Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#thamasz, #Chal
Köszi a válaszokat, a megoldani alatt pont ezt értettem, hogy nagyobb kár nélkül lekezelné, csak hülyén tettem fel a kérdést
Amúgy ezek a Yuka gépek milyen algoritmus szerint nyírnak? Ami videókat láttam ott mindig párhuzamosan egyesen nyírt, a manualból azonban sokkal okosabb nem lettem, mire jó a szög beállítás?!
Az pl. megoldható, hogy egyik nap hosszában a másik nap keresztbe nyírjon, így biztosítva h a lábak körül is a lehető legjobban le legyen nyírva?
Azzal tisztában vagyok, hogy a szegély/akadályok mentém nem nyír 10-15cm-t, csak kárt ne okozzon.
Az a gond h nagyon pici a kert, összesen 70nm, ezét relatív sok a széle, viszont eddig (Parkside Józsi előtt) olyan volt mint a perzsaszőnyeg, csak a két naponta fűnyírózás kezdett már picit sok lenni :-)Szóval ágyúval verébre ez az egész robotozás nálam, de ha már belekezdtem ne legyen rondább mint eddig...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest