- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz #86564352 #1819 üzenetére
Időközben ez megoldódott.Nekem is ez volt a gondom,de nem akartam Adguard listákat alkalmazni,nem kedvelem az Orosz termékeket,no nem azért mert rosszak,csak nem bízom a fejlesztőikben.De a lényeg, az Adguard Annoyances lista a megfelelő,és nincs Google ablak,és nincs Youtube ablak, privát módban,mostanra megoldották.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Dévacsen
senior tag
Tegnap botlottam bele ebbe a programba,miközben egy problémára kerestem a megoldást,és próbálgattam a blokkolókat,olyan mintha egy Adguard klón lenne,ez is nyílt forráskódú,Bolgár fejlesztésű termék,mintha nyúlták volna az Adguard Orosz fejlesztőitől,de szépen működik amúgy,nem használom mert meg találtam a problémámra a megoldást,de berakom hátha valakit érdekelni fog most vagy a jövőben,rákerestem a topikban nem találtam találatot rá,szép napot mindenkinek,és jó egészséget. AdBlocker Ultimate
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #1740 üzenetére
Időközben letiltottam a sütiket itt,jobb klikk az oldalon és itt az oldal adatainál rámegy az ember fia.. és itt letiltottam csak az adott oldalra vonatkozóan a sütiket,ebben az esetben a google volt,és akkor már eltűntek a nagy felugró ablakok,és így már le is töröltem a 4 filtert,ne terheljen.
-
Dévacsen
senior tag
válasz Dévacsen #1735 üzenetére
I don't care about cookies ez megoldotta,nálam ez nem volt felrakva,biztonság kedvéért raktam még fel 3 másik cookie listát is a jövőre nézve az igazsághoz tartozik hogy régebben mindig full tiltva voltak a cookiek nálam így nem kellett lista,de változtattam a szokásaimon,kényelmi szempontokból,de most már rendben van.
-
Dévacsen
senior tag
válasz Dévacsen #1735 üzenetére
A Firefoxban a minden süti tiltása megoldja és eltűnnek,csak ez meg nem opció mert ha be akar az ember lépni valahová,állítgatni kell a sütiket vissza,egyébként kipróbáltam több filtert kb 8 at ami youtube al kapcsolatos,egyik sem tüntette el.
-
Dévacsen
senior tag
Érdekes dolgot figyeltem meg,a Malwarebytes Browser Guard szűrűsét illetően linux alatt.8 napja kedvenc linuxomra tértem át ismét a főgépemen,és ez alatt ezt produkálta a fentebbi kiegészítő Az első kék kocka az ki van kapcsolva azt a feladatot az ublock végzi,a többi aktív,és 8 nap alatt ezt termelte ki, 1 db adathalász jelzés..ezzel szemben a windows alatt fél órán belül.. Minden ugyan az,beállítások,szűrők,és szándékosan ugyan azokra az online filmes oldalakra mentem rá,windows alatt látható az eredmény és ott ablakokat is dobott,linux alatt ezek be sem töltődtek ezek szerint,így nem kellett blokkolnia.
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
válasz Krystal_s #1592 üzenetére
Kitartás alakul a dolog. Idegesítő jelenségtől szabadulnak meg az európai netezők
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #1589 üzenetére
Kb 3 órán át próbálgattam a filtereket,böngésző kiegészítőket, nem sikerült megoldást találni csak olyat ami mást is letilt..de gondolom a fejlesztők is látják ezt és ha ők is úgy akarják,előbb utóbb lesz megoldás,hogy jusson is és maradjon is.
-
Dévacsen
senior tag
Ezt a fajta blokkolást én nem alkalmazom mert több oldalnál sok tartalom eltűnik,és ha pl nem ismerem az adott oldalt,nem is tudom meg hogy mi tűnt el,az inline script kilövése viszont legtöbb esetben tényleg csak a valós zavaró dolgokat veszi le az oldalról,de mint fentebb írtam előfordul hogy ezen beállításnál is eltűnik tartalom,ki szoktam sakkozni melyik oldalhoz melyik a jó módszer.
-
Dévacsen
senior tag
Ha valami gond lenne Chrome alatt az Ublock Originnel..tudjatok róla hogy ez lehet az oka. Vége a Chrome népszerű reklámblokkolójának?
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
A Google öt Chrome-kiegészítőt távolított el kínálatából, melyeket több mint 20 millióan használtak reklámblokkolásra. Az ok? Túlságosan kíváncsinak bizonyultak.[link]
-
Dévacsen
senior tag
Láttam rá utaló jeleket,pár napja még 600 körüli szűrő volt a 6000+- aktívból,most meg 5900 re ugrott tegnaptól,és amit felraktam egy új host filtert abból meg eltűnt pár ezer,abban már benne volt sok ebből a minerből.Nem használom a beépített host szűrőket csak azt ami biztonságos kapcsolatot használ,és ezért kerestem egy másik host filtert.Van egyébként egy olyan host filter ami 800 000 szűrőt tartalmaz,ez is volt már fönn de ez megakasztotta a rendszeremet úgy hogy likvidáltam.
-
Dévacsen
senior tag
Találtam egy új bányász filtert amit érdemes feltenni,CoinMiner néven fut,6 ezer feletti szűrővel...így már az Ublock gyári,és a NoCoin mellet ez a 3...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Pc játékok
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest