- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz stuka20 #1926 üzenetére
ncore.cc -t írd át ncore.pro -ra ahol kell a saját szűrőknél.
ncore.pro##.infocsik
ncore.pro##.torrent_lenyilo_tartalom > div.hr_stuff:nth-of-type(1)
ncore.pro##div.hr_stuff:nth-of-type(2)
ncore.pro###x-pop
ncore.pro##[class="premium"]
ncore.pro##[class="banner"][ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
edk-
őstag
válasz stuka20 #1778 üzenetére
Viberre megoldás: az alábbi három címet kell a hostsba írni.
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
SP4C3
veterán
válasz stuka20 #1763 üzenetére
0.0.0.0 ads.viber.com
0.0.0.0 update.viber.com
0.0.0.0 download.cdn.viber.comnekem ezek vannak bedobva hosts-ba.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
Cs1csó
félisten
válasz stuka20 #1384 üzenetére
Milyen reklámblokkolód van és melyik böngészőben?
Amit ajánlok: használd valamelyik Firefox vagy Chromium alapút majd töröld le azt a reklámblokkolót amit eddig használsz, ürítsd a Cache-t is - pl. futtass egy CCleaner-t - ezután telepítsd a NANO ADBLOCKER-T és a NANO DEFENDER-T.Ha ez a kombó - Nano Adblocker és a Nano Defender - nem oldja meg akkor kb. semmi.
Egyébként ha nem ezt a kombót használod akkor ezt a két alternatívát ajánlom:
- Ublock Origin vagy
- AdGuard -
AtHoS
nagyúr
válasz stuka20 #1184 üzenetére
Fehér listára kell tenni "valamit"....tehát a blokkolási log-ból ki kell nyerni az adott oldalnál mit blokkol és azok között "csemegézni".
Az UBO felhasználók majd jönnek és írják hol tudod megnézni a log-ot és hol kell szerkeszteni a fehér listát
read-only mode on the forum
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz stuka20 #1005 üzenetére
Blokada esetén van lehetőség hozzáadni egyéni hosts listákat is, én az energized unified-et adtam hozzá, csak az van felkapcsolva, kb 1.2 millió hostot tartalmaz, plusz rendszerhez is vannak hozzádva hosts bejegyzések,viszont ehhez root jog kell.
A bkokada https dolgokat nem tud szűrni.
nem 100-os a védelem, de hatékonyabb mint ha nem lenne. -
SP4C3
veterán
válasz stuka20 #1005 üzenetére
Szerintem nem létezik 100%-os szűrő, egyszerűen lehetetlen.
Adguard biztosan nem szűr mindent (én ezt használom mindenütt), blokada-t nem ismerem.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
ArthurShelby
addikt
Van másik youtube app, nincs benne reklám, és háttérbe is tud menni.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Cs1csó
félisten
Az első esetben - nCore bejelentkezés - ilyen problémát nem okoz az ALAP UBO a kérdés hogy milyen plusz filtereket kapcsoltál be manuálisan és milyen plusz filtereket telepítettél külső forrásból manuálisan azok már okozhatnak ilyet. Esetleg nincs valami jelszókezelő programod?
A másodiknál előfordulhat ilyesmi tedd HALADÓ FELHASZNÁLÓ VAGYOK opcióra és akkor látod mi az amit blokkol és egyenként engedélyezni tudod.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Melyik az az oldal, letesztelném.
Megjegyzem amit elsőnek kaptál Anti-Adblock listát az elavult nem sokat ér a NANO defenderes cucc már használhatóbb de sajnos az is hasalt el. Igazság szerint Chrome alatt működik ez jól.
Már nem is használom FF alatt a Nano-t - kezdeti nagy lelkesedésem után - mivel NAGYON kevés olyan oldal van amivel nem bánik el az UBO ha pedig nem bánik el vele akkor sajnos a NANO sem fog - már próbáltam.
ÖSSZEFOGLALVA:
Azok az oldalak ahol járok azok közül 1-2-nél van gond az UBO-val de ha telepítem a NANO defender-t az sem bánik el velük talán a 2-ből 1-el, ilyen kis haszonért inkább nem is telepítem a NANO-t.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
"Rámegyek, hogy subscribe és kész is?"
+ click.
De nem elég a lista defender is kell. NanoDefenderFirefox Telepítése: Nano Defender, Extra installation steps for uBlock Origin
A lista azokat az üzeneteket szűri ki, ami csak szöveggel figyelmeztet, de ha ehhez még script is társul, ami lekapcsolja a reklámblokkolót, akkor már hatástalan csak a lista. A defender ilyenkor visszakapcsolja a reklámblokkolót, azaz hatástalanítja a reklámblokkoló kikapcsolását.
Lista törlése: a szemetesre klikkelsz + A módisítások alkalmazása.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest