- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz mrlujoak #2727 üzenetére
Kíváncsi vagyok, egyes böngészők beépített reklám és nyomkövető blokkolói mennyire hatásosak ha pl. az említett uBlock Origin ki van kapcsolva? Ilyen pl. az Edge, Firefox, Vivaldi, Opera és a Brave. Nem próbálta így még senki?
-
junior11
veterán
Online bankolás során a bank weboldalán érdemes kikapcsolni a böngészőben a reklámblokkolót és a többi bővítményt?
-
junior11
veterán
Nemrég az Opera beépített blokkolójának is gondok akadtak a YouTube reklámmal, lehet, a Google ténykedik a háttérben ismét, hogy kijátssza valamilyen formában az adblockereket, a hozzászólásokban a Brave böngészőt is említették. [link]
Nálam MS Edge, Chrome és FF alatt eddig nem volt reklám YouTube-on (uBlock Origin, Privacy Badger és a böngészők beépített követésvédelme melett).
-
junior11
veterán
válasz piadex2 #1987 üzenetére
Milyen operációs rendszeren lenne használva? 🤔 Desktopon (Windows, Linux) vagy mobilon (android) ? 🤔
Windows és Linux alatt én a böngészőkben az uBlockot használom, vmivel könnyebb és nekem gyorsabb a böngészés mellette. Androidon pedig az Adguardot.The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz MikeWazowski #1953 üzenetére
Szia, ahogy javasolták, Adguard vagy Blokada. Nálam az első teszi a dolgát régóta, és egy darab reklám sincs a Chrome-ban.
-
junior11
veterán
válasz Jack Oneill #1676 üzenetére
Ezek szerint vmivel később kerül a Chrome áruházba, nem szoktam mindig figyelni, amíg teszi a dolgát...
-
junior11
veterán
válasz Jack Oneill #1674 üzenetére
Nem vettem ilyet észre pedig többféle böngészőt használok, mindegyiken az aktuális uBlock van.
-
junior11
veterán
válasz Jack Oneill #1671 üzenetére
As összes chromium alapú böngésző tulajdonképpen egyszerre töltheti le vagy frissítheti a Chrome áruházból. Igaz, hogy a Microsoftnak és az Operának is van saját áruháza még pluszban, Firefox néha vmivel hamarább kap frissítést, de nemsokára a chromium alapúak is megkapják.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, a port.hu nálam megint kiabál a reklámblokkoló miatt. Nálatok is?
-
junior11
veterán
válasz Corleone33 #1565 üzenetére
Ha beállítod az adott oldalon az uBo felületén, amit blokkolni szeretnél, akkor a lakatra kell klikkelni a bővítmény bal felső sarkában mutatja.
Amúgy Adguard 3 hónapos licensz max 3 eszközre, akit esetleg érdekel: [link]
-
junior11
veterán
válasz ArthurShelby #1558 üzenetére
Én úgy vettem észre az uBo is blokkolja sokszor, néha viszont megesik, hogy nem. A FF beépített követésvédelme viszont akkor is szokta, ha nem ott az általad említett FB Container, nem lassít, nem terheli a memóriát sem.
-
junior11
veterán
Nálam szinte minden szűrő aktív, be van kapcsolva, ennek ellenére többnyire az Edge a leggyorsabb (de nem számottevőek a különbségek).
-
junior11
veterán
Korábban szintén zaklatott, mikor itt is írtunk róla, de aztán magától abbamaradt... Viszont kíváncsi lennék, ha pl. vki újratelepítené a Chrome-ot vagy a FF-ot ismét úgy járna-e, mint nálam az Opera...
Ublock Origin van az Opera alatt is + a saját beépített blokkolója.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Érdekes ez a port.hu oldal, kb. egy hete raktam fel próbaképpen az Opera böngészőt, gondoltam, megnézem, milyen manapság, itt az oldalt megnyitva ismét feldobja az üzenetet, hogy kapcsoljam ki az adblock-ot. Firefox, Chrome és Edge alatt pedig gond nélkül lehet az oldalon böngészni. Ezek szerint egy újonnan telepített böngészőnél ismét bepróbálkoznak?
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz Gubek-Einste #1466 üzenetére
Ismét kipróbáltam TV2, Viasat stb. mai műsorkínálatot gond nélkül engedte megnézni. MS Edge chromium, Chrome és Brave alatt is.
-
junior11
veterán
Pár napja a port.hu oldal ismét működik probléma nélkül reklámblokkolóval is.
-
junior11
veterán
válasz aprokaroka87 #1448 üzenetére
+1, ahol csak lehet, teszek ellene.
-
junior11
veterán
válasz Intruder2k5 #1401 üzenetére
Tényleg, most próbáltam. Lehet, hogy van hozzá valamilyen szűrő, ami ezt eltávolítja...
-
junior11
veterán
válasz aprokaroka87 #1233 üzenetére
Nekem sem, Windowson.
-
junior11
veterán
válasz Jack Oneill #1191 üzenetére
Az ingyenes verzió korlátozott funkciókkal bír, pl. egyes funkciók nem érhetőek el, csak a prémium verzióban, és nem szűr az alkalmazásokban, de a böngészőkben igen + mellé én használom még az Adguard DNS-t, így még jobban szűr, nekem az ingyenes verzió van, ez elég.
-
junior11
veterán
válasz Jack Oneill #1188 üzenetére
Szia, nem kell azonnal az ördögöt festeni a falra, egy fejlesztő verziót nem hagyott jóvá a Google - az is lehet, hogy valóban megvolt rá az oka - Raymond szeret siránkozni. Chrome és FF alatt uBlock-ot használok, MS Edge Chromiumnál Adguard.
Nem veszek észre lényeges különbséget, nekem egy hajszálnyit gyorsabb a netezés uBlock mellett, de szinte alig venni ezt észre, valamint kevesebb memóriát kér az Adguarddal szemben, de ezek manapság már nem számítanak annyira. Mindkét blokkoló teszi a dolgát szerintem, ahogy kell.The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Azért jó az a Firefox, nem beszélve a testreszabhatóságáról is, az Operán kívűl a Chrome és az Edge is tanulhatna tőlük egy kicsit ilyen téren. Manapság szerintem már a bevált böngészőkkel nem lehet nagyon félrelépni.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Egy kicsit észrevenni, hogy lassabban tölt be néhány oldal, ez csak akkor tűnik fel, ha utánna ugyanígy több szűrővel beállított UBO-ot használsz, de a különbség egyáltalán nem nagy. Legalábbis nálam, gyengébb vason ez érzékelhető, lehet, hogy egy mai modern gépen már nem.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz #86564352 #1025 üzenetére
Az Adguard felülete nekem is jobban tetszik, viszont ami nem - több filterrel használva, mint pl. az UBO-t, jóval több memóriát kér, akár a dupláját is, valamint ilyenkor már egy kicsit érezni, hogy vmivel lassabban töltődnek be az oldalak.
A másik dolog pedig az, hogy az UBO-hoz képest nem látni, pontosan miket blokkol, valamint nem lehet részletesen konfigurálni haladó módban. Ezeket leszámítva amúgy szintén nagyon jó, androidon mindkét telefonon teszi a dolgát, bár az utóbbi időben nem egy hibájuk volt, amit javítottak, remélem, nem fog megismétlődni náluk.
-
junior11
veterán
Közben már magyarul is megjelent cikk az említett hibáról Tetszőleges kódfuttatást is lehetővé tesz az Adblock Plus biztonsági hibája
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
Úgy látom a MS Store-ban nem sietnek a reklámblokkolók legújabb kiadásait mihamarább közzétenni... Nemrég frissült az Adguard 3.0.8-ra, Chrome webstore-ban már természetesen ott van, Edge alá még mindig a 3.0.7-es érhető, mely állítólag jobban tekerheti a procit, ezért javították. Valamint az uBlock Origin is 1.15.24-es verziója található a Store-ban, Chrome-hoz már régóta az 1.18.4-es használható.
-
junior11
veterán
Nálam Edge alatt van csak Adguard, Chrome esetében a múltkor ahogy írtam is, pár óra erejéig kipróbáltam szintén, de több memóriát fogyasztott, mint az Ublock, így visszatértem arra. Most az új verziót lehet, ismét valamikor kipróbálom, ha nem felejtem el.😁
-
junior11
veterán
Frissült az Adguard blokkolója, megújult kicsit a dizájn és a beállítási webfelület is 3.0.7
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Ra's al Ghul #769 üzenetére
Szia, ublock van nekem is Chrome alatt, MS Edge esetében pedig Adguard, mely állítólag jobban véd az adathalász és egyéb kártékony oldalak ellen. Viszont az ublock-hoz lehet még hozzáadni különbőző filtereket (nálam nincs). Nemrég próbáltam az Adguardot is a Chrome alatt, viszont a beállításai után nekem vmivel több memóriát evett, így maradt csak az ublock (malware és phishingre pedig mellé a WD Protection + Malwarebytes extension). Amúgy Edge alatt remekül működik.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, ki milyen beállítással használja az Adguard blokkolót MS Edge alatt? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest