Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Most néztem meg,igen az lesz

#3528) minolta5 A program kéri mikor Magyarosítanám.Hátuljáról le van tépve a címke...

-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Stympi: júli 26? jövő hétre bittos iedér.
-
Stimpy001
aktív tag
Ennek a srácnak van egy a gyüjteményében:
[link]
eBayen figyeltem régebben egy Neo árverést, ha jól emlékszem valami 7-8000 dollár lett az utolsó licit.
Amúgy szerintem az Apple koppinthatott a Nokia orrára, hogy gyerekek ezt azért mégsem kéne, a tekerő tárcsája 1 az 1ben az iPodokon lévő click-wheel, ezért nem adták ki sosem. -
csoda120
aktív tag
Ez nagyon komoly
Egy ilyen camera nekem is kell 
#3374) minolta5 Akkor jól kifogtad,Gtarula hozzá

Nekem Benefon-ból csak ez a kettő van -
KSparrow
őstag
benefonom van, semmi pénzért nem adnám, rendesen működik(6V-ot kell rákötni, oszt megy, )
kamerás headsettet meg 600ért vettem piacon, aztán meg találtam egy dobozt hozzá az utcán... rendes hs-1c dobozt...
de a PT-3 fun camera kicsit jobb...
25 kép a memóriára, majd átküldi pop-porton a telefonra. ja, és a beépített xenon vaku elég fasza... 
-
Magnum_
nagyúr
-
csoda120
aktív tag
Nem koszos,nem az a baja.Szerintem egy idő után szét feszül és nem szorítja rendesen a helyére

#3225) minolta5 pénzt nem adok érte,hanem cserélem.Jelenleg mindent csak cserélni próbálok.
Említettétek az álom telefont/telefonokat amiket szeretnénk a gyűjteménybe.Nekem a 9xxx-es sorozat lenne és a 6800 sorozat

-
zorzy4
addikt
Hát nem tudom. Nekem volt egy gyönyörű, de ez a srác elkunyizta tőlem, némi kessel segítve a döntésemet. Most én ezt is eladom éppen vele és ksparrowal, meg egy harmadik személlyel tárgyalok. Engem nem mozgatnak meg annyira az egysávosok, pont azért mert amikor én elkezdtem telefonozni akkor már azok kifutottak.
-
Pastika
aktív tag
Használtam, 28 órát. Ez lehetne e következő Danie Boyle film. Van 28 nappal, 28 héttel később. Most pedig 28 órábal később

Egyébként azért nem használom mert nem merem. Sapphire black, alkatrészt meg nem lehet szerezni hozzá ha megsérül a bőrözött rész.És igen le a 8800/8850-nel, tényleg sokat beszéltünk róla!

-
csoda120
aktív tag
Jelenleg egyezkedek a tulajjal

Ahogy mondod,gyűjteményembe még elég új,meg hát elég borsos az ára...
Hogy egy kis témát én is hozzak

Én egy E50-t használok kb lassan 2éve.Olyan 4-5 hónapja szinte egyáltalán nem érintkezik a headsetem.Az a helyzet,hogy mióta megvan a 6800 azon hallgatom a rádiót és elkezdte ez is.Még nem annyira durván,de kicsit meg kell mozgatni,hogy rendesen érintkezzen.
Az lenne a kérdésem,hogy ez mitől lehet és mit tudok vele kezdeni?Esetleg a sok felrakástól,levételtől kitágult a csatlakozása és nem szorítja rendesen a helyére vagy valami kikopott benne?
Ezért jobb a jack dugós megoldás...
-
Magnum_
nagyúr
egyébként én is.. kicsit úgy érzem, bepe túlpörgeti a 8850 dolgot

bepe: ha nem jó a hongkongi felujitott 8850, talán van esély találni máshonnan, európában mondjuk, de az nem 10.000Ft alatti téma lesz, és nagy az esély rá, hogy az is hongkongi továbbértékesített 8850 lesz.
-
Apollyon
Korrektor
Azért a műanyag nem épp a magas minőséget sugározza. A fém telefonok valahogy elegánsabbak, nekem a P1i-m is sokkal jobb, hogy szálcsiszolt alu vázas mint ha nem az lenne

Igaz, legelső napján leesett a földre (
, amúgy azóta nem) és van rajta egy pici horpadás, ha ez műanyag lett volna akkor tuti hogy törik.A 8210-es pl full műanyag, nem valami nyerő ilyen téren, ellentétben ott a 8910 ami meg titán.. Na melyik a jobb?

-
Magnum_
nagyúr

ezlrt beajánlottam cserére a 8850-et... kiváncsi vagyok, mennyire hajt el
-
zombinyul
addikt
Én egy fél éve bikából csaptam a földhöz a 6230i-m(szegényt már elég rég eladtam),nagyon felbosszantottak...De nem volt semmi baja,a hátlap sérülésén kívül,ami félbetört(meg persze kisebb kopások)...
Hangszóró nélkül tényleg használhatatlan szvsz
Nem lehet,hogy az antennának tört le egy tartó pöcke?Mert akkor van az,hogy nem fogja oda kellő képp a hangszórót a helyére,és siralmas lesz a hangzása...Ha kicsit is mozog az antenna,meg van a bibi
-
Aki megteheti.Én,hogy megvegyem a telót nem ettem főt kaját a koliba.Most is kéne erősítő valami 5.1-es féleség,a két régi videotonnak.Olyan házimozi hiányom van,.hogy csak na.
Itt van két bazi nagy hangfal,sikerült kölcsönkérnem,de sajna a lemezlejátszó bekrepált és azóta nem tudok hallgatni rajta semmit
-
-
bepe79
addikt
Mert ide vezet, hogyha mindenből kimarad az anyag, és kapunk a kezünkbe egy nagy kalap sz@rt. Lásd 30 éves Hajdu minimat mosógép vs. mostani tömeg-hulladékok, amíg 3 évig bírják, lásd régi 20-30 éves 3 csillagos Lehel hűtőgép vs. mai nagy bazi amerika-majmolós vackok, amik szintén kinyiffannak elég gyorsan, lásd jó öreg ganz meg gv meg nemtudoménmégmilyen gázkonvektor versus maiak, lásd LADA ezeröcsi, ami kiment a világból kis odafigyeléssel meg rávigyázással, a maiakban meg annyi az elektronika, hogy lépten-nyomon elromlik minden és a szerelő széttárja a kezét, mert halványlila dunsztja nincs, hogy mi a baja, lásd mobiltelefonok, ezt itt nem kell ecsetelnem, és mondhatnék még másik ezer példát. Egy kalap trágyát ont ma minden gyár, termelőegység, bolt, őstermelő, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

2005.03.04 még fiatalka,majd talán olyan 5-10 év múlva.