- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazekasg
csendes tag
válasz
KSparrow #307 üzenetére
Hát, azt valószínűleg úgysem úszom meg, hogy szétszedjem, mert új házat is szeretnék hozzá venni, csak az a dilemmám, hogy ha eleve kuka a teló, akkor nem rendelnék hozzá feleslegesen házat.
Ami a kábelt illeti, ebayről tudnék szerezni, csak elég drága, 5k körül van szállítással, ezért gondoltam, hogy hátha van valakinek kölcsönbe... -
ZsizsiZsozsó
tag
Végül nem vettem meg, ennyit tényleg nem ér. Meg valószínű nagyon lestrapált lehetett a telefon és utólag lett felújítva. Jobb szeretem én felújítani, akkor legalább tudom mit veszek. Nokia N70, N80 és/vagy N73 közötti vételen gondolkodom. Eddig N73-ból szinte, csak agyon használttal találkoztam. N70-t már kinéztem egyet első gazdás, megkímélt szép állapotú, le is csapok rá. Igazából, már csak N73 és N80 között vacillálok. Strapabíróságra, hosszú távon mit mondasz melyik a jobb? Gondolom N80-nál szalagkábelre, mikrofonra, hangszóróra amikre különösen ügyeljek, vásárlás előtt? Épp néztem N80-nak gyönyörű kijelzője van.
-
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy Nokia n73-nak mik a típus hibái, most találtam egy egész szép állapotú N73-at, zsír új elő,hátlappal és plusz ajándék új bontatlan elő,hátlappal. Az eladó szerint mindene tökéletesen működik, az előlapok gyáriak, a hangszóró pöpec, symbian nincs megpiszkálva (az eladó szerint), Made in Finnland gyártású és összesen 102 óra beszélgetés található a telefonban, az ára 9000Ft megérni, megérné. Kérdés, hogy valóban létezhet-e ilyen állapotú N73. Milyen hibákra érdemes odafigyelnem? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
Ajánlottak egyet,de nem bliszteres;így nem vagyok benne biztos,hogy eredeti ( viszont elég jó minőségű,ha esetleg hamis is ) én meg még nem bontottam le az enyémet,hogy jobban megnézzem. Holnap megyek és megnézem alaposabban,ha oké akkor kicserélem a mostanit ( ennek a sarkai meg az éle picit fényes,meg minimálisan laza a flip,nem is tudtam rajta állítani,kicsit ki van kopva )
Én mondjuk pl. 6210-nél találkoztam már nagyon bóvli hamis előlappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest