- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
Polarstar #233 üzenetére
Hatalmas UP érte, még anno 2005 környékén nekem is volt T68, nekem az i verzió volt meg belőle, csak sajnos idővel bedöglött a hangszórója aztán túladtam rajta. Nekem ami Ericssontól még nagyon bejött az a R380s kommunikátor volt, azt a telefont még 2004-ben használtam mai napig szép emlék maradt. Bár a telefonjaim nagy része inkább mindig is Nokia volt, de az Ericssonok sem voltak rossz telefonok sőt, méltó konkurenciája volt a finneknek.
-
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
Polarstar #228 üzenetére
Amiket eddig megkérdeztem az eladótól a telefonnal kapcsolatban, kijelző, beszédhangszóró állapota, szalagkábellel kapcsolatban mindent elsőre patentra felismer-e a telefon és jól működik-e, nem lötyög, feszes, nem esik szét stb., az akksi állapota(cserére szorul 1 napot bír) annyit jegyzett meg az illető, hogy ő szerinte a mai telefonokhoz képest lassú az N90, és neki is ez volt az első kérdésre, mindennapi használtra szeretném-e használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest