- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
ferret77 #281 üzenetére
PC Suite sikerült megcsinálni a dolgokat, sokat fejlődött a program azóta hogy legutóbb próbáltam pár évvel ezelőtt. Akkor a névjegyzéken kívül szinte semmihez nem lehetett hozzáférni a régebbi típusú telefonokon, most meg lényegében minden művelet támogatott volt.
Ugyanakkor még mindig nagyon nyögvenyelősen működik a program a telefonok csatlakoztatása néha pikk-pakk megy, néha sehogy, a program moduljai pedig lényegében folyamatosan beakadnak, lefagynak.
Elképzelhető, hogy valami telepített programmal, vagy a gépben lévő bt modullal volt gondja, nem tudom, de papírforma szerint egy negyed óra se kellett volna az egészhez, a valóságban viszont 3 órába beletellett mire sikerült mindent megcsinálni.
-
-
válasz
ferret77 #223 üzenetére
Erre emlékeszem. Az a Pana "bizarul kicsi" volt már. Körömvéggel kiválóan nyomkodható volt.
Még az én kicsi újaimnak is marha kicsi volt!Volt egy igen vékony és kicsi Samu telefon. Az nem jó?
Esetleg Eri t68as? Nekem ép van egy használatban és nagyon jól használható napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest