- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSmith's
kezdő
válasz kw3v865 #3636 üzenetére
I dot care cookies ....
Össze let kapcsolva a cookie acceptation elfogadás a html transparency -vel ...
Ez a zseniállis pótcselekvés tipikus esete ...olyan mitha azért nem működik valami mert valaki azt csinálja hogy űgy nézzen ki mintha nem, de még te is tudod hogy müxik rendessen az i dont care = beteg szintén ...tejre van szükséged meg vennél oszt azt mondja hogy menjél a péksébeEgyébként a böngészőben írásvédetté teheted a cookie-kat is ...meg beállítástól függően csak addíg élnek míg el nem hagyod az oldalt vagy ki nem lépsz aböngészőből stb...
ps: ajánlom a skip reload cache kiegészítőt is ...tapasztalhatsz vele érdekes dolgokat még a html transparency tekintetében is ...ezért is pótcselekvés ...továbbá ezen beállítást alkalmazó oldalüzemeltetők vajon tudják -e hogy egész pontossan miért is releváns nekik ez acookie adat gyűjtés ? mert ha nem akkor súlyosabb abetegség
Kovi
-
ledgeri
nagyúr
válasz kw3v865 #3636 üzenetére
Ha sötétített, akkor ublockkal villámozható, pipettázható! (némelyik homályos is csak render kérdése [szóval ugyan úgy], de van mikor egy külön kép.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz kw3v865 #3446 üzenetére
Hasonló alapon létrehozott, de meg is bontott "youtube experience":
(borzalom)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz kw3v865 #3435 üzenetére
Te nem akarod látni ezeket, vagy azt akarod, hogy valaki ne érje el ezeket akinek van a fenti eszközökhöz hozzáférése (utóbbi esetben milyen ez a hozzáférés)?
Ha valaki másról lenne szó, akkor kérdés, hogy ő mennyire hozzáértő, mert kb az első "miért nem érem el" tutorial második lépése, hogy ellenőrizd a DNS-t, és állítsd át google-ra.
A fentit is azért írom, mert ha adott eszközön van átállítva a DNS, akkor az adott eszköz már ott van a kezében, de ha pl routeren, akkor ahhoz már kell admin jelszó, ilyesmik.
Ha az előbbi megfele, megfelel, csak gondolatnak szánom!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Zsombe
senior tag
válasz kw3v865 #3437 üzenetére
Szerintem van olyan hatékony, mint az AdGuard DNS-e, de igazából a szűrőlistákon múlik javarészt a hatékonyság. NextDNS alatt nekem az alábbi listák vannak hozzáadva (Privacy tab):
- hufilter
- HaGeZi - Multi Pro++
- 1Hosts (Lite)De a leghatékonyabb reklámszűrés, ha Firefox alatt uBlock-ot is használsz (beállítási segédlet itt).
Ha még részletesebb és ajánlott beállításokat szeretnél eszközölni, akkor ezt a leírást ajánlom.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
GEPESZ66
veterán
válasz kw3v865 #3241 üzenetére
Számítógépen én is úgy vagyok, hogy az Ublock a "király".
Ott a Cloudflare-t használom mindegyik böngésző esetében.
Viszont telefonon, Chrome esetében nagyon jó a NextDNS.
Kisérleteztem a szűrőkkel, s szerintem ezt célszerű alkalmazni:
Hufilter+Hagezi Pro
vagy
Hufilter+NextDNS ads+OISD -
ledgeri
nagyúr
válasz kw3v865 #3227 üzenetére
Azokat csak hallásból ismerem, de nem használom. Amiket viszont: openwrt-srouteren keresztül a quad9-t és a routeren is, portmasterben is elérhető listákat, ublockot meg hard mode-on, alap szűrőkkel.
De pont most gondolkodom azon, hogy februárban ügyeljek arra, hogy összeírosgassam a lekéréseimet (csak számok), hogy beleférek-e a nextDNS-es keretbe, mert azt is beilleszteném a körbe. (bár azt hittem, hogy tilt, de ha csak nem szűr, akkor már jobb).
Ha az adguardon is elérhető a "lekérések listája" akkor ha jön valami reklám, aminek nem kellett volna, én próbálnám megkeresgetni, mindegy hogy fizetős vagy sem!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
GEPESZ66
veterán
válasz kw3v865 #3227 üzenetére
A NextDNS-t azért választottam, mivel annak van szervere Budapesten, az Adguard-nak nincs, a frankfurti szerverhez csatlakozik.
Én csak mobilon használom, a Chrome böngészőn belül.
Azzal a céllal, hogy kevesebb legyen a hirdetés, ill. védjen is pl. a káros oldalakkal szemben.
Ezen az oldalon tesztelem, s 92 %-os az eredmény.
[link]
A NextDNS havi 300 ezer lekérdezést tesz lehetővé ingyen.
Nálam ez napi 8 ezer, tehát beleférek.
De másik fiókot is létre lehet hozni, s váltogatni a kettő között, amikor nincs már elég keret.
300 ezer után működik a DNS, csak nem szűr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest