Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Üdv
Nekem a napokban volt szerencsém lecserélni a Note 9-Pro-mat egy Note 12-Pro ra.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, az utóbbi 2-évben a telefon nekem teljesen ki szorított minden más technikai eszközt (notebook, PC). Sorozatot is azon nézek, böngészni is azon szoktam valamint játszani is telefonon szoktam.
Nagyon jól kiszolgált a 9-Pro ami mai napig meg van. De itt ebben a 12-Proban több funkciót sem találok meg, ilyen pl az, hogy hol a fenében kell beállítanom azt, hogy milyen időközönként sötétedjen el a tétlen kijelző(Nem vagyok boomer eddig minden telómon megtaláltam de ezen
) A másik pedig, hogy ki van kapcsolva az, hogy a telefon magának állítsa a fényerőt a környezethez képest, még is csinálja rendesen látom, használat közben, hogy ez ettől élénkebb színű is szokott lenni. Valaki help
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen videókártyát?
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest