) [link]
-
-
csuzso72
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
"Nekem 102k-t ir"
ha a D9 maxot mondod, akkor annyit ír ki alapból, de kuponokkal csökkenteni lehet az árat. Alap kupont (talán 5%, max 3ezer valahányszáz forint) első körben kikell választani a kuponos oldalon, majd a rendelésnél alkalmazni és ott lesz még egy promo kód sor, oda pedig Silent77 által küldött kódot (BG225D9max) be lehet vinni. Így lesz 85 körül (erre jön rá az 1700 szállítási biztosítás, ha kéred). -
BoneDragon
veterán
válasz
csuzso72
üzenetére
Már lejárt a banggood akció? Nekem 102k-t ir.
Amúgy lemondtam a felmosás funkcióról, felesleges nekem a sima vizes maszatolás macska mellett, azért nem adok +60-70k-t a S7 miatt. Inkább akkor felmosok heti 1x. Porszivózzon fel tökéletesen napi 1x és csókolom.
Utána is olvasok ennek a D9 Maxnak. -
csuzso72
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Köszönöm! Egyre jobban erre hajlok, mert L10-et most csak 136körül (annyiért itthon is van a 360 s10) találok, ahol van. Ha 100 körül lenne, mint ahogy kb volt kuponnal, azt választanám
Igaz csak a leírásokat látom de a Dreame D9Max és a Roborock Q7max között nem latom a számomra 40ezer forint plusszt indokoltá tevő különbséget
de cáfoljatok, vagy erősítsetek meg 
-
BoC1ka
senior tag
Megjött az S7, rendben van. Androidon a hozzávaló applikáció nem akar eltűnni nekem az értesítési sávból (2db ikon). Hogyan lehet ezt kikapcsolni a telefonon?
-
csuzso72
tag
Sziasztok! Most szeretnénk robotporszívót vásárolni. Eléggé el vagyok veszve már a tipusok között. Igazából jó lenne, ha minél olcsóbb lenne lidar szenzoros. Felmosás annyira nem fontos, viszont vannak szőnyegek, amiket lehet nem mindig szednénk fel, székek, stb. Két szint, jó lenne, ha külön külön kezelni tudná. Külföldről, európai raktárból is rendelnék. 130 ezer körül a Roborock Q7-et (talán 124 eu) néztem és a 360 S10-et (itthon). 100 környékén a Dereame L10 Prot (eu), de az most elég készlethiányos. Ezek közül melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg van valami jobb itt körül? Az S5 maxot néztem még (itthon 139-ért, de akkor szerintem a Q7 inkább).
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
Roborock S7 egy év után kéri, hogy vegyek új alkatrészeket. Mondjuk elégé leharcolta némelyiket így kell is.Kérlek, segítsetek, honnan érdemes rendeljek.
A készülék Prágából jött
Köszönöm szépen. -
válasz
Silent77
üzenetére
Nagyon jó árat kaptak.
JIMMY HW8 Cordless Wet Dry Smart Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BG99hw8 + 5% [link]
$89.99Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BG225D9max + 5% [link]
215.00$ -
bypet
tag
válasz
BlackJack21
üzenetére
Szép. Azon gondolkoztam hogy milyen más típus kezeli ezt jól. A mop 2 ultra ToF szenzora tesztek alapján pontosabb mint a pro LDR je. iRobot kamerája nem tudom hogy kezelné, .. .?
Mágnes csík nem segíthet valahogy?
-
zsamiatt
őstag
használ valaki valetudot? Az lenne a problémám, hogy takarítás után 1-2 nappal átvált no map datara a térkép. Persze ilyenkor a szegmentálások se működnek.
Aztán egy takarításkor újra vissza kerül minden és a szegmentálások is láthatóak. Más is tapasztalt ilyesmit? -
BlackJack21
tag
Az Ikea-s relaxfotel is ilyen. Az S7 is felmászik rá és nem tud lejönni róla. Mi azt szoktuk, hogy porszívózás előtt a vízszintes részt feltámasztjuk valamivel( ez gyk lehet bármi, lego kocka, pet palack,stb). Így már nincs gond vele.
Az étkezőben pedig feltesszük a székeket, így a sok láb nem zavarja a porszívózást. -
bypet
tag
Sziasztok!
Xiaomi mop 2 pro. Az étkező szék lábával nem tud mit kezdeni. Tudnátok bármilyen tippet adni, mielőtt kivágom a kukába?
A szék szánkótalpas*, a talpa hajlított fém cső ami kb 25-30 mm átmérőjű. Át akar menni rajta, de fennakad, forog, darál minden forgó része, majd 1-2 perc után nem tud mozdulni.Nincs valami spéci beállítás, hogy ne akarjon akadályt/küszöböt mászni? A lakásban nincs küszöb, viszont az étkezőt takarítania kell, ha itt lakik. Köszi!
*
[link] -
Azt hogy lehet megcsinálni, h az S7 először porszívózzon körben majd alaposan mosson fel? Utóbbit nem tudja porszívózással együtt.
-
Lajcsika
tag
válasz
petrol17
üzenetére
Szerintem ez a szőnyeg nem robotporszívó kompatibilis, egyik sem fogja szeretni! Nekem is S7 van az első takarításnál gyönyörűen feltérképezett, pontosan kijelőlte a szőnyegeket és engedélyeztem a szőnyegeken a szívóteljesítmény felemelését maxra.
Én ezt és ha van még ilyen szőnyeged elajándékoznám Anyósnak.
-
petrol17
csendes tag
-
petrol17
csendes tag
Sziasztok. Tegnap óta van egy xiaomi s7 robotom. Megcsináltattam vele egy teljes takarítást, de úgy hogy előtte felraktam a székeket az asztalra, szőnyegeket kivittem a teraszra, szóval egyszerű helyzetben volt, csak körbe kellett mennie. Ezután az elkészült térképet felosztottam szobákra, hogy amikor nem akarok teljes takarítást csinálni, akkor csak kijelölöm az előteret, hogy 2-3 naponta meg tudja csinálni csak azt a területet. No most az a gond, hogy időközben visszraktam a szővegeket pl., amin nem igazán megy át, így nem jut el az előtérig, hanem elakad... Ilyenkor mit kellene tenni? Ha beállítok no-go zónát, akkor a legközelebbi teljes takarításnál ki fogja hagyni azt a területet. Mit lehet tenni ilyenkor?
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Egy kicsit szokatlan dolgot szeretnék tőletek kérdezni.
Létezik olyan porszívó ami meg tud birkózni a hosszú szálú szőnyegekkel és az elosztó kábelekkel?
Két lakást szeretnék takarítani vele, de az egyikben elosztó kábelek vannak több helyen is keresztben a folyosón.+ Kérdés: létezik olyan porszívó amit két helyen tudok használni? Hétvégén az egyik lakásban, hétköznap a másikban.
Köszönöm szépen!
-
Ance
őstag
Üdv. Bocs nem teljesen ide illik, de talán itt használnak legtöbben akkus porszívót is. Nem próbált valaki ilyet: [link] Jó lenne személyes, nem reklámteszt alapján valami tapasztalat. Köszi!
-
megema
őstag
válasz
BlackJack21
üzenetére
Köszi a válaszokat! Este még csináltam egy dokkoló áramtalanítást, azóta egyelőre online.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Roborock S7 másnál is szórakozik? Volt egy firmware update, és talán azóta folyamatosan offline, ha dockolva van. Lehúzom, ki-bekapcs és rögtön online… Aztán dockoltatom és offline lesz.
-
Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with 2.5L Suction Station!
EU raktárból.
Kupon: BG1week30pcs + 5% [link]
$489.99Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BGjune30e + 5% [link]
$259.99 -
zsamiatt
őstag
Sziasztok, hogy lehet rávenni a robotot, hogy a helységeket külön szegmentálja? Illetve ha egybe van a nappali és a konyha hogyan lehetne két részre bontani?
köszönöm,
-
zsamiatt
őstag
nem tudjátok véletlenül, hogy valetudo alatt hol lehet bekapcsolni, hogy szóljon ha tele a szemetese? l10 pro.
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Mit ajánlotok ~ 90 nm-re, ennek 50%-a járólap, 50% parketta felületre?
Szeretnék vásárolni egy olyan robotporszívót amely fel is mos egyben, esetleg dokkoló állomással is rendelkezik (de ez másodlagos)
Árat nem tudom egyáltalán hova kell belőni. Roborock S7 ha jól gondolom nem mos fel, azt szűrtem le utóbbi hsz-ekből az ajánlott?
-
törölt tag
Sziasztok,dreame D9 pro-nak van valami ismert nyűgje, ami miatt esetleg nem ajánlott? Vagy felesleges a pro mert elég a D9? Köszönöm
-
Caranita
aktív tag
Szintén Midea M7 kerék hiba, de nekem az első, középső kerék esett ki, és nem is marad meg ha visszarakom.
Vki járt így?
Van a kerék fém szárában egy nút, gondolom amikor bent van, egy műanyag gyűrű odafogja, így szétszedés nélkül cserélni sem lehet

Szerk.: én geekbuyingon vettem, nem számítok sok jóra

-
V.T.
aktív tag
Szia. Azóta egyszer válaszolt a webshop hogy küldjem vissza nekik. Én meg hogy inkább küldjön egy új komplett kereket vagy adja vissza a pénzem. Na azóta a konkrét beszélgetés is eltűnt.
Senkinek sem ajánlom hogy ezen az oldalon vásároljon Gshopper. com
Egyébként kb 3 hetente kaptam választ bármit is írtam nekik.Részemről a robot kint van a tárolóba. Szerintem ahogy van megy a kukába. Én is próbáltam szetszedni de nem sikerült teljesen.
Elég csalódott vagyok pedig abban a 2 hónapban még használtuk tok jó volt. -
toeki
senior tag
Bármi változás azóta? Nekem a webshop abszolút nem reagált, úgyhogy inkább nekiálltam és szétszedtem...
Egyelőre annyi h a kerék mechanikája működik de érezhetően nehezebb tekerni mint a jobb oldalit - ezt persze a motornak simán meg kéne attól még hajtani. A motort is kiszedtem, működik. Megyek majd tovább, valószínű a fet szállt el az elektronikán, de egyelőre meguntam 🤣Szerk
Még annyi h a kábelezés az vmi hihetetlenül igénytelen, mintha valami prototípus verzió lenne, minden összevissza, keresztbe kasul, bármit ki akarsz szedni annak keresztbe van egy kábel.
Fogalmam sincs a többi porszívó milyen belülről de a midea-t abszolút nem ajánlom senkinek, és szerintem a gshop-os akciókat sem kéne innentől bepakolni mert 0 a garanciális ügyintézés -
Zsöti90
tag
Hali. Van egy xiaomi vacuum mop 1c-em, ami az elmúlt pár hónapban nagyon hangos lett működés közben. Közepes szívóerőn kb. 2x-3x hangosabb lett használat közben, de eközben ugyan úgy szépen takarít. Van valami itthoni megoldás rá vagy gariztatni kellene?
-
Lajcsika
tag
Ez egy Roborock S7? Miután először körbement a lakáson utána felosztja helyiségekre a lakást, ha neked úgy nem felel meg akkor szerkeszd te és nevezd el különböző nevekkel. Aztán már tudsz külön takaríttatni vele bármelyik részét is a lakásnak és csak azt fogja csinálni szobánként. biztos, hogy nem fog ide oda jönni-menni.
-
-
qolu
csendes tag
Sziasztok! Egy kicsit elvesztem a különböző xiaomi meg a többi robotporszívó között!
maximum 100 ezerig keresnék valami jót. olvastam hogy egy páran behúzták a 220voltból az f9-et, esetleg a d9 megéri azt a +20000ftot? -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem nem olyan rosszak, de volt már jobb is. + nagyon sz@r a forint.
Én szívesen rendelek kintről ilyen értékben is, ha tudok vele spórolni.
Gshoppernél talán olcsóbb a q7.Az S7 is olcsóbb.
Roborock S7 + ajándék Xiaomi TV Stick
EU raktárból!
Kupon: AAECEA64E947
157.078Ft -
válasz
Dee Dee
üzenetére
Szerintem írj rá az eladóra. Nem jellemző az ilyen.
Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner with Sonic Mopping Auto Mop!
EU raktárból!
Kupon: BGs7off3days + 5% [link]
$389.99Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner 4200Pa!
EU raktárból!
Kupon: [link] + 5% [link]
$319.99 -
-
Lasersailing
senior tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Végre megalkották a tökéletes tudású gépet. Pont ilyet keresek.
Ami tetszik az S7-ben és a ROIDMI EVA-ban, azt ötvözi.Már csak a tökéletes fizetés hiányzik, hogy legyen ilyen porszívónk otthon...

-
tranceplanet
addikt
Új nehéz bombázó, brutális árral, Roborock S7 Pro Ultra: [link]
-
Luigi962
őstag
válasz
bcsarli
üzenetére
Más elven működik mint a hagyományos porszívók. Itt forog a kefe úgy mint a rúdporszívóknál és egy örvényt csinál a rendszer. Ezért nem baj, ha minél nehezebb egy robot, mert jobban odanyomja a súlyánál fogva a kefét+a felmosásnál is lényeges, hogy ne csak egy koszos rongyot húzzon maga után. Az S7-nél a mély felmosásnál a rezegtetése a mopnak is erre rásegít.
-
bcsarli
tag
válasz
Luigi962
üzenetére
Köszönöm, megnyugtattatok
.
Írtam hogy szépen takarít. Nem vártam hogy úgy beszippantsa a kezem mint a normál porszívó, de meglepett hogy szinte semmit nem éreztem. Miközben "hatalmas szívóerő"-ről írnak a tesztek
Szeretném megtudni hogy csinálja, de végülis a végeredmény a lényeg
-
Luigi962
őstag
válasz
bcsarli
üzenetére
Ha az S7 úgy rátapadna a kezedre mint a normál porszívó akkor elindítanál egy porszívózást és neked kellene tologatnod a szőnyegen, mert rátapadna arra is,de nem ez magától megy. Szóval inkább a portartályt nézegesd és látni fogod mit szedett össze akár akkor is, ha normál porszívóval kitakarítottál és utána indítasz egy robot takarítást. El fogsz csodálkozni.
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Pár hete használom a Roborock S7-et, és nagyon szeretem. Soha nem volt még előtte robotporszívóm, így kíváncsi voltam a szívóerejére. Menet közben megpróbáltam alátenni a kezem, de legnagyobb meglepetésemre szinte semmi szívóhatást nem éreztem a kezemen max beállításon. Ennek így kell lennie, vagy esetleg hibás a gép? Ezt amúgy nem gondolnám, mert szépen tisztántartja a lakást, de mindenesetre furcsállom. A normál porszívókhoz vagyok szokva, ha ahhoz odateszem a kezem, erővel kell levenni

Milyen elven működnek ezek? -
Redback
csendes tag
válasz
redbiro
üzenetére
Nekünk most 13 hónapos, a szűrő 41%-os, az oldalsó kefe 56%, a főkefe meg 71%-os. Ezt gondolom üzemidő/takarított terület alapján számolja. Nekünk eddig 88 órát ment eddig és 6000m^2-t takarított. Általában heti 3szor takarít 62m^2-t és heti 7szer 6-ot (konyha). Szóval hacsak nem 7/24-ben szeretnéd futkároztatni, szerintem ráérsz.
-
frenk74
tag
Ha már egyszer menti a térképet, az már úgy marad. Az új területet is megcsinálja, de az szürke lesz a mentett térképen, és nem adja hozzá, minden indulásnál hiányozni fog. Az A betűnél nem tudom mire gondolsz, talán a helyiséget jelöli betűkkel, amíg te nem változtatod meg.
-
Nimda
addikt
válasz
frenk74
üzenetére
Köszi! Közben megérkezett és nagyon "aranyos" cucc

Lenne még pár kérdésem: az A betű mit jelöl a térképen? Ha egyszer elmentette a terület rajzát, akkor az már fix, vagy még finomít rajta a következő takarításkor?
Tetszik, hogy ki lehet jelölni a területet, mondjuk egy szőnyeget, hogy azon menjen rajta külön végig. Vagy, hogy a szőnyeg maradjon ki a felmosásból.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 360 S7 robotporszívó. A felmosó funkciója nem működik, szétszedtem már, megszárítottam, újra összeraktam, de fel sem ismeri maga a porszívó. Reset, restart megtörtént, frissebb firmware nincs. Valakinek van ötlete mit lehetne még csinálni?
Előre is köszönöm!
-
JIMMY HW8 Pro Cordless Wet Dry Smart Vacuum Cleaner
EU raktárból!
Kupon: BGjuly7a + 5% [link]
159.99$2db Xiaomi Mijia MJXCQ01DY Stick Handheld Vacuum Cleaner 16000Pa!
EU raktárból!
Kupon: 5% https://bit.ly/3DwzExk
89.99$/2db2db terméktől 50% kedvezmény.
2 különböző termék is lehet, vagy akár több is. 3 rúd porszívó van benne. -
tranceplanet
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egy S5 Max robottal egyértelműen jobban jársz!
-
BoneDragon
veterán
Üdv,
Ez a Samsung megér 114 ezret? Kuponokkal le lehet vinni annyira az árát. Esetleg valakinek tapasztalata vagy tesztet lehet olvasni valahol? Egyszerűen semmit nem találtam, csak a Jet Bot+ meg az AI van mindenhol.
Másrészről jobb lenne olyan ami fel is mos, sajnos ez nem tudja ahogy nézem, viszont ha megér ennyit akkor behúzom...
Vagy ha ilyen árban van jobb ami fel is mos, ne kiméljetek.
-
frenk74
tag
Nem tudok hibát mondani. Október vége óta hiba nélkül dolgozik. Hálózatot nem dobja el, program nem vacakol, térképpel gond nincs, jön-megy, teszi a dolgát. 2 cm-es küszöb nem akadály, szőnyeget érzékeli, ha rámegy, megemeli a szivóerőt. Virtuális fal, no go, no mop zóna, van minden. Minden 1C kiegészítő kompatibilis vele (kefék, szűrő, mop), aliról rendeltem, mind jó hozzá. Csináltam hozzá magyar nyelvű felületet a magyar MI Home apphoz, az is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egye fene berendelem én is.
szerintem mindre. Ezt néztem én is. talán a Roborock Q7, S7 szilikonjára nem tekeredik annyira fel (igaz erről is hallottam, hogy képes összeszedni), a többire szinte mind., A kefés ILifem is összszedi a hosszú hajakat és takarítani kell. -40ezerért ezt bevállalom 

farkas26