- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Funthomi #2756 üzenetére
Köszi! Annyira nem vészesek az emelkedők, inkább az a gond amikor valami nagyobb növényt kiszedek, akkor utána hiába töltöm fel földdel, az elég hepehupás egy darabig. Meg az autókkal a "zöldön" gurulunk át, valaha ott térkő volt, csak elfoglalta a természet
Nagyobb földmunkába meg nem vágnék bele egyelőre.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Funthomi #2748 üzenetére
Hello!
Ezek egyenletlen, gazos területtel sok szűk átjáróval a gyakorlatban elboldogulnak? Tippre olyan 5-600 négyzetméterrel kéne elboldogulnia.Tavaly egy Parksideot próbáltam a korábbi jó Gardenas tapasztalat alapján (igaz azt nem ide állítottam be), de mivel ez folyamatosan a határolóvonalat járja körbe (be lehet állítani, hogy hány métert kövesse, mielőtt nekiáll nyírni), nincsen külön vezető, mint a Gardenanal, így annyira kikaparta sok helyen, hogy egyszerűen merülésig forgatta a kerekét a gödörben.
A jóval régebbi gardena hasonló minőségű területtel elboldogul, de mivel nagyon tagolt az udvar, nem lenne elég egy vezetőszál, a sok szűk átjárón meg random kis eséllyel haladna át. -
válasz
Funthomi #2748 üzenetére
nekem i108e van, egyhuzamban kb 300-320 m2-t tud lenyírni, utána megy vissza tölteni. mai napi példa: 8:40-kor kezdett, 13:20-kor szólt, hogy le fog merülni, és elment tölteni, majd töltés után 15:18-kor végzett. összesen 436 m2-t nyír, de a nyírás ideje függ attól, hogy milyen irányban nyírja. minden nap kb 15 fokkal elfordulva nyír szisztematikusan, így nem tapossa ki a gyepet.
kutya nálunk is van, és megtanulta, hogy van robot, és nem piszkáljuk. amúgy ha elé megy, akkor a robot egyszerűen megfordul, és majd később befejezi azt a csíkot, ami elmaradt.
ami sokkal bosszantóbb: ha nem szedem össze időben a kutyagumit, mert azt szétcsapja vagy rámegy és mindene maszkeros lesz....#2746Anaconda nem, nem az én ujjam
még csak most tettem fel szombaton, így összesen 4 napnyi (a maival 5) nyírás van benne, majd később nyilatkozom arról, hogy valójában mit bír.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Funthomi #2732 üzenetére
Időközben ezekre a gépekre kaptam ajánlást:
-YUKA MINI 800
-Segway Navimow i108E
-LUBA 2 MINI AWD 800Árban is így jönnek, növekvő sorrendben. Ami viszont meglepett (ha jól olvastam), hogy a Yuka akksija a legnagyobb, és a Lubáé a legkisebb, azaz pont hogy a legolcsóbbé a legnagyobb?
Ahogyan korábban írtam kb. 200-250nm területet kellene vágni, nem lesznek durva emelkedők, a kert vmennyire tagolt lesz. Ami érdekesség még, hogy a kutya napközben kinn van a kertben, késő délutántól/estétől reggelig meg benn velünk, emiatt a fő vágási idő éjszaka lenne. Persze trenírozzuk majd a kutyát, hogy megbarátkozzon a géppel majd, de worst case scenario esetén csak az éjszaka játszana.
Ezek alapján mit ajánlanátok?
Köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged