- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SgtSomeOne #601 üzenetére
Kell valami boot képernyő, hogy tudja a júzer, a telefon dolgozik, indul. Bonyolult dolog nem kell.
-
krics
tag
válasz
SgtSomeOne #601 üzenetére
A nova launcherhez kis adalék, hogy a 11 developerből tizet elküldtek [link] pár hete. Szóval nem bizti, hogy sokáig használható marad.
-
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #541 üzenetére
Értem és köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #539 üzenetére
Nagyon király vagy, hogy megírtad ezt most ide, köszönöm!
Esetleg belinkelnéd nekem a forrást, hogy honnan szedjek le, pontosan mit? (és mivel pakoltad fel). Hülye kérdés, de bootloader nyitás nelkül is felmegy a ROM vagy ahhoz is kell a BL nyitás? Illetve van itt is lehetőség úgy feltenni, hogy ne kelljen újra belakni, tehát, hogy az adatok megmaradjanak (mint pl Samsungnál Odinban HOME CSC használatával az adatok nem törlődnek...).
Köszi!
-
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #537 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat!
... van már egy sok-sok éves MI accom (remélem nem lett törölve, nem igazán használtam), azzal majd megnézem, kinyitom a bootloadert, ... aztán addig meg majd még kitalálom, mit is tegyek fel ami nem EU rom ...
Engem aztán végülis a CN sem zavar, ha nincs más és kigyomlálom amit kell, csak legyen hívásrögzítés, mert a munkám miatt nagyon fontos és hasznos visszahallgatnom a megbeszélt részleteket, amiket nem tudok aktuálisan feljegyezni mert vagy úton vagy éppen könyékig egy gépben szerelek... -
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #523 üzenetére
NFC nem izgat, az angol nyelv is elég lenne, csak ne legyen 3G vagy mit tudom én milyen vacak modem, ... de ez amúgy nem a hardverből következik?
XDA-n találok offisöl CN rom-ot hozzá? (viszont ha CN, akkor tele lesz bloatwarekkal, mint állat, nem? ... ezzel sem kínlódnék, hogy utólag gyomláljam...). Érdekes, hogy ennyire zárt közösségi (fizetős) megoldás lett ez. Én még emlékszem, amikor XDA-n minden re IS volt ROM és a bőség zavarában, a legnagyobb gond abból adódott, hogy nem tudtad melyiket is válaszd a sok jó közül.
Illetve, ez a BL nyitás leírás már vagy 5 éves. Így működik ez még mindig?
Köszi előre is!
-
mokus1
addikt
válasz
SgtSomeOne #530 üzenetére
Zárolt képernyőre valahogy ki lehet rakni az ertesitseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged