Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborpecs
csendes tag
sk65 proto limited edition most ment el az ebay-en 165 eu-ért
de itt még 1 -
meroly
veterán
Régen én is ilyen voltam, féltettem mint egy kincset, most már eszközként tekintek rá és ha már eszköz, akkor bírja a használatból eredő esetleges esést, ázást stb. Nem direktben dobálom én sem, félre ne értsd, de jobb szeretem ha egy leeséstől nem hullik három felé.
Talán ezért is nem cseréltem már le 2 éve a jó kis 3720-at, pedig előtte szinte kéthavonta volt új. Talán a 8800 meg a 6230i volt még korábban ami megvolt nálam 1 évig.(#20684) anevemearl: na akkor az is bírja?
-
Earl_Muttley
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Cyberpunk 2077
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest