- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Peterhappy #1599 üzenetére
Windows 10, Chrome Ublock Origin és szépen betölt.
Amit tegyél meg: töröld az Ublock Origin kiegészítőt indítsd újra a böngészőt madj telepítsd újra és elsőne ALAP beállításokkal próbáld ki aztán kezd el belakni saját szabályaiddal.
Nálam még ezek vannak bekapcsolva:
- Adguard Base és Annoyances -
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Win10-t, Google Chrome-t és UBlock Origin-t használok, s a blog.hu-s oldalakat jó ideje nem tölti be normálisan a böngésző. Mivel inkognitó ablakban megnyitva gyönyörűen behozza az oldalt, így gyanítom, hogy az UBlock-kal lehet a gond, azonban azt hiába kapcsoltam ki előbb az oldalra, majd később a teljes "blog.hu"-ra, nem változott a helyzet.
Volna esetleg ötletetek, mit kellene másképp csinálnom?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
stuka20
senior tag
Resetelődött az ubo beállításaim, valaki tudna küldeni valami jó beállítást? Főleg a sütik zavarnak jelenleg. Az alap beállítás nem ér semmit. (nálam)
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, a port.hu nálam megint kiabál a reklámblokkoló miatt. Nálatok is?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Krystal_s
addikt
válasz Semplar #1589 üzenetére
Akkor nem sok oldal maradna, amikor keresek valamit, mert pl vásárolni szeretnék.
Böngésző bezárása után nálam automatikusan törlődnek a sütik, de nem az zavar, hanem hogy állandóan klikkelgetnem kell ilyen hülyeségre és addig megnézni sem tudom az adott oldalt. :\
Egy idióta állat volt, aki ezt így kitalálta. Legyen egy vékony kis sor a lap alján és akit érdekel nyomkodja.
Ez is egy szép példány.[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #1589 üzenetére
Kb 3 órán át próbálgattam a filtereket,böngésző kiegészítőket, nem sikerült megoldást találni csak olyat ami mást is letilt..de gondolom a fejlesztők is látják ezt és ha ők is úgy akarják,előbb utóbb lesz megoldás,hogy jusson is és maradjon is.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
SP4C3
veterán
Szerk.: Javascriptet ha letiltod?
Persze akkor más sem műkszik, esetleg még "block element"-tel lehet tiltani.[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Cs1csó
félisten
válasz Krystal_s #1583 üzenetére
Sajnos ezt a felugró figyelmeztetést egyik cookie szűrő sem fogja meg amiket próbáltam:
- Adguard Annoyances
- Fanboy Annoyances
- Fanboy Cookies
- Easylist Cookie list
- I m ok with cookies
- i don t care cookiesEgyik sem passz, de én is alapon használom. A megerősített mód nekem is fárasztó.
-
Krystal_s
addikt
válasz Dévacsen #1578 üzenetére
és Lauda, junior11
Köszönöm, azt hittem van rá valami új filter, amit nem ismerek.
A szigorú mód nekem nem felel meg, mert sok olyan dolgot is blokkol, amit látni akarok. Egy ideig használtam úgy korábban, de kénytelen voltam alapra tenni.
A megszokott oldalaknál megoldom, csak amikor spontán nézek, keresek valamit, olyankor sok sütis engedélykéréssel találkozom már egy ideje.csicso82: A linkelt oldalnál sem jött fel sütis ablak nálad?
Kipróbálom most csak az inline scriptek blokkolását.
ui: Ez nem jött be. Már az első oldalnál nem töltötte be a képeket...[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Ezt a fajta blokkolást én nem alkalmazom mert több oldalnál sok tartalom eltűnik,és ha pl nem ismerem az adott oldalt,nem is tudom meg hogy mi tűnt el,az inline script kilövése viszont legtöbb esetben tényleg csak a valós zavaró dolgokat veszi le az oldalról,de mint fentebb írtam előfordul hogy ezen beállításnál is eltűnik tartalom,ki szoktam sakkozni melyik oldalhoz melyik a jó módszer.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Krystal_s
addikt
Egy ideje megint egyre több oldalon zaklatnak a hülye sütis kérdések. Nem lehet valamit ezek ellen tenni?
Ublockban sajnos az I don't care cookies, vagy Easylist Cookie sem elég.
Nagyon erőszakosak lettek, mint pl ez is.
Már nem elég egy kis sor a lap alján, az egész képernyőt kitakarják! -
SP4C3
veterán
Üdv.
Nyertem egy 4K-s csillivilli samsung TV-t. Van rajta YouTube app, ami több reklámot jelenít meg, mint tartalmat. Valakinek sikerült már megoldani eme problémát?
Gondolkodom, hogy csak a youtube.com domain-t fogom elengedi a TV-nek (router-en).-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
AtHoS
nagyúr
válasz Frenky89 #1573 üzenetére
Nem vágom az iOS témát, de ezt találtam ami elég részletesnek tűnik: [AdGuard free vs AdGuard Pro vs AdGuard Premium (iOS)]
read-only mode on the forum
-
Frenky89
addikt
Szóval akkor jól értem, hogy
- a for Safari az "csak" egy kiegészítő a Safarihoz (ezt amúgy sikerült is beállítanom)
- a for iOS lenne a rendszerszintű blokkoló, aminek van prémium verziója, ami nem egyenlő a for iOS Pro verzióval
- a for iOS Pro igazából annyival tud többet a simánál, hogy van custom DNS lehetőség (ami amúgy az Androidosnak már a prémium verziójában is van), de ezt csak appstore-ból lehet beszerezni és a prémium licence erre nem terjed ki
?Tehát alapvetően, ha sikerülne megoldani az aktiválást, akkor az AdGuard for iOS prémium verziója lenne meg, a Pro egészen más tészta.
Most nincs nálam a telefon, de ezt a net tiltást megnézem. Köszi a tippet!
szerk.:
Na igen, ez az ismertető megvan, de pont az után a login képernyő után kapok folyton network errort, ami az ismertetőben is benne van.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Frenky89 #1571 üzenetére
Pedig jól csinálod én is csak ezt találtam iOS aktiválással kapcsolatban: [link]
How can I get a Premium for iPhone or iPad?
2) Use an AdGuard license.
Log into your AdGuard personal account via the app:
go to Settings > About > License screen and tap on the Login button there.
You'll be asked to enter your AdGuard Personal account credentials.
After you do, if you have any valid license key in your account, it will be automatically picked up to activate Premium in your AdGuard for iOS app.
As an alternative, you can enter any valid license key in the e-mail field directly to activate Premium features.Innen ha felrakhatod hátha más a verzió? [pl. Get link via SMS]
Adguard for Safari az böngésző kiegészítő [link]
AdGuard for iOS pedig a reklámblokkoló APP [link] prémiumot lehet/kell aktiválni megvásárolt licence birtokában (amit megvettél pont ide lenne jó)csak App store-ban megvehető
AdGuard for iOS Pro reklámblokkoló + custom DNS [link]Amúgy iOS-en nálad nincs véletlenül net tiltás beállítva az Adguard APP-ra?
Itt van képekkel illusztrált aktiválási ismertető iOS-re is [What is AdGuard license key?]
Amúgy a Family elnevezés a 9 gépre telepíthető verziót jelöli, de ez olvasható az előbbi linken is
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
AdGuard-hoz szeretnék egy kis segítséget kérni.
Vettem egy ilyen licencet: [link]
Androidon tökéletesen működik, iOS-en viszont nem tudom aktiválni. Nem tudok az app-ból belépni az AdGuard accountomba, mert folyamatosan network errort dob, más lehetőséget pedig nem találtam az aktiválásra. (Valahol egy AdGuard support bejegyzésben találtam annyit, hogy belépéskor meg lehet próbálni beírni a lincence kulcsot az email mezőbe, de ez sem működik.)
Egyáltalán, hogy vannak itt a szoftver verziók? A fenti oldal azt írja, hogy "Software version: AdGuard Family", de nem teljesen értem, hogy hogy is van ez. Androidon viszonylag egyszerű, mert van a sima és a pro. Viszont iOS-en van egy valami csak Safarihoz, meg van egy pro verzió, ami fizetős az appstoreban. -
zoltanz
nagyúr
Az normális, hogy nagyjából ua. az a verziós uBlock O. másként működik FF-on és Chromium-on? FF -é még frissebb is kicsit.
pl wn.com (World News) dinamikus szűrés 3rd party bekapcsolva, és Chromiumon megy a fejlécen a hír váltó blokk FF-en nem.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lucifer72 #1567 üzenetére
Mi a cél? Mi az oka, milyen problémát akarsz ezzel megoldani?
Tehetsz fel pl. ESR verziót ami nagyon ritkán frissül, de ki is lehet kapcsolni a frissítést. Miért akarsz olyan régi verziót használni? tippre is legalább 4 éves. Jelenleg a 74-es verziónál jár.
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer72
csendes tag
Sziasztok!
Lehet valahogy régebbi Firefoxhoz (46) Adblock-ot telepíteni?
( vagy esetleg az új Firefox frissítését kikapcsolni a frissítést?) -
junior11
veterán
válasz Corleone33 #1565 üzenetére
Ha beállítod az adott oldalon az uBo felületén, amit blokkolni szeretnél, akkor a lakatra kell klikkelni a bővítmény bal felső sarkában mutatja.
Amúgy Adguard 3 hónapos licensz max 3 eszközre, akit esetleg érdekel: [link]
-
Corleone33
senior tag
egy olyan kérdésem lenne, hogy ublock origin-nél van olyan opció, hogy ha egy adott weboldalon manuálisan blokkolok elemeket, hogy azt valamilyen módon elmentse?
Magyarán hogy újratöltéskor ne kelljen mindig újra és újra beállítanom
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
mic
csendes tag
ncore-hoz még két tipp (össze-vissza működik, nekem eltűnt a koldulás oldaluk):
ncore.cc##[class="premium"]
ncore.cc##[class="banner"]
ncore.nu##[class="premium"]
ncore.nu##[class="banner"]DNS:
[link] -
Matthewus
őstag
válasz ArthurShelby #1558 üzenetére
A Facebook Container teljesen mást csinál, mint az uBlock Origin, ha van Facebook-od, akkor használd mindkettőt.
-
Cs1csó
félisten
válasz #86564352 #1556 üzenetére
nekem is azzal volt használva de most gyalultam a Kaspersky SC Free-t és valahogy lassabb lett a böngészés, ezért gondoltam - régebben már használtam a CLoudFlare-t - hogy kipróbálom és gyorsabb lett az oldalbetöltés - hulladék netem van 7/1-es 40-es PING - úgyhogy most maradt amúgy még a SpeedoMeter tesztet sem futtattam mert egyértelműen gyorsabb lett. De ezért kell a szolgáltató DNS-e mellett kipróbálni másikat is és ha jobb akkor váltani.
-
junior11
veterán
válasz ArthurShelby #1558 üzenetére
Én úgy vettem észre az uBo is blokkolja sokszor, néha viszont megesik, hogy nem. A FF beépített követésvédelme viszont akkor is szokta, ha nem ott az általad említett FB Container, nem lassít, nem terheli a memóriát sem.
-
ArthurShelby
addikt
A mozzilának van saját kiegészítője, a facebook container. Amit ez csinál (fb követés leállítása, ahol fb gombja van), azt csinálja a ublock is, vagy érdemes mindkét kiegészítőt használni?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
törölt tag
-
Cs1csó
félisten
Még esetleg az OpenDNS-t érdemes, esetleg érdekességképp az AdGuard DNS-ét is ki lehet próbálni, ott az a plusz, hogy már maga a DNS szerver tiltja a reklámokat persze nem túl elegánsan azaz a helyük látható marad - tehát ahol a reklámnak meg kellene jelenni - de ha van Ublock Origin-ed vagy AdGuard kiegészítőd a böngészőbe akkor ez sem probléma. Nekem az volt vele a gondom - kb. egy éve mikor utoljára próbáltam - hogy lassú volt főleg a PING. Nagyon messz volt a szervere. De mint írtam még ezt a kettőt ki lehet próbálni, és ahogy rájöttél nem is nagy ördöngősség kb. egy PC újraindításba kerül (újraindítás nélkül is megoldható - van ott opció erre rá is kérdez - de én azt mondom egészségesebb a PC újraindításával tesztelni)
-
titán
Teszteltem párat.
Cloudflare chrome 81-82, edge 79.
Google chrome 81-82, újratesztnél 83, edge ugyanez.
Érdekes, visszalőttem automatikusra, chrome simán hozza a 83-at. Nem tudom az invitel vdsl milyen dns szerverrel dolgozhat. Az oldalak betöltésénél nem vettem észre változást.
Köszönöm szépen a tanácsokat, legalább kipróbáltam ezt is. Még dns szervereket nem teszteltem soha.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Nálad most az AUTOMATIKUS rész van bepipálva értelemszerűen az alsót választod és begépeled amit küldtem:
1-es ami most van
2-es ezt pepiálod majd a 3-as helyre beírod amit linkeltem, ezt megcsinálhatod az ipv6-ossal is ott jobb a másolás beillesztés azt innen tudod megtenni: [link] csak le kell görgetni a CloudFlare-hez.
Majd mentésre kattintasz - OK - és utána gép újraindítás, és teszteled én a notin mutattam be ezért a WIFI adapter-t módosítottam de neked az Ethernet-et kell.[ Szerkesztve ]
-
titán
Kipróbáltam inkognitó módban is. Chrome 86, edge 83.
Amennyiben nem változna a dolog, hogy tudom visszaállítani majd a mostanit? Vagy ez biztos gyorsabb lesz? Nekem invitel vdsl netem van és minden alapállapotban van. Szerintem ez valamilyen inviteles dns szerver lesz.
Azt megmondom őszintén fogalmam sincs hol lehet átírni. Windows 10-et használok, invitel vdsl (hxn 168 modem). A modemben vagy a windowsban lehet ezt módosítani?
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Nálam szinte minden szűrő aktív, be van kapcsolva, ennek ellenére többnyire az Edge a leggyorsabb (de nem számottevőek a különbségek).
-
Cs1csó
félisten
Sőt, néha a kevesebb több, szerintem a legjobb - kezdésnek - alap szűrőkkel használni és ha valahol belefutsz valami reklámba akkor megpróbálni még ezt azt bekapcsolni.
Nálam az alap mellett még ezek szokta bekapcsolva lenni:
- Adguard Base
- Adguard Annoyances
- Adblock Warning removal list
- és esetleg a Fanboy annoyancesMég egyet kipróbálhatsz, az Ipv4 és ipv6 DNS címet átírod a CloudFlare-ére:
Itt egy teszt az oldalbetöltés mérésére, a nagyobb érték jobb: SpeedoMeter
-
titán
Az létezik szerintetek, hogy a túl sok aktív szűrő az ublockban visszafogja az oldaltöltéseket? Feltelepítettem múltkor az új edge-t és rá az ublockot, de csak alapon, nem pipáltam ki pluszban szűrőket. Észrevettem, hogy olykor azért pörgősebben tölti be az oldalakat, mint a chrome. Nálam a chrome-ban az összes szűrő aktív volt, ami az ublockban található. Gondoltam egyet és úgy állítottam be a chromeban az ublock origint, ahogy az edge-ben is települt alapból. Na most szerintem azóta a chrome is hozza ugyanazt a tempót, mint az edge. De az is lehet, hogy placebo.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Nem tudjátok, hogy a "ADBLOCK WARNING REMOVAL" lista miért került ki a Firefox-os Ublock Origin "HIRDETÉSEK" részből és került legalulra a "SAJÁT" listába.
Chrome böngészőbe telepített UO-ban még a HIRDETÉSEK részben található.
-
Cs1csó
félisten
válasz Szellem. #1533 üzenetére
Gondolom arra utalt, hogy ha mindenki "home office" meg "távoktatás" meg csak simán otthon vagy és "mit csinálj?" alapon ülnek az emberek a net előtt ez a megemelkedett terhelés lassíthat.
Bár ha ezt vessszük PRO-nak akkor KONTRA hogy a munkahelyi netforgalom pedig visszaesik ezzel párhuzamosan. -
SP4C3
veterán
válasz Kékes525 #1530 üzenetére
Szerintem karbantartottak, ugy 30-40 percre lehaltak az adguard dns serverei. Kicsit izzadtam, mert többszáz user-em van rájuk állítva.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
Adguard DNS down...
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #1526 üzenetére
Nem hiszem, ott valami más a gikszer. Tiltsd le minden kiegészítőt az UO-t is töröld majd telepítsd újra és csinálj egy cache ürítést - pl. CCleaner futtatást.
böngésző restart és teszteld.+1
Tényleg az Opera-ának van "beépített" blokkolója lehet az zavar be, ha tudod azt kapcsold ki és csak az Ublock Origin-t használd szűrésre.Szerintem az Opera saját blokkolója nincs rendesen lokalizálva és akár ez is bezavarhat.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Korábban szintén zaklatott, mikor itt is írtunk róla, de aztán magától abbamaradt... Viszont kíváncsi lennék, ha pl. vki újratelepítené a Chrome-ot vagy a FF-ot ismét úgy járna-e, mint nálam az Opera...
Ublock Origin van az Opera alatt is + a saját beépített blokkolója.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #1524 üzenetére
Passz, de tény, hogy Firefox és Chrome alatt nem zaklat.
Amúgy a Port.hu egy fontos oldal, és az UO listáit sokan tartják karban - magyarok is - és lehet megtalálta valaki az ellenszerét ami az említett böngészőkben jól működik az Opera alatt pedig valamiért nem.
Amúgy használj Ublock Origin-t vagy AdGuard-ot.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Érdekes ez a port.hu oldal, kb. egy hete raktam fel próbaképpen az Opera böngészőt, gondoltam, megnézem, milyen manapság, itt az oldalt megnyitva ismét feldobja az üzenetet, hogy kapcsoljam ki az adblock-ot. Firefox, Chrome és Edge alatt pedig gond nélkül lehet az oldalon böngészni. Ezek szerint egy újonnan telepített böngészőnél ismét bepróbálkoznak?
-
duke1981
lelkes újonc
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy az adblock-ot elrejtsem valahogyan? Mostanában egyre több weboldal érzékeli a reklámblokkolót és nem hajlandó megjeleníteni a tartalmakat. Firefoxot használok.
köszi -
Szellem.
Topikgazda
AdBlock Plusban hol tudom hozzáadni az ilyen saját szűrőket?
##a[href*="hit.gemius.pl"]
Nem találom a lehetőségét.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz aprokaroka87 #1517 üzenetére
Legfelül a DNS feliratú mező az érdekes, vagy nem azt akarod megváltoztatni?
szerk.
ezt a képet csak úgy találtam a neten, de a DNS mező miatt megmutatni jónak véltem (sosem láttam még ezt a programot )
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz aprokaroka87 #1515 üzenetére
Gyorsban ránéztem gg képek között és ahogy látom van a DNS-nek egy mező, amiben át lehet szerkeszteni a tartalmat. Oda kellene beszerkeszteni szerintem valamelyik cloudflare címet, amit bemásoltál az alábbi képen látotthoz hasonlóan
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz aprokaroka87 #1513 üzenetére
Milyen droid verzió van a telódon? Csak mert 10 alapból tudja ezt a fícsört, nem kell hozzá extra APP (9-re nem emlékszem volt-e már DNS átírási lehetőség)
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Egy ideje personal dns filter appot használok droidon.
Jelenleg a telenor dns-t használja, szeretném be állitani cloudfare dns-re, viszont nem igazán értem hogy mit kellene változtatni vagy hogyan
# 1.1.1.1::53::UDP (Default DNS on UDP port 53 / just 1.1.1.1 will work as well)
# 1.1.1.1::853::DOT::cloudflare-dns.com (DNS over TLS, domain name is optional)
# 1.1.1.1::443::DOH::https://cloudflare-dns.com/dns-query (DNS over HTTPS)Hiába nyomom be felül a " kis pöttyöt "
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
-
HUNited
őstag
Srácik, mire jó UO mellett a nano deffender? Eleve mi az?
-
SP4C3
veterán
Router DNS cache-el, még 40ms-os válaszidővel is gyorsabban töltenek be az oldalak, mint pl a 10-11ms-os 1.1.1.1-el.
-
Cs1csó
félisten
"GAMING BROWSER"ez is Chrome alapú, amúgy találkoztál a hibával vagy csak olvastál róla?
Amit én hasonló esetben - tehát amikor úgy tűnik nem blokkol rendesen a reklámblokkoló - az adott kiegészítő újratelepítését szoktam csinálni, esetleg tesztelni, hogy a többi kiegészítő letiltás mellett megjavul e, lehet bezavar valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Öregszem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest