- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
я не говорю по-русски
Amúgy még én se, csak tanulok. -
-
golya32
senior tag
-
HXY
addikt
Persze.
Egyébként bármilyen "régi, retro" feature phone használható Bluetooth modemként ha támogatja a BT dun kapcsolatot. És ez nem fogyasztja az akkut se.
Ahhoz hogy egy ilyen módon megosztott internethez csatlakozz, ahhoz megfelelő kliens oldali szoftveres támogatottság kell. Ez egyes készülékeknél kiegészítő program és/vagy jailbreakelés szükséges.Ha újabb Android-on osztod meg az internetet, akkor az támogatja a BT pan kapcsolatot.
Ez se fogyasztja az akkut. És ezekhez a hálózatokhoz való csatlakozás támogatott szinte minden mai modern platformon trükközések nélkül. -
HXY
addikt
Lehetni lehet, de kell még hozzá egy USB-s modem is.
Szerintem jobban jársz egy alap Android-os telefonnal.
Arról nem is beszélve, hogy kisebb, és ha nem WiFi-n osztod meg az internetet, hanem BT-n, akkor ugyan csak egy készülék tud hozzá csatlakozni egyszerre, de "ezerszer" tovább bírja, mintha WiFi-n keresztül menne.
De én még WiFi-t is inkább Anroid-os telefonról osztanék. -
KSparrow
őstag
a wd-40 az csavarlazító olaj. Telefonba azért ne nyomjuk. Biciklire tökéletes.
A töltés más lesz, mert az alsó csatlakozó forrasztva van a 6110-esen.
Én is szereztem pár dolgot: nokia 6060, 3230, 3500 (50ft volt) és egy kicsit 3650 prototípus, 7650 szoftverrel. Ja, meg vettem egy Csepel kerékpárt, 1974-es gyártmányú, és azzal kellett hazajönnöm is, mert nem fért be a kocsiba. Ja, igen. Csak potom 3025 forint volt.
Majd elfelejtettem: egy Siemens SL 10-et is találtam a piacon. -
stufen2
aktív tag
-
MurdR
veterán
Regisztrálsz egy nicket, fellépsz vele, ha megtetszik valami akkor licitálsz, és ha te nyered az aukciót, akkor egy emailbe megkapod az eladó adatait hogy fel tudd vele venni a kapcsolatot (és persze ő is megkapja a Te adataidat, így egyértelműen nem kamu névvel regisztrálj meg kamu telszámmal, mert nem tudja felvenni veled a kapcsolatot..)
-
KSparrow
őstag
Akkor is max 10.
Én most nemrég egy Motorola 9800X-et szereztem, azt se tettem fel mondjuk 200K-ért... Pedig hibátlanul működik, és ritkább.
Annyira nem akatom megtartani mondjuk... Sajnos nem GSM..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest