- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Asztali gépen Firefox + fadblock (jelenleg 2.6-os verzió) 99%-osan teszi a dolgát. uBlock origin letiltva a YouTube esetén. Hozzáteszem, sok vdeót nézek minden nap (nincs premium-om). Néha feldobja, hogy fizessek az ablockért, de csak ritkán, az se zavar, hogy vannak 1 másodperc hosszú reklámok a videók elején, ezt bőven el lehet viselni. Ez így teljesen vállalható és nem is érzem lassúnak.
-
ledgeri
nagyúr
Mindnek meg is van a kellő információja arról, hogy az adott embert mi is érdekli, milyen féle témát keres, de pl én utálom, hogy Dell monitorosként, néha néha összehasonlítóként rákattolok egy delles cikkre itt, és körbepalást ASUS hírdetés, kb 10 soros, képtelen cikk közepén 30 soros benQ ajánlat.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
M1995
aktív tag
válasz Jack Oneill #3177 üzenetére
Erről olvastam redditen, figyeljen erre az is, akinek van YT Premium és adblocker is. Mert a Google először nem azt nézi be vagy lépve fizetve, hanem az adblockert nézik előbb és így a fizető user is megkapja a lassítást. Szépen átgondolták! Tehát prémiummal érdemes adblockerben kivételbe tenni.
Egyébként már több cégnél látszik a fordulat: régen ideális esetben az volt, hogy elviselhető reklámokért cserébe nézhetted az oldalt, most már arra megy a játék direkt borzalmas mennyiségű és legalja “minőségű” reklámokkal és akár politikai propagandával addig zavarni, hogy fizess. Na ez a nem szimpatikus és előfizetők ezt a rossz rendszert tartják fent. Több előfizetésem van itt-ott, valahogy a Google, Facebook, Spotify olyan cégek, hogy nekik nem szívesen adok pénzt.Ha a Google azt csinálná, hogy lenne a reklámoknak egy minőségi követelménye, politika kizárva vagy csak fact check után, vagy ingyen csak 480-ban nézheted, vagy csak havi 20 darabot, oktatási videó kivétel, akármi értelmesebb megoldás. Nem tudom.
Helyette ágyúval verébre és még a fizető user is szív a mostani vadászatban, mellesleg az adatbányászat rá is vonatkozik. Viszont ahhoz nincs merszük tényleg paywall mögé tenni.
Üzemeltetés költség szempontjából pedig talán nem kell örökké őrizni minden videót, pl. 54 megtekintés indiai akcentus Windows XP tippek, 10 éve nem posztolt sminkelős csajszi, vagy krumplival felvett amatőr unboxing valamilyen 10 éve elavult eszközről.Lekopogom, nálam Edge & Adguard és Safari & Wipr teszik a dolgukat. TV nekem mindegy, azon nem nézek YT-ot, egyébként is csak heti 1-2 videót nézek.
-
Szellem.
Topikgazda
A topik ismét ki lett takarítva.
Viszont, aki a továbbiakban sem érti és sérelmezi a törléseket:
Ha helyesen értelmezzük a hozzászólásomat ( [link] ) , akkor nem kértem benne senkitől sem matematikai vagy pénzügyi segítséget a youtube-bal kapcsolatban. Berakott a kolléga egy cikket, amire neki reagáltam. Erre ti nekiláttok matekolni, hogy miért éri és hogyan éri meg a prémium. Senki nem kérdezte. Ennyi. És továbbra sem lesz témája a topiknak a YT Premium előfizetés és társai. Remélem ez így érthető.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A topik témája: Reklámblokkolók
Youtube premiumos hittérítést itt nem kérünk, aki ezt nem bírja megérteni annak majd adok útbaigazítást, köszke.
Személyeskedésért pedig még mindig bünti jár, tartsátok észben...Első körben kivlov és lck
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Cs1csó
félisten
#Mindmeghalunk#
-
Szellem.
Topikgazda
Egyre ocsmányabb lesz a Google. Pedig, bármennyire is erőszakosak, nem fognak ezzel nagyon cél érni. Minél jobban erőltetik ezt az emberekre, annál jobban ellen fognak állni. Ez inkább visszás mintsem hasznos megoldás.
Talán, ha olcsóbb lenne a Premium, mondjuk pár száz forint, akkor talán jóval többen vennék meg a szolgáltatást. -
Jack Oneill
veterán
A reklamblokkolas haborujanak ujapp pontjahoz erkeztunk.
[link] -
Szellem.
Topikgazda
Takarítottam a topikot!
Be lehet fejezni ezt a más zsebében turkálást és az ehhez hasonló megjegyzéseket!
A topik nem erről szól, hanem a reklámblokkolásról. Továbbra is kérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál!
Köszönöm. -
ledgeri
nagyúr
válasz nubreed #3151 üzenetére
Na erre... Van valami nagyobb globális, "Mód szintű" változtatás, vagy csak kiveszegetted ami nem tetszik? (youtube-ot érintő)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Sonja
nagyúr
Igen, mert találtak még egy problémát, ami javítva lesz. Ez sajna még nem jött meg, így nyugodtan lehet használni az átmeneti fixet! Itt a topik, ha valaki követni akarja.
#3158nubreed: Ez az egyik a probléma amit találtak, és ami majd javítva lesz.
Szerk.: Na, nálam jött frissítés a Quick fixes-hez, és nálam már minden tökéletesen működik! Egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nubreed
veterán
válasz Richard! #3156 üzenetére
Amúgy nekem is még. Ez érdekes, hogy valakinél így, valakinél úgy.
Más: Szintén a YT -on ma délelőtt óta tapasztalom, hogy megjelentek a főoldal felületén "Sponsored" reklámok, amik ugyanúgy néznek ki mint a videok thumbnail -jeik, csak alájuk van írva, hogy "sponsored". Eddig ilyet én még nem láttam. Valami rés keletkezett a Ublock védelmén? A videokban viszont továbbra sincsenek reklámok, tehát az jó.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Directors
senior tag
válasz Directors #3152 üzenetére
Nos nálam a AdGuard Hirdetésblokkolóra panaszkodik. A AdBlock üzemel úgy ahogyan kell.
Esetleg van valami jó helyettesítő az AdGuard helyett ?
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
ledgeri
nagyúr
válasz nubreed #3147 üzenetére
A ublock csak fel van rakva és ennyi? Semmi egyéb, semmi saját blokk, vagy külön engedélyezés?
-
Sonja
nagyúr
válasz nubreed #3147 üzenetére
Persze. Azóta van átmeneti megoldás, amíg nem lesz rendesen javítva.
uBlock saját szűrő-be írd be ezt:
@@||youtube.com^$ehide
Ha majd javítva lesz, akkor ezt majd el kell távolítani, de addig is működik ez.
Szerk.: Már javítva is lett, ezt már ne alkalmazzátok! A szokásos "Quick fixes" filtert kell frissíteni, és jó lesz. Ha nem tudjátok hogy, akkor itt a link!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nubreed
veterán
Windows 10 + Legfrissebb Firefox + Legfrisebb UBlock Origin up-to-date filter listával elesett a Youtube -on, ez fogad ha megpróbálok nézni egy videot:
Más is tapasztal ilyet?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
poirot
őstag
Na a Brave is "elesett", sajnos.
-
ledgeri
nagyúr
válasz noorbertt #3143 üzenetére
Ha van UI-ja, akkor nézz körbe benne, hátha ugyanúgy működik mint az eredeti! (egyebeket is lehet tiltogatni)
Csak nem-ismerőinek: reklám alatt itt a videókban megjelenő, feltöltő áltak készített szponzorált részekre kell gondolni! Emberek megnézik, a videókat, és ha van benne valami, beküdhetik az adatbázisba, így a többiek már ugorhatják át a dogokat!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
noorbertt
őstag
Lehet senkit nem fog megmozgatni,, de dmunozv04/iSponsorBlockTV: SponsorBlock client for all YouTube TV clients. (github.com)
Eleg jo cucc, Apple TV-n homeassistant kiegeszikent felrakva nagyon jol mukodik. Nemitja es skippeli a reklamot amint van ra lehetosege. -
Tosee
őstag
Letöltöttem a legutóbb általad linkelt legfrissebb verziót, de ugyan az a helyzet. Market azt írja nincsenek termékek a környékemen nézzek vissza később. A hírfolyamban pedig egyből reklám fogadott kb.
Lehet a hivatalos facebook app bekavar? Azt addig nem akartam törölni ameddig ez nem működik fixen...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Sziasztok.
Kíváncsiságból tettem egy próbát a Simple Social Browser applikációval. Nálam ugyan úgy jöttek a lidl, temu, stb reklámok a hírfolyamban. Marketplace nem működött egyáltalán. Van esetleg valamilyen külön beállítási módja amit kihagytam? Play áruházban található legfrisebb verziót telepítettem.
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Faby
senior tag
Google play reklámjait, szponzorált találatait ki lehet valahogy kapcsolni, vagy van rá valami megoldás, hogy ezek ne jelenjenek meg?
Két példa:
Google translate:
Tuya smart:
Ezekre keresve dobott fel számomra érdektelen, és zavaró egyéb alkalmzásokat
Root nincs, Blokada-t használok.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
yozsee11
aktív tag
válasz Shadowduet #3134 üzenetére
Vagy másik megoldás ahogy én is csinálom, hogy Chrome vagy Firefox böngészőből használod és hozzá felrakod az Ad Blocker for Facebook™ bővítményt.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Cs1csó
félisten
válasz Shadowduet #3134 üzenetére
Tedd fel helyette a Simple Social Browser-t, fontos, megbízható letöltő oldalról pl.: APK Mirror
Érdemes a legfrissebbet. -
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Androidos sima fb appra van-e valamilyen megoldás, hogy ne minden második poszt reklám legyen? Ki-x-elgetem kézzel, de jön helyette más. Köszönöm a választ.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Visormail #3132 üzenetére
Merész, de ha tényleg csak egy böngészőlap-refresh kell, akkor én mindent ami "ilyesmis" bekattolnék, és ha valami ami megakad, akkor arra szűrve oldogatnék fel dolgokat. Előnye, hogy az is blokkolt amiről nem tudsz, hátránya, hogy ami kéne az is blokkolódhat, de idővel ez egyre egyre kevesebb lessz, és személyreszabott... Vagy gyorskeresés, hátha valaki megosztott listát valahol.
-
addikt
válasz ledgeri #3130 üzenetére
Alapon van. Akkor nem én írtam keveset, hanem vg, de most sem árulta el, hogy melyik listával nem látta a youtube reklámokat egy pillanatra sem.
vg: nálunk is az futott, amíg ki nem pc-zett a youtube. Ha te még nem tartozol a körbe, akkor meg persze bármelyik blokkoló jó.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
ledgeri
nagyúr
válasz Visormail #3129 üzenetére
Inkább beállítása a szűrőlisták körül ami számít. Az is kb annyira mély, mint a ublock origin, szóval az "én is azt használom" nem sokat mond.
-
addikt
NextDNS DNS over HTTPS 45.90.28.0, 45.90.30.0 mellett ott van a pár másodperces reklámkép amit átpörget a fadblock(, ill. sokszor az sem pörgeti át, hanem ott marad állva fixen, egyre hibásabban működik a fadblock). Ha kikapcsolom a fadblockot, akkor meg ott a teljes reklám. Tehát a nextdns-nek semmi hatása a youtube videón belüli reklámra. Vagy másik címét kellene használni?
"nextdns+yogadns" egyszerre 2 dns?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
AtHoS
nagyúr
válasz g.peter23 #3121 üzenetére
Nézd, én nem vagyok nagy youtuber, havonta pár videot nézek meg YT-on, de asztali adguard mellett is voltak reklámok, viszont valaki ajánlotta az [Enhancer for YouTube] kiegészítőt. Ezt használva azóta nem láttam reklámot.
De mondom 2-5 vidinél többet nem szoktam előszedni YT-ról havi szinten. Lehet ez is befolyásoló tényező
szerk.
Mindemellett meg vagyok elégedve az adguard asztali verziójával (nemrég volt kedvezményes családi pack vásárlásra belőle lehetőség), linkelve is volt talán ebben a topikban is
De most is meg lehet venni emberi áron [17,5k] bár ettől jóval olcsóbb volt a korábbi ajánlat
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
g.peter23
tag
Sziasztok
Az Adguard asztali, telepíthető windows-os verziónál is akadékoskodik a YouTube?
Ma raktam fel a Trial verziót, de eddig semmi reklám, ha működne, gondolkozok az előfizetésen is akár....
Köszi
-
Semplar
őstag
válasz Winnie The P #3118 üzenetére
Hagyd nyugodtan, majd frissül. Nem kell külön blokkoló.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Winnie The P
őstag
válasz Semplar #3117 üzenetére
Akkor hagyam így? Vagy a Brave böngészőhöz tegyem fel külön az UO-t vagy az AdGuard-ot?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Semplar
őstag
válasz Winnie The P #3116 üzenetére
UO -ban nálam, ha 1 napos már elavultnak mutatja, de szerintem ameddig nem enged át reklámokat, addig kit érdekel?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ez így rendben van, mármint a frissítések ideje?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Semplar
őstag
válasz zoltanz #3111 üzenetére
Brave beépített blokkolójának az egyéni listájához ezeket érdemes hozzáadni és tökéletes.
Nem kell külön blokkoló.AdGuard Annoyances Filter (AdGuard for Chromium) https://filters.adtidy.org/extension/chromium/filters/14.txt
AdGuard Base Filter (AdGuard for Chromium) https://filters.adtidy.org/extension/chromium/filters/2.txt
AdGuard Social Media Filter (AdGuard for Chromium) https://filters.adtidy.org/extension/chromium/filters/4.txt
AdGuard Tracking Protection Filter (AdGuard for Chromium) https://filters.adtidy.org/extension/chromium/filters/3.txt
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Melyik megoldás a jobb Firefox + uBlock Origin vagy fokozott követésvédelm bekapcsolása reklámszűrő nélkül?
Nálam mindkettővel rendesen megjeleníti a weboldalakat.
más mostanában a. Brave elég gyengén szűr Vivaldi szint még az uBlock Origin Lite is jobb.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Jack Oneill #3108 üzenetére
Újból: Az hogy azt is bevezeti, az nem azt jelenti, hogy a v2-őt nem fogja támogatni, szóval azt leírni, hogy "Firefox is Manifest V3 lesz" nem a legteljesebb, információ átadás szempontjából!
Az más kérdés, hogy akik az addonokat írják mennyire vállalják be a potenciális duplamunkát egyből, vagy hosszabb távon.[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Jack Oneill #3108 üzenetére
Akkor ez mindenképp előny lesz.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Cs1csó
félisten
ÁÁÁ értem már, ez direkt a manifest V3-ra van kitalálva. Firefox-on vagyok úgyhogy nekem ez nem szükséges. ettől még van a családban Chrome böngésző ott tesztelem.
Amúgy van egy friss Chrome a családban és fut rajta az Ublock Origin ez most akkor még engedélyezett vagy hogy is van ez. Ez az a fenyegetés, hogy majd nyártól már nem fog menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest