- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Hasonló van a Facebook videóknál is. Mikor kiírja, hogy reklám következik, vagy valami hasonlót, akkor már persze nem tudsz előre tekerni, illetve átugrani. Na persze, engem nagyon nem érdekel, mert rögtön hagyom is ott a videót a fenébe, mert annyit nem ér meg nekem az ezredik autós üldözés, hogy kivárjam a reklám végét. A youtube-on meg ha valami érdekelni fog letöltöm és ott meg megnézem normálisan. Nem hiszem, hogy a video lejátszómat befolyásolni tudja, egyszerűen átugrom a reklámot, azt csá.
[ Szerkesztve ]
-
poirot
őstag
Na a Brave is "elesett", sajnos.
-
poirot
őstag
Van mikor meg lehet nézni a Youtube-os videókat van mikor nem a Vivaldin. Nyilván a Youtube szeszélye, ahogy már többen említettük. A Brave-t használom ilyen esetekben, viszont észrevettem, hogy a videók "behozása" eléggé lelassult, nagy ritkán egy előugró ablakot dob fel, de azt becsukom és folyamatosan játsza le a videókat.
-
poirot
őstag
Nos a Brave-t használom, ott minden oké, viszont most észre vettem, hogy nem a valós linket adja ki, vagyis letölteni nem tudom sem a video-t, sem a hang file-t, mondjuk jdownloader-rel, vagy 3D youtube downloader-rel mp3-ba. Tud valaki megoldást?
-
poirot
őstag
válasz #38464487 #2892 üzenetére
És milyen meglepő, a Brave-nak van egy külön lite-os Youtube-os telepítő része, ahol indításkor a Youtube jön be, természetesen a "háttérben" a Brave van, teljes vértezetben. Vagyis ha Youtube-ra jön valami értesítés, ezt a lite-os böngészőt indítom el, csak ezt a részét használom a Brave-nak, a fő böngészőm továbbra is a Vivaldi maradt.
-
poirot
őstag
Így van.
Azért úgy érzékelem most, hogy ha a csúszkát előrébb húzom, azért bevillanak a reklámok egy pillanatra, ami nem zavaró, mert nyilván úgyis át akarom ugrani azt a részt.Nem hiszem, hogy a Youtube le fogja nyeletni ezt velünk, előbb-utóbb mindig lesz újabb és újabb megoldás.
-
poirot
őstag
A youtube pillanatnyilag nyerésre áll.
-
poirot
őstag
Na látom kezdődik a "harc" a youtube és a fadblock között. Megint figyelmeztett.
De ahogy veszem észre, csak amikor belépek a youtube-ra. Eddig.
[ Szerkesztve ]
-
poirot
őstag
válasz junior11 #2728 üzenetére
Vivaldin próbáltam a Youtube védelmet, ha megengeditek idemásolom a tegnapi és a mai tapasztalatomat abból a topikból;
Tegnapi beírásom;
Adblock, UO kikapcsolva, viszont az Adblock for Youtube be van kapcsolva. Valamikor ha megnézem, akkor elém vágja et az előugró ablakot;
Itt csak rányomok az oldal frissítés gombra az előugró ablakon és akkor békén hagy. Ha viszont kikapcsolom még az Adblock for Youtube bővítményt is, akkor "elszabadul a pokol".
Egyenlőre nekem így megfelelő. Eggyel több kattintás, azt jól van az úgy.
--------------------------------------
Ma reggel írtam be;Tegnap óta, nem tapasztaltam semmi féle felugró ablakot a Youtube-on, semmi korlátozást, mindent hagytam úgy ahogy leírtam. Ma sem volt semmi. Szóval kiváncsi leszek.
-
poirot
őstag
válasz Jack Oneill #2496 üzenetére
A Vivaldinál szűréssel jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest