Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas
üzenetére
"have announced that they are partnering with Google to offer digital-first bank accounts directly in the Google Pay app. As explained by BBVA, the financial side of these accounts will be managed by the partner banks, and Google will provide the front-end, intuitive user experiences and financial insights.”
Jelenleg az USA-ban a Revolut is pont így működik:
Az amerikai Revolut számlákat a Metropolitan Commercial Bank kezeli, míg a márkanevet, meg az alkalmazást hozzá a Revolut adja.
Úgy hogy alap felállásban ez simán lehet Revolut-alternatíva is, attól függően, hogy a Google milyen szolgáltatásokat, milyen áron fog kínálni. -
Tuomas
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Lehet, hogy másra gondolunk, de az alapfelvetés az én értelmezésem szerint az volt, hogy a google pay ki fogja szorítani (vagy megszorongatni) a revolutot (globálisan). Ez így nem kijelenthető szerintem, mert a google pay nem helyettesíti a revolutot. Az egy másik oldala a dolognak, hogy néhány ember itthon csak azért használ revolutot, hogy tudjon használni gpayt. De ugyebár ha hivatalosan elérhető lesz a google pay, az nem jelenti azt, hogy nem lehet vele használni a revolutot, az már egyéni preferencia, hogy ki milyen kártyát rak mögé.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok Revoluton részvényekkel kereskedtem majd most eladtam mindet elvileg megjelent ugye, hogy x összegű USD van a részvény számlámon viszont ezt egyelőre nem tudom kivenni mert nem elérhető az összeg. Valakinek van tapasztalata, hogy ez az összeg mikor lesz elérhető ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Brandynew
üzenetére
Mert sokan csak a telefonnal fizetés miatt használják mert a bankjuk nem támogatja. Ahogy egyre elterjedtebb a bankoknál a támogatottság térnek vissza mint pl én is ahogy a bankom támogatta. Azóta csak az eldobhatoval vásárolok revoluttal eBay és ali és kész másra nem is használom.
Gpay meg ezt még felgyorsítaná -
Tuomas
addikt
válasz
jotzo01
üzenetére
Szerintem Te kevered kicsit a dolgokat. A Revolut és a Google Pay nem ugyan azt a szolgáltatást nyújtja. A Google Pay egy fizetési szolgáltatás, amin keresztül fizetni tudsz, de nincs mögötte számla, sem pénz, csak egy bankkártya, ami lehet éppen Revolut kártya -> azaz a Google Pay önmagában nem működik, kell mögé egy bankkártya.
-
jotzo01
tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ha a Google Pay hivatalosan is elérhető lesz nálunk, sokan át fognak pártolni a Revolutról. Nagyobb, megbízhatóbb cég (az átlagember gondolkodásából kiindulva), nem kell mókolni, pl. ha teló nfc-vel szeretném használni. Az meg hogy milyen szolgáltatást ad mellé, (váltás, pénzfelvétel, részvény), majd kiderül, remélem hamarosan.
-
tonyrulez
őstag
válasz
jotzo01
üzenetére
A Google Pay, akkori nevén még Android Pay, 2015-ben jelent meg. Magyarországon a mai napig nem érhető el hivatalosan, lehet mókolni hogy apk-t beszerzed valahonnan, és azt próbálod életre kelteni, több kevesebb sikerrel.
A linkelt cikk szerint a Google Pay nem a Revolut-hoz hasonló saját "banki" szolgáltatást fog nyújtani, csak egy frontendet nyújtanak a nagy bankok direkt erre a célra készített számlacsomagjaikhoz. Kétlem hogy a Revolut-ot ez megfektetné, ahol nem is az app, hanem az olcsósság (ingyenesség), jó árfolyamon váltás a lényeg. Most hogy Google Pay felületen keresztül éred el a nagy bankokat, nem lesz kedvezőbb a Revolutnál.
-
okoska74
senior tag
válasz
balinlin
üzenetére
Tegnapelött vett a lányom a junior kártyájával egy játékot az interneten, de sajnos elfelejtette megnézni a gépigényét, ezért visszakérte a pénzt mivel a játék nem tudott elindulni a gépén. Mára vissza is utalták a pénzt.
A visszatérítés miatt szerencsések vagyunk mivel ez nem az ő hibájuk. -
balinlin
senior tag
válasz
sopruk
üzenetére
Az egy egészen más ügy.
Esetedben a tranzakció és a jegykiadás (ha virtuálisan is) megtörtént. Azaz nem téves tranzakcióról van szó, megkaptad az ellenszolgáltatást.
A visszatérítés meg emlékeim szerint nem is a teljes jegyár lesz, ha MÁVról van szó, de ebben nem vagyok biztos. Rég volt ilyen dolgom velük.
Röviden: ne használd ezt a funkciót, nem erre van. -
sopruk
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Szombaton egy tévesen vásárolt vonatjegyet visszatéríttettem, de kb másfél hét mire az visszakerül az egyenlegemre. Az állapota már "kész", nincs már ott a 7 napos függőben...
Ezt is vissza tudom téríttetni azonnal ezzel módszerrel? Vagy csak addig működig amíg függőben van az állapota? -
zerodot
aktív tag
Nekem jelenleg nincs pending tranzakcióm, hogy pontosabban meg tudnám nézni. De alapvetően ha kiválasztod az adott tranzakciót, akkor legalul "Report an issue" és ott lesz valahol.
Szerk.: Látok ott így is egy "I want to cancel this transfer" opciót, szerintem az lesz az, de nem akarok most rábökni, nehogy valami fölösleges galibát okozzak magamnak
-
zerodot
aktív tag
-
Somatom
veterán
válasz
sopruk
üzenetére
Köszi!

Sajnos, kifelé menet már nem vehetek ki lóvét, csak majd hazafelé. Novemberig egy autó árát szeretném kicsöpögtetni Curve, Revo kombóból, ami 100 -asokban jobb lenne, mint 50 -esekben. 100 -as címletet viszont csak kinti automatából tudok kivenni. OTP -s csak 50 -est ad. -
Somatom
veterán
Most olvasom az összefoglalóban, hogy a felár nélküli pénzfelvételhez a hóforduló egyedi. Hol tudom megnézni, hogy mikor van az enyém?
-
jotzo01
tag
Attól tartok,ez rossz hír a revolutnak, kérdés, hozzánk is elér-a valamikor.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/bankszamla-szamlanyitas-google-pay-okostelefon-fizetes.711094.html
[link] -
tsilver
senior tag
revolutra szerettem volna ma feltölteni EUR-t Curve kártyával, de azt írja nem támogatott, normális ez?
-
hedgehog
senior tag
Nekem is mindig 8£-t terhel be először a Lime, és aztán változtatja csak a valós összegre (azt a 9-et nem értem, talán ha az volt az első, akkor a card-check-el együtt számolja...)
Ha hétvégén is akarsz rollerezni, akkor érdemes GBP számlát nyitnod, és hét közben átváltanod rá egy kis pénzt, hogy legyen keret (legalább 8£ legyen rajta mindig)
-
szvl
tag
Július 23.-án volt egy kártyás vásárlásom, ami elsőre sikertelen volt (második próbálkozásra már sikeres). A sikertelen próbálkozás a Revolut app-ban jelenleg is függőben állapotú, mellette a szokásos szöveggel: Ha 7 napon belül a kereskedő nem igényli az összeget, megtörténik a sztornózás.
A 7 nap már eltelt (12-nél tartunk), a sztornózás még nem történt meg. Közel 20.000 Ft-ról van szó, örülnék, ha már rendelkezhetnék vele...
Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
C64
őstag
Binance -> nem támogatott kereskedő.... fasza, a surmóság netovábbja -_-
-
LordRajZoL
aktív tag
Mai nap fizettem a kártyával 2 helyen. Mire hazaértem előkerült az Alis terhelés megfelelő összeggel s számlán
-
lehella
senior tag
Sziasztok, volt valami gond mostanában? OTP-s Euro ATM-ből szerettem volna kivenni Curve kártyával 200€-t, de elutasította a felvételt. Megpróbáltam ismét, ugyanaz a hiba. Mind a Curve mint a Revolut app azt jelzi, hogy felvettem 2x200€-t.
A Curve kártya limiteknél nem látszik viszont, hogy elment volna ma kp felvétellel a keretem
-
lehella
senior tag
Kellemes tapasztalatom a Revoluttal összefoglalva. Közel két hónapja indítottam chargebacket Ryanair felé a törölt járat-visszatartott repülőjegy ára miatt. Ez a mai nap telt le, a sztori nem oldódott meg a Ryanair részéről.
Revolut ma visszaadta a terhelést, miután érdeklődtem az ügyfélszolgálaton. Utána továbbutaltam Forint OTP számlára, ahova 1 órán belül megérkezett. -
bandus
veterán
revolutra történő huf utalás esetén tapasztalt valaki bármi problémát? korábban 5-10 perc alatt átért az utalás, most pedig már lassan két órája nem. erste bank.

-
petir
senior tag
Sziasztok
Egy kissebb kalamajka történt itt a Lime használatakor

Még a virtuális kártyát is tiltotta amit aztán engedett oldani szóval nem volt gond. Tetszett, hogy gyanús tranzakció ként értesített.
Egy dolgot nem értek miért van egy 9£-os terhelés és utána miért egy 8£-os?
Ezek az áthúzottak gyakorlatilag nem lettek levonva ugye ?Illetve másik kérdésem nem használom napi szinten a Lime-ot csak nagyon ritkán de érdemes nyitnom egy angol ( font ) számlát? Mert itt ugye abba terhelt...🤔
-
-
kmarci25
veterán
válasz
LordRajZoL
üzenetére
A dolláros számládon nézted?
Nálam is volt már, hogy kerestem egy tranzakciót, és eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy nem forintban fizettem, én meg azon a számlán kerestem... -
Oliverda
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Ja, igen, ráadásul külföldön. Országonként eltérő a díjszabásuk.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
A héten vettem fel próbaként Visa és MC Revolut debit kártyákkal Euronet ATM-ből, és nem számolt fel díjat egyik esetben sem.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
majd később leszedi
-
LordRajZoL
aktív tag
Hülye kérdés

Most fizettem törölhetö virtual kártyával a kártya törlödött jelezte hogy új van. De ami érdekes . Nem vonta le az egyenlegemről. Viszont ali jelezte hogy ok a fizetés
S nem találom a tranzakciót
Ilyenkor mi van? Csak kb 7 nap mire leszedi? -
Quinine911
aktív tag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
jaa, hát akkor ez így engem nem fog mozgatni, nem linkelem be a rendes accountom az appba. köszi!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Az, hogy a készpénzfelvétel mennyibe kerül, az ATM üzemeletetője határozza meg. Itt egy táblázat, Revolut Free ATMs, itt meg tudod nézni, hogy adott országban mely ATM-ek ingyenesek. Bár, ahogy nézem, közel fél éve nem volt frissítve, de azért jó támpont lehet.
-
-
válasz
bigdady
üzenetére
Megérkezett a július havi kivonat (BB); ismét jött 2% [kép] , és nem csak erre, volt még egy feltöltésem, arra is megadta.
Más témában beszéltem a BB ügyfélszolgálattal, óvatosan rákérdeztem, hogy mi a helyzet a Revoluttal, képben volt a diszpécser, szerinte nem jár a cash back. Szóval passz, talán csak mák... 🤗Kérdés az egybegyűltekhez.
Szerettem volna külföldön készpénzt felvenni, de azt írta ki az ATM, hogy ATM használati díjat (~ 1000 Ft) kell fizetnem. Nem vettem fel.
Euronet ATM volt, emiatt lett volna csak fizetős, azaz normál bankautomata nem kérhet plusz zsozsót? Köszönöm! -
t72killer
titán
Aliexpresszen törölték az egyik rendelésem, a revolut első 2 nap még azt írta, hogy 7 napon belül törlődik a tétel, ha nem hívja le a kereskedő, most viszont már "completed"- et ír a revolut. Ilyenkor mi van? Normál hitelkártyámnál még aznap törölték az egészet.
-
Sziasztok,
Revolut tradingből szeretnék pénzt kivonni és a következő üzenetet kapom:
El nem számolt pénz: Még nincs elszámolva az értékpapír eladások bevétele. Ezt a pénzt most rögtön befektetheted de csak az elszámolás után veheted fel.Ez micsoda? Annyit szeretnék, hogy a trading számlán lévő összeget visszavezetem a fő számlámra. Máskor nem volt ezzel gondom.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Revoluton belül bármilyen pénznemben tranzakciós díj nélkül küldözgethetünk egymásnak bármekkora összeget?
A kérdés azért merült fel bennem, mert családon belül több Revolut kártyánk is van, így augusztus 12 után el tudnám osztani az ingyenes pénzváltási limitet a több account között.
Köszi!
-
xy.zsolt
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ez a 11ezres éves biztosítás itthon is hasonló szolgáltatásra jogosít mint a TB? Pl bringás balesetnél teljes ellátásra ?
-
viktorhu
veterán
válasz
razorbenke92
üzenetére
Egyszerűbb lenne a feleséged revolut accountjából megcsinálni a biztosítást neki, ha már éves. Nekem úgy is feldobta a 11 ezer forintot, és akkor nemcsak együtt utazásra.
érvényes. -
Sziasztok!
Két kérdés:
Úgy tűnik egy érdekes patthelyzetet okoztam magamnak, kíváncsi vagyok, tud e valaki megoldást:
Szóval az van, hogy utazási biztosítást akartam csinálni a Revolutban. Standardban hozzáadtam a feleségemet útitársnak, és kiajánlott a Revo egy 700HUF/napos biztosítást.
Ekkor eszembe jutott, hogy amúgy is érleltem a Premiumot, ahhoz meg nekem akkor már úgyis jár a biztosítás.
Váltás magasabb szintre, kifizettem az éves díjat, hogy olcsóbb legyen. Ki is állította a kötvényt az 1 éves biztosításra.
DE. Most, ha hozzá akarom adni a feleségemet, akkor már nincs napidíjas ráta, hanem azt dobja fel, hogy Upgradeljem a meglévő csomagomat, amit ha meg akarok tenni, akkor 11000/év díjszabással ajánl ki biztosítást. Nem mondom, hogy nem rossz, de akkor mostmár a napi rátás utasbiztosítást nem is tudom használni utastársakra?A másik:
A Premiummal járó ingyenes kártyát bármikor igényelhetem? Mert most felajánlotta ugyan, de nem szeretném, hogy véletlenül pont akkor érkezzen, mikor még nem vagyunk itthon. -
Somatom
veterán
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Az én esetemben már az is előrelépés lenne. Ezzel most szembesültem. Erste netbank. A moratóriumi értesítőt eltűntető "értem" gombot teliben eltakarja Mira (vagy ki) robotsegéd indító felülete. Sakk, matt, semmihez sem lehet hozzáférni. Gratulálok, Erste!

-
gzbotii
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Előtted írták, hogy nem ment.
Nekem olyan 2 órája oké volt.
-
DonThomasino
veterán
Csak én nem tudok most pénzt feltölteni ?
-
MasterMark
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen, az a kártyatársaság tudni fogja és ők intézik a refundot.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Üdv! Technikai kérdés.
Ha Temporary kártyával fizetek valamit egy weboldalon, de közben Temporar kártyát váltottam,a vásárolt termék ára visszajön a webshopról a rendes revolut számlára? -
Ziog
aktív tag
Raiffeisen debit kártyáról az auto top up megy valakinek? Eddig nem volt elérhető az opció, most hogy az lett, meg nem megy valamiért. Lehet az új Raiffeisenes dupla hitelesítés miatt van, ami netes vásárlásoknál alkalmaznak?
-
Brandynew
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Kicsit bővebben itt olvashatsz róla: https://blog.revolut.com/see-your-accounts-in-one-place-with-open-banking/
Sajnos a bankok mobilappjai még tényleg nem teljesértékűek.
-
Brandynew
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Gondolom a PSD2-re utal, amely kötelező érvényű valamennyi EU-s bankra. Gyakorlatilag API-n keresztül az ügyfél hozzájárulása mellett 3rd szolgáltatók is kezelhetik a számlaadataid egy részét. Sok ilyen szolgáltatás/app lesz a közeljövőben. A Revolut esetében ez már működik a briteknél néhány bankkal, ezt akarják kiterjeszteni valamennyi EU-s bankra. Tehát az appon belül tudod - részben - kezelni a többi bankszámládat is (a magyarokat is).
-
Melack
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nálam a Recash van engedélyezve Revoluton, így ha megadott helyeken vásárolok, akkor X százalák kedvezményt ír jóvá. Ez is egy open banking szolgáltatás. De lehet az is, hogy mondjuk a hitelnyújtás kapcsán te engedélyezed harmadik félnek, hogy lássa a költéseidet, és annak alapján ajánljon neked személyre szóló hitelt pl. A banki szolgáltatást úgy tudom elképzelni, hogy mondjuk az Erstés számlám adatait tudom kezelni Revolut alól.
-
Oliverda
félisten
We are excited to be launching credit services in selected countries soon. When you apply for a credit product with us, we will process your personal data to review your application and provide you with credit.
We are also rolling out Open Banking services across Europe. This means that you can view and transact with your external bank accounts from the Revolut app. If you want to do this, we will process additional personal data about you from your bank accounts. -
Franky2Ster
senior tag
Hát ez a popup az agyamra megy! “Elégedett vagy a Revoluttal?”
-
Reverting
őstag
Megjott a dark...
beta android...7.11-beta-500
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Tuomas
üzenetére
Bárhol néztem, nem láttam opciót ami működött volna...,de
(#23472) zerodot Ugyanazokkal a beállításokkal, csak továbbítási vázlatként már ott volt a gomb...(#23474) vmarci21 Újrapróbánál majd figyelek, egyébként forwardnál sincs ott revolut logó... viszont gomb van!
(#23475) Divinity Gondoltam is rá, csak az outlook nem elsődleges kliensem még, így a mit hol találok még bajos, és meg felette van, hogy vajon magyarul hogyan van odaírva, és én mire gondolva keresek angol találatot, stb...
(#23502) kukac7 Mit miért?
Revolutot? Emulátort? Külön email-t? Outlookot?(#23503) balinlin megnyugtató komment egyébként

Van bármilyen inaktivitási bünti revolutnál? Tiltás, blokk, vagy költség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam is volt már, hogy kerestem egy tranzakciót, és eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy nem forintban fizettem, én meg azon a számlán kerestem...