Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Úgy ahogy Konzumpro is írja. Ebben a telefonban sosem fogsz 48MP-t kapni natívban, a chipset-szenzor páros ennyit tud. Az interpolált 48MP-nek meg nem tudom mi értelme, amolyan "VP" funkció inkább (vakulj paraszt). Csak a tárhelyet rabolja, de minőségben messze van a Note7 Pro natív 48MP felbontásától. Az már egy más kérdés hogy ennek a brutál felbontásnak mennyi értelme amikor a fotók 90%-a faszbukon landol agyontömörítve. Szerintem ugyanolyan hülye trend mint a notch, majd lecseng ez is. Persze a dobozra legalább rá lehet írni hogy 48MP... Én mondjuk a N7 Pro-val sem fotóznék ekkora felbontásban, függetlenül attól h natív vagy interpolált. Nem látom értelmét ekkora méretnek, inkább elfogadnék egy OIS-t helyette... Na meg a Pro amúgy sem lesz B20 verzióban szóval mindegy is

Viszont ennek a telefonnak a sima 12MP fotói korrektek, ezen az áron rendben van a kamera szerintem. Nem kell a 600 Eurós telefonokkal összevetni...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest