Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
Gardaai
üzenetére
Én eddig úgy tudtam csak 1 virtuális kártyám lehet.
Csak emiatt használtam az eldobhatókat, mert az az "1" virtuális aktív használatban van. Így viszont tényleg egyszerűbb létrehozni még egy virtuális multit és befagyasztani ha épp nem használom. Ma is érdemes volt ideolvasnom
-
TrollBalint
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Böngészőbe ritkán vásárolok, telefonon szoktam többnyire, illetve a Google Pay sem fekszik nekem annyira. (Nincsen vele különösebb bajom, de nem igazán vonz, hogy telefonnal fizessek)
Pötyögés meg nem tart sokáig. Telefonon ki lehet másolni a bankkártya számot, ha meg mégis böngészőben vásárolok, 2-3 mp alatt beírom (legalább használhatom a gépírás órán tanultakat
)
Ezeket nem vitatkozás / megmagyarázás gyanánt írom, hanem csak megválaszolom, hogy nekem, személyszerint miért nem fáj annyira mindig beirogatni
Mondjuk azt is hozzátenném, hogy nálam ezek a vásárlások kb. 1 db. / 1-2 hónap
pictigjis: "... a többség egyszerűen továbbra sem érti, mire való az egyszerhasználatos kártya, aminek az egyenes következménye, hogy egyre kevesebb és kevesebb helyen fogják elfogadni"
A kereskedő oldaláról miben más, ha egyszer használatossal fizetek, mintha többször használatossal? -
adika4444
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Én böngészőbe sose mentem. A Bitwarden-be igen, de az meg nem tud auto kitöltést.
Gépen egyszerű másolgatni, mobilon meg Apple Pay-jel vásárolok.Hogy on is legyek:
Hétfőn váltottam csomagot az OTP-nél és bevették a kártyám, de a másikra meg várnom kell pár napot. Így raktam a Revolut-ra és azt használom. virtuális kártya, Apple Pay-jel. Zseniálisan jól működik. -
zerodot
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Hát számlát ír, nem pedig kártyát... Amúgy meg szerinted az mennyire lenne életszerű, hogy a főnöke megadja neki a kártyaadatait? Ehhez igencsak jó viszonyban kellene lenniük
De ha megnézed az előzmény kommentjét, amire válaszolt, abból egyértelműen kiderül, hogy utalásról van szó.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Amit írsz, az a kártyás feltöltésre vonatkozik. Mert más kártyájával tilos top up-olni a revolutodat. (Amúgy részlegesen ez is megoldható, bekérő linken keresztül. Csak ugye ott korlátos a küldhető pénzösszeg.)
Számláról utalással bárkitől fogadhatsz pénzt, csak legyen tiszta és legális. Különben fizetést se kaphatnál a revora, hiszen az is "mástól jön". Sőt jelen esetben úgy néz ki, OP pont a fizetése egy részét kapja így... Ha egy esetleges ellenőrzésnél tudja majd megfelelően igazolni, hogy ez legális bevétel, akkor továbbra sem látom, mi ezzel a probléma.
-
malystryx
senior tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Köszönöm szépen Mindenki hozzászólását, természetesen a legújabb release van fenn, azóta úgy néz ki megjavult, most már ujjlenyomattal való bejelentkezéssel és kóddal is működik a pénzfeltöltés. Érdekesség, hogy nem állítottam semmit, de amióta kóddal léptem be, azóta azt ajánlja fel először, talán ötödik alkalom után dobta fel az ujjlenyomatos lehetőséget.
Mindenesetre működik, azért lehet újratelepítem. Köszönöm a segítséget Uraim!
-
peetie1
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Még egy kérdés, metál lemondáshoz ezt írja a help:
"A Plus, Premium és Metal csomagok esetében:
Éves előfizetés: ha úgy döntesz, hogy alacsonyabb szintű csomagra váltasz, akkor azt legalább egy hónappal az éves szerződés lejárta előtt tedd meg. A csomagod aktív marad az aktuális éves előfizetési időszak végéig."Szóval akkor lehet mégsem érdemes a lemondást az utolsó napra hagyni. Van valakinek ezzel tapasztalata, mi van ha később mondjuk le?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Nekem még mindig azt írja a csomag kezelésnel a számlázásra, hogy 22000Ft/év, következő esedékesség nov 20. Egyébként ezen a fülön van alul a csomag lemondásának ismertetése is, én úgy értelmezem, hogy a forduló nap előtt még simán le lehet mondani következmény nélkül.
-
kp78
veterán
válasz
Gardaai
üzenetére
Annyiért nem fog maradni, inkább lemondom.
Aztán hátha megint be tudjuk húzni BF keretében jó áron.
Tudod esetleg a lemondási feltételeket is?
30 nappal előbb le kell mondani, vagy lemondható az utolsó napon is ami még fizetve van a tavalyi akciós előfizetés keretében?
-
GBRDVD
tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Most már lehet forintot utalni Revolutról Wise-ra? Egy ideje nem foglalkoztam a témával, de 1-2 hónapja még (talán) nem lehetett.
Ez engem is érdekelne. Mi ez a 2000 Ft-os hülyeség? Nektek van ilyen? Mert nekem igen. Most akkor a nemzetközi utalás vagy ingyenes, vagy nem. De ez, hogy 1000 Ft-nál és 10 milliónál is ugyanúgy megjelenik a 2000 Ft-os fee, akkor ez most mi? -
TrollBalint
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Lightyeart kevésbé ismerem, de ahhoz nem jár kártya? Mert akkor mehetne egyből Revolutra. Viszont, ha USD-t utalsz Revolutról, az emlékeim szerint költséggel jár, én megnézném, hogy mennyiért akarja elutalni a Revolut, meg utána azt is, hogy Wise-on mennyibe kerülne a váltás, hátha olcsóbb.
-
-
zerodot
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Ahogy feljebb is írtam, a pontos napi limit érték nem nyilvános, sem a kezdeti, sem a későbbi.
Gondolom az évi limit sem az, főleg hogy mindenkinél egyedi. Az algoritmusuk figyel néhány paramétert, és az alapján dönti el mennyi az annyi, aztán ha soknak ítéli, akkor jelez. Sem az algo sem az aktuális topup limit(ek) nem nyilvánosak, hogy ne lehessen visszaélni velük.
-
Oliverda
félisten
válasz
Gardaai
üzenetére
Ennyiért viccnek jó legfeljebb.
"We’ve filled Ultra to the brim with benefits worth £4,100+ in annual value*, and that’s not all. If you’re on the waitlist, we’ll welcome you to our annual plan with 5% cashback on purchases in your first month (T&Cs apply); After this, you’ll earn up to 0.1% on purchases within Europe and the UK, and 1% everywhere else in the world."
[link]
Az első hónap után pont annyi cashbacket ad, mint a Metal.Annak lehet megfontolandó, aki sokat utazik, ugyanis korlátlan reptéri lounge látogatás van benne. A többi feature szerintem nagyjából felejthető.
-
SzGee
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Szerintem itt a fogadó bankok is szerepet játszanak.
Semmi köze a fogadó banknak ehhez, MNB előírás, hogy minden bejövő tételt azonnal elérhetővé kell tenni az ügyfél számláján, legyen az deviza vagy forint
Egyértelműen a revolut és a közvetítőinek gusztustalan nyerészkedése lehet, amit itt tapasztaltok - bekúrhatják pár napra 17%-os O/N kamatra a pénzedet, aztán egy hét múlva továbbítják -
pictigjis
őstag
válasz
Gardaai
üzenetére
nem ennek. hanem annak, hogy a revolut közvetítőket használ a forintutalások teljesítésére, és senkinek semmi ráhatása sincs arra, hogy ezek a harmadik felek mikor teljesítik az utalást. ha éppen azonnal, akkor azonnal. ha 5 munkanap múlva, akkor 5 munkanap múlva
átláthatatlan és kiszámíthatatlan, ez ingyen is gáz
-
meri
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Nos, nem azonnal - és nem ingyen. A Revo max. 3 munkanapot garantál - a 10 napot a kolléga írta, erre reagáltam ily módon. HUF számlaszámra utaltam, ennek is volt díja (külföldi illetőségű vagyok) - ezért pedig elvárom, hogy legalább az ígéretüknek megfelelően működjön.
Szerencsére közben már a "3. fázisra" váltott, a Revo-t elhagyta a pénz, így remélhetőleg hamarosan kapok visszajelzést, hogy átért. Itt a fórumon segítséget vár az ember a tapasztaltabbaktól, hiszen nem lehet mindenki mindenben profi - és nem kioktatást. Ezért felesleges volt ennyit írnod... -
válasz
Gardaai
üzenetére
Köszönöm a tippet! Írtam nekik, ezt válaszolták:
We updated some payment features of our cards and this feature works only with new cards. That's why we terminated your card. But I see, that you haven't ordered a new card yet. Please order a new card via standard delivery and let me know, I will refund the fee.
Szóval várom az újat!Egyéb: ha az asszonynak regisztrálok egy új fiókot, és tesz rá pénzt, meg vásárol 3x 1000Ft értékben, akkor tényleg jóváírnak ~17e forintot? Van még valami egyéb feltétele ennek?
-
válasz
Gardaai
üzenetére
This card cant be linked. - sajnos erre meg ezt írja. 2021-ben használtam 2x Bécsben, azóta egyáltalán nem. Most meg jól jönne plussz kp. mert minden szaki azt kér. Nem is volt fent az app sokáig.
Legfeljebb kérek másik fizikai kártyát, de gondolom az már nem ingyenes. -
-
petymeg
addikt
válasz
Gardaai
üzenetére
Megnéztem a levelezésemet és kaptam egy ilyet:
"A Revolut fiókod felülvizsgálata után sajnálattal kell értesítenünk róla, hogy a jövőben nem áll módunkban rendelkezésedre bocsátani szolgáltatásainkat, és a számládat 62 napon belül lezárjuk.
A Revoluttal kötött megállapodásod a következő napon ér véget: 2 May 2023."Az okát azonban nem értem, semmiféle indokolás nincs.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Gardaai
üzenetére
Nem értem ezt az egyszer használatos mániát. A Google/Apple Pay lényegesen egyszerűbb és legalább olyan biztonságos, mintha az egyszer használatost pötyögné be valaki. Ahogy a Revolut is pontosan írja, az egyszer használatos kártyát az ismeretlen helyeken célszerű használni, amivel kapcsolatban elsőre kissé bizalmatlan az ember. Bár ilyen helyeken sokkal inkább PayPallal érdemes fizetni, vagy, ha az nincs, akkor leginkább semmivel.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Többlet költsége lehet a feltöltésnek idéntől, erre figyelmeztet is a Revolut.
axioma, állampapír vásárlásra lehet használni, érvényes.
Ha a Revolut árfolyam nem tetszik valakinek, sokalja próbálja ki a helyi pénzváltót, bankot

Tavaly 2 közelben lévő pénzváltót megnézve és a Revolutot 9-10 ft különbség volt.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már 30k-t buktam a bejelentés óta xD
Csak emiatt használtam az eldobhatókat, mert az az "1" virtuális aktív használatban van. Így viszont tényleg egyszerűbb létrehozni még egy virtuális multit és befagyasztani ha épp nem használom. Ma is érdemes volt ideolvasnom

)
Mondjuk azt is hozzátenném, hogy nálam ezek a vásárlások kb. 1 db. / 1-2 hónap