Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demokatona
tag
válasz
Demokatona #249 üzenetére
-
Demokatona
tag
válasz
Pendragon911 #247 üzenetére
Igen a baloldalit választottam.Be van kapcsolva az USB debugging.Majd jön kivárom.Átváltottam a régiót Indiaira akkor sem talált frissítést.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Demokatona #240 üzenetére
Sajnos nem tudom a megoldást erre a problémára. Nekem gond nélkül feltelepült, amit kiválasztottam (emlékeim szerint a programban választottam ki az új verziót, de az sem kizárt, hogy külön töltöttem le). A program indítása után a két lehetőség közül a baloldalit választottad? Ha nekem is ezt a hibát adta volna ki, akkor valószínűleg én sem tudtam volna feltelepíteni. Hülye kérdés, de egy próbát megér, hogy feltegyem, az USB debugging be van kapcsolva a telefonon?
-
Stonerice
őstag
Korábban telepítettem egy GCam apk-t . 7.3 Urnyx
Ha be van kapcsolva a Google AWB akkor elég közel kerül a színhűséghez beltérben kép készítés után. Persze az előnézet ott is sokkal másabb. Annak ellenére hogy a gyári cam app túlszaturál még élesebb képet is készít ilyen helyzetben -
Fulár
senior tag
-
Fulár
senior tag
válasz
Stonerice #239 üzenetére
Nem talâlkoztam még csak hasonló jelenséggel sem.
Tippjeim azért vannak.Az átlagosnal melegebb árnyalatú fényforrâs.
Szoftveres gebasz.
Minél kevesebb a fény annâl jobban betorzúl a képek színvilâga.De ez teljesen normális.Egyik közep kategóriâs mobil sem a sötétben fényképezésre van kitalâlva!
Az még sok csúcsmodellnek is megfekszi a gyomrát!
Sajnos lâtatlanban nem lehet eldönteniyhogy tényleg gond van nálad vagy pedig a jelenség teljesen normális és csak abból fakad,hogy túl nagyok az elvárásaid a kameraval szemben. -
atosan
veterán
válasz
Pendragon911 #236 üzenetére
Nekem sem talált ezzel a módszerrel újabbat.
-
Demokatona
tag
válasz
Demokatona #238 üzenetére
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Hátlapi kameránál mi okozza a sárgás tónust? Rájött már valaki? Néha fehér egyensúly állítás kézire nálam megoldja. De van hogy így sem . Főleg beltérben jellemző. Lámpa fénynél... -
Demokatona
tag
válasz
Üdv!
Nekem nem sikerült.Nem talált frissebbet(14.0.10.0 SMOEUXM)ennél.Külön amit letöltöttem azt sem tudtam telepíteni. -
atosan
veterán
válasz
Köszönöm szépen az útmutatást
-
Pendragon911
aktív tag
Simán csak a telefonról nekem nem sikerült sehogy sem, így maradt a PC-n keresztüli frissítés a XiaomiTool v2-vel. Teljes mértékben adja magát a használata, a frissítés során le is tölti a legújabb firmware-t, tehát nem is muszáj külön letölteni. Igaz, hogy van valami bugja a programnak, mert úgy 50% körül (ha jól emlékszek) hibával mintha megakadna a frissítés, de valójában a telefonon az látszik, hogy rendben lefut és újraindul és kiírja, hogy a frissítés sikeres volt. Úgyhogy ha esetleg ezt a módszert választod és ezzel találkozol, nem kell megijdeni
-
xxman
senior tag
Nekem Note 10 Pro-m van, de azt érzem hogy az újabb generációk jóformán visszalépés lenne a jelenlegimhez képest, felárasan... Rossz látni hogy ez az irány.
max az 5G ami ebből hiányzik, de őszintén a 4G-vel is teljesen elégedett vagyok, ahol van lefedettség ott bőven megfelel számomra a sebessége.
-
Fulár
senior tag
A lítíum azt szereti a legjobban ha 20.és 90-ven szâzalék között van tarrtva.Így tudjja a lehető legtovâbb megőrizni a tényleges kapacitâsát.Minden ettől eltérő töltési szokâs a kelleténél nagyobb degradációhoz vezet.
De nagy âltalânossâgban kijelenthető,hogy akârhogy is gyilkolod a 2-3 évet így is úgy is túléli jelentősebb kapacitás vesztés nélkül.
Bár én személy szerint éjellre nem hagynâm fönt.Minek amikor a töltési sebességnek köszönhetően akár a felkelés utáni készülődés közben is azinte csumára lehet tölteni? -
Pendragon911
aktív tag
Erre a választ nem tudom (mármint technikai szempontból), viszont én nagyon régóta minden nap éjszaka töltöm a telefonomat és soha nem volt problémája egyik telefonomnak sem. Nem tudom, hogy számít-e, hogy gyorstöltő-e és van-e jelentősége, hogy mennyi ideig tartod rajta a telefont feltöltés után, de a Note 9 Pro is gyorstöltős volt (igaz alacsonyabb Watt számú volt) és 2 év után sem igazán romlott az akksi állapota. Úgyhogy szerintem nem teszel vele nagyon rosszat, de úgyis lesz majd valaki, aki ezt hozzáértő módon is megválaszolja
Úgyhogy a válasz engem is érdekel, mert jó tudni.
-
Dendytv
senior tag
Ártok azzal a telefonnak, ha a 67W-os töltőn tölti egész éjszaka míg alszom ?
-
-
Dendytv
senior tag
válasz
ProEvoFan #225 üzenetére
Nekem a Note 9prom előtt azt hiszem egy Galaxy A5 2015 volt. (Fekete volt üveg hátlappal) aztán váltottam Xiaomira mert öcsém akkori Redmi Note 7-je igen meggyőzött. És most nem is volt kérdés, hogy Xiaomi legyen-e. Sógorom Galaxy A53-ja nagyon alul teljesít, úgy hogy nem is játszik rajta s, youtube+ insta mellet akad, fagy le random a telefon. Nem mondom, hogy nem jó a samu, simán benne van, hogy az ő készüléke rossz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Asszonyomnak is tetszik. Nála is a note 9 prot váltotta. Tűéles kijelző, viszonylag gyors felület és nappal meglepően korrekt kamera. A kijelző tényleg faszán néz ki.
Vásárlásnál ráakartam beszélni a Samsung A34re, mert kb egyforma tudású telefonok, csak ugye havonta ill kb 2x tovább kapja a frissítést, mint a note 12 pro...nem sikerült.Kb 8 éve csak a xiaomi megy nála.
-
Dendytv
senior tag
Nagyon jó kis telefon, szép a kijelző a 120hz-tól elájulok annyira "folyékony" a kép, játékok nagyon jól futnak rajta. Remélem egy 2-3 évet ez is ki szolgál akár a 9Pro
-
Fulár
senior tag
válasz
Pendragon911 #220 üzenetére
Ez világos de nár ez a menüpont felel a kéernyő kikapcsolásáér akkor is ha az Aod nem aktív.
-
Pendragon911
aktív tag
-
vaksi8
senior tag
válasz
Pendragon911 #213 üzenetére
Sziasztok!
Na, át állítottam szingapúri régióra, lényegesen javult a Bt füles hangereje. Már sajnos nem tudom összehasonlítani mert eladtam a 10 prot, de szerintem ott jobban szólt egy kicsivel
-
-
Dendytv
senior tag
Üdv
Nekem a napokban volt szerencsém lecserélni a Note 9-Pro-mat egy Note 12-Pro ra.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, az utóbbi 2-évben a telefon nekem teljesen ki szorított minden más technikai eszközt (notebook, PC). Sorozatot is azon nézek, böngészni is azon szoktam valamint játszani is telefonon szoktam.
Nagyon jól kiszolgált a 9-Pro ami mai napig meg van. De itt ebben a 12-Proban több funkciót sem találok meg, ilyen pl az, hogy hol a fenében kell beállítanom azt, hogy milyen időközönként sötétedjen el a tétlen kijelző(Nem vagyok boomer eddig minden telómon megtaláltam de ezen
) A másik pedig, hogy ki van kapcsolva az, hogy a telefon magának állítsa a fényerőt a környezethez képest, még is csinálja rendesen látom, használat közben, hogy ez ettől élénkebb színű is szokott lenni. Valaki help
-
Pendragon911
aktív tag
Szívesen! Egyébként mintha a telefon hangszórójából is jobban szólna, nem csak hangosabban, hanem jobb minőségben. Azt olvastam, hogy ebben a régióban alapból mindennek teltebb, gazdagabb a hangzása, mindegy, hogy telefonon vagy valamilyen Bluetooth eszközön szól a zene. Azóta nekem így van beállítva.
-
Fulár
senior tag
válasz
Pendragon911 #213 üzenetére
Ez elképesztő!És egyben siralmas is.Hagy ne részletezzem,hogy az Eu.hová dugja a korlátozásait!
Köszönöm!!! -
Fulár
senior tag
Értem!
Mustárral egyem vagy anélkül? -
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam 10 pro ról, és az lenne a kérdésem hogy feltűnően halkabb a csatlakoztatott Bluetooth fülhallgató. A hangeffektek beállításában meg nem tudom személyre szabni a beállításokat, mert nem enged belépni sem. Tudtok valami megoldást, vagy ez ilyen?
Köszönöm! -
Szállító76
tag
válasz
Viktor0610 #201 üzenetére
Erről lenne szó
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest