- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Hát már én is gondolkodtam küldeni egy kis E-pontot hogy végre meglegyen a Electrified M4, az az ami a legjobban tetszik, vagy még ugyanabból a dobozból az a fehér-kék M4.
Ha nem vagyok túl indiszkrét mennyiből €-ból sikerült kimaxolni?Ezt a torpedót megcsinálhatták volna úgy hogy tudsz lőni rajta. Vagy egyáltalán nem tudsz vele lőni.
-
Dency01
aktív tag
"ROECS_Lynn Moderátor
Hello!The development team is working on a fix of this crash issue and we will try to deploy a patch to resolve this issue as soon as possible! We sincerely apologize for any inconvenience caused by this.
Kind regards,
- Sarabel"Tudnak a hibáról és már dolgoznak rajta. Szóval nem nálunk van a gond.
-
ßrainiac
addikt
Nekem (meg egyebkent is ez a logikus) a no x version torlesevel a beta modot lehetett ujbol engedelyezni meg a nagy update elott.
Most a season 2-val meg nem neztem h melyik fut, de baromira zavar hogy kivettek a high AA-t - ez amugy mindenkinek ki lett veve, vagy sima es x versionje valogatja?
hcol7 A-B TESTING!!4
-
furob
tag
majd ird meg légyszi, ha sikerül megtalálni a megoldást a régi client-re
amit olvastam, full új windows, új ROE letöltés után is X-et kapott
el sem tudom képzelni, mi alapján...akkor végülis kimondhatjuk, hogy aki X-et használ fps droppot szenved a régihez képest, aki meg régit, annak ugyanolyan jó vagy jobb a season 2-re?
-
hunmarkov
csendes tag
Az EU szerverek megnyitották kapuikat!
Ring of Elysium Letöltés: Steam
Csapattárskeresés: https://discord.gg/yktPxY
Ring of Elysium Hungary Facebook csoportMindenkinek jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest