- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
válasz
galaktikus #1325 üzenetére
Probald dx12 ben. Szon a grprn 120 fps en kene mennie
-
Dency01
aktív tag
válasz
galaktikus #1325 üzenetére
MSI afterburnerrel ránézel a GPU és CPU kihasználtságra akkor mit ír ki játék közben? V sync offon van? Próbáld meg a felbontást windowed borderless vagy fullscreenen.
-
ßrainiac
addikt
válasz
galaktikus #855 üzenetére
igen?
-
adakiller
senior tag
válasz
galaktikus #473 üzenetére
remélhetőleg hamarosan javítva lesz ez
-
MikeVanDale
újonc
válasz
galaktikus #436 üzenetére
Sajnos gyerek és munka mellett nincs időm. Nem a korosztályt szidom, hanem, hogy csak ezeket a no-life-only-game srácokat fogom ki, akik rohadtul ráérnek erre és ilyen önelégült fejjel nyomják ,hogy mekkora sztárok ezen. PUBG-ről -> Ha van időm traingezek, de rájöttem a training mode és a normal között is sok a különbség. Fegyvereket próbálok kitapasztalni és mikor úgy érzem nem lesz gond a fizikai részével, valahogy normal mode alatt ugyanúgy 600méterről kiszednek. Nemtudom mi az a spray control és ugyanúgy semmit se. Ráadásul ami idegesít, hiába EU serverre szeretnék menni, mindig a mocsok vietnámi meg ázsiai kutyák közé rak, akikről köztudott, hogy ez az életük. Ismerősömmel néha játszunk duo-ban is, ha van idő, de lehetetlennek tartom, hogy ez a játék nekem menjen... Persze közrejátszik a türelmetlenségem is, hogy egyből kb. 24 kill-t akarok/kör. Én nem tudom, hogy az a kis gyökér shroud is mitől játszik ennyire pontosan, hol ott nem olyan régi játék ez. Érdekes... Sajnos 15 év CS-ről nehéz átállni. Ráadásul CS:GO-ban nekem a pörgős, 10perces DTM világ
jött be, de már unalmas. A PUBG-n is van a War Mode, deidegesít a hosszú respawn és az ejtőernyőzés, mert amint földet érek, már headshot. Én úgy érzem nem tudom kiélni benne magam ezekben a játékokban és ezek nem is nagyon engedi ezt egy kezdőnek.. A PUBG mobile-on pl. egyszintűekkel rak össze, ott már volt win sokszor, de mivel telefon, így nem akarom rongálni a szemem. Ezért utálatos ez számomra, hogy pro-k közé rak és esélyem sincs. Plusz néha az értelmetlen lootok, valahol ez nekem ilyen szerencsejátékszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest