- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, a hivatalos oldalukon nincs ilyen, szerintem ez a 600-as és a 800-as átnevezve, bár a 700-asban kisebb az akku. Talán ez valami német piacra szánt sajátosság, így adta ki a piackutatás ott. Mindegy, szerintem magyar vásárólként vagy a hivatalos store-ból (eu.mammotion.com) rendel mindenki amúgy is, vagy a hazai forgalmazónál (luba.hu), ott meg 600/800-as van csak.
-
Gabesz87
veterán
ÉRtem, köszönöm.
meg mellé egy százalékos esélyt, aztán random választ közülök
Ez bevallom, nem teljesen világos.
Néztem még ÁK-n a Riwall PRO RRM 500 APP gépet, nem sokkal drágább, ellenben pozitívabb vélemények vannak róla. Jó, igaz csak 2 dbEsetleg ezzel van tapasztalat? Melyik jobb a 2 közül?
-
pomk
őstag
Olvass vissza, de úgy írták hogy "csak" egy köztes pont aki "csak" forgalmazó.
Beszerzést náluk kezdeményezed, de a hivatalos németországi központból érkezik a robot. Ha gond van, magyar forgalmazónak jelzed, de Ő is tovább jelzi a Mammotion-nak és Ők küldenek érte futárt aki ingyen elviszi és hozza a terméket.
DE, feltételezem apróbb problémák, hibaelhárítás, telepítés, üzembe helyezés, tanácsadás stb. esetén (ha szükséged van ezek közül bármelyikre is), biztos támogatnak! -
PitLee
őstag
A navimowhoz van gyári upgrade is
https://navimow.segway.com/hu-hu/collections/accessories/products/off-road-wheelsDe a hajtott kerékre utólag is lehet kapni körmös tárcsát van fém és műanyag is.
Persze ha sokat kell betonon mennie szegélyezésnél lehet nem a legjobb megoldás.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=76055c168139b189&q=robot+mower+accesorii+spikes+wheel&udm=2 -
Funthomi
aktív tag
"Ezek egyenletlen, gazos területtel sok szűk átjáróval a gyakorlatban elboldogulnak?"
Ez jó kérdés, nincs vele tapasztalatom, az eddig megnézett tesztvideók alapján a Yuka Mini 600, 800 megbírkózik a nem durva, hirtelen emelkedésekkel. De mivel ezekhez nem kell madzag, így egy fokkal könnyebb a tagoltság kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged