Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Úgy ahogy Konzumpro is írja. Ebben a telefonban sosem fogsz 48MP-t kapni natívban, a chipset-szenzor páros ennyit tud. Az interpolált 48MP-nek meg nem tudom mi értelme, amolyan "VP" funkció inkább (vakulj paraszt). Csak a tárhelyet rabolja, de minőségben messze van a Note7 Pro natív 48MP felbontásától. Az már egy más kérdés hogy ennek a brutál felbontásnak mennyi értelme amikor a fotók 90%-a faszbukon landol agyontömörítve. Szerintem ugyanolyan hülye trend mint a notch, majd lecseng ez is. Persze a dobozra legalább rá lehet írni hogy 48MP... Én mondjuk a N7 Pro-val sem fotóznék ekkora felbontásban, függetlenül attól h natív vagy interpolált. Nem látom értelmét ekkora méretnek, inkább elfogadnék egy OIS-t helyette... Na meg a Pro amúgy sem lesz B20 verzióban szóval mindegy is

Viszont ennek a telefonnak a sima 12MP fotói korrektek, ezen az áron rendben van a kamera szerintem. Nem kell a 600 Eurós telefonokkal összevetni...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS notebook topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest