- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
Ezt a kört már lefutottuk. Feljelentkezik a vodás hálózatra, hívást is lehet vele indítani, csak a célkészüléken történő kicsengés pillanatában megszakad a kapcsolat és az nem fogadott hívást jelez. Ja, és sms-t is fogad.
"Ha hívást indítok róla, akkor a foglalt jelzést ad, viszont a célkészülék egy pillanatra "megnyikkan", majd kiírja, hogy nem fogadott hívás, mintha nem vettem volna fel. Tehát létrejön a kapcsolat, de kb csak egy fél másodperc erejéig."
-
mercenaire
tag
Szóval a Magyarországon hivatalosan forgalmazott 3210 ben nem volt vibra valóban. Akkuban volt, amit lehetett hozzá vásárolni. A telefon kialakítása viszont olyan volt, hogy aki értett hozzá percek alatt bele tudta tenni a vibramotort. Az más kérdés, hogy talán szoftveresen is kellett kókányolni valamit, amivel természetesen ugrott a garancia is.
-
tjb007
nagyúr
Vaterán nem találtam, viszont egy másik helyen igen. 3400 forint, kék és állítólag gyári. Nem olcsó, főleg ha azt nézem, hogy cakk-pakk 1100 forintot fizettem a komplett csomagért (2db telefon, 3db akku és egy töltő).
Lehet, hogy veszek egy kijelzőt a másikba és megcsinálom azt is, egyáltalán nem vészes az ára.
Mindenek előtt azt kéne kiderítenem, hogy melyik szolgálató kártyáját eszi meg, addig felesleges a többin agyalnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest