- A karcsúság ára
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Viktor0610 #149 üzenetére
Közben látom, hogy nem a global, hanem az EEA verzióból van fent a 13-as Android. Úgyhogy várok, majd jön.
-
válasz
Pendragon911 #148 üzenetére
A recovery ROM-ot töltenéd le akkor is, ha jelezne a teló, hogy van frissítés.
-
Pendragon911
aktív tag
Nekem szingapúri régióra van állítva, mert így jobb a Bluetooth hangja és talán eleve hangosabban szól a zene, de vajon érdemes átállítani másikra, hogy hamarabb érkezzen OTA a frissítés? Illetve a Miui downloader is már mutatja a 13-as Android-ot, de Recovery van odaírva, akkor az nem a szimpla telepítős? Már régen csináltam az előző telefonnal ilyet, kijöttem a gyakorlatból 🤭
-
válasz
Vadernagyúr #146 üzenetére
Nem hinném.
A boltban is állhat ennyit, szóval no para. -
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen készüléket, viszont ajándékba lesz Aug 30.-ra. Ha addig nem bontom ki, nem kapcsolom be és nem is töltöm, lehet valami baja az akksinak állásában? Keresgéltem, de ilyesmiről nem találtam infót
-
fidjevo
csendes tag
Megjött az android 13!
-
Stonerice
őstag
Sziasztok. Fura jelenséget tapasztaltam. Folytonos harcom van a merüléssel. Megszoktam már minden telefonnal az adat simemmel. De a Gsam battery azt muttaja hogy töltőről levéve 33 % alatt 6 óra a kijelző időm. Ez lehetetlen mivel 8 órája vettem le a töltőt és dolgozom is mellette. Miui szerint valami "Egyéb" megette az oroszlán részét a használt közben. Járt már így valaki? Hogy lehetne megtudni mi merít pontosan?
-
Pendragon911
aktív tag
Első próba alkalmával rendben volt, de mikor legközelebb fotózni szerettem volna, akkor a sima fotózásnál kilépett, aztán megint. Úgyhogy ez most egyelőre kuka. Mondjuk nem gond, de az összehasonlító videók alapján tényleg szebb képeket csinál a Gcam, ezért akkor már úgy gondoltam, hogy legyen ez a fő kamera app. Hátha másik verzió megy hibátlanul.
-
Csatsa
tag
válasz
Pendragon911 #140 üzenetére
Nem használom configgal, nincsen rá szükség, magamnak állítom be a dolgokat és nagyon jó a minősége a képeknek. Általában a g.cam.-ot indítom, kivéve ha a széleslátószögű kamerát kell használjam.
-
Pendragon911
aktív tag
Köszi, feltettem. Config fájllal érdemes foglalkozni, szükséges-e vagy anélkül is megfelelő a minőség? A GCam-ot használod elsőszámú kamera app-ként?
-
marxmobile
csendes újonc
Itt aprón vettem én is egy ilyen készüléket kb 2 hete makulátlan állapotban,eddigi tapasztalatok:
Gyorstöltés nem szereti a kánikulát,26 fokos szobában kb 20 percenként leállítja a töltést,és írja,hogy a "töltőport túl forró" (legalább vigyáz magára
)
- a mobilhálózati antenna rettentő gyenge,amint városon kívül vagyok,vagy egy vastagabb falú épületben, egyáltalán nincs térerő ott,ahol más telefonnak még 4G vanEzektől eltekintve nem rossz cucc ez..
Up: Most olvastam a 104-es hsz-t, kipróbálom ezt a max 4G hálózat opciót,majd meglátjuk..
-
Csatsa
tag
válasz
Pendragon911 #122 üzenetére
G.Cam.
Szia! Ez használom hozzá, próbáld ki. Nálam működik. Lassított felvétel és a time-laps nem jó benne, a többi igen.
[link] -
Fulár
senior tag
válasz
Viktor0610 #136 üzenetére
Az utolsó információ az,hogy az Eu verzióknál kimarad a Droid 13 és év végén megkapja a 14:et.Forrás:Xda
-
-
harmincas
tag
Most látom, hogy a tesztek szerint Android 13-nak kéne lenni a Note 12 Pro-n, de az enyémen Android 12 van. Csak biztonsági frissítés jött az utóbbi időben a MIUI 14-re. Hivatalos, MediaMarkt-os vásárlás. Valamit rosszul tudok? Köszi a segítséget!
-
Fulár
senior tag
Jól mondjátok.Arra pont van.Azóta viszont annyi változas történt,hogy a fejlsztők nem igazán szeretnének foglalkozni a legtöbb mediatek cuccal mert elvileg horror vele dolgozni.XDA-n van róla egy-két cikk is.Linket sajnos nem tudok adni mert anno nem mentettem le és most nincs lelkierőm keresgélni.
-
Pendragon911
aktív tag
Mondjuk annyira nem lényeg, csak kipróbáltam volna. ROM-ot pedig nem is emlékszek, hogy hány éve nem cseréltem már, úgyhogy az egyáltalán nem téma. Ha egyszer mégis lesz működő Gcam, akkor megnézem. Egyébként egyet én is kipróbáltam és nem indult el. Note 9 Pro-n viszont futott, de nem tudom annak a processzor típusát, lehet, hogy annak másfajta volt.
-
Fulár
senior tag
válasz
Pendragon911 #122 üzenetére
Nincsen.Típus specifikus nincsen.Más verziókat kipróbáltam de kifagynak.Nem jelenik meg a kamera élőkép.Stb.Használhatatlanok.
A mediatek proci miatt nem is nagyon vennék rá mérget,hogy lesz e egyátalán.Mint ahogy felejtősek a módosított Romok is. -
Achar
tag
válasz
Agyrák666 #128 üzenetére
én nem emlékszem ilyenre, besétáltam, 10perc kijöttem a telóval, SIM kártya be, másolás után használtam is, mint a régit. Hűségnyilatkozat? Nagy ügy , valamit valamiért.
ez már csak kákán a csomót... Valakinek gondot okoz az olvasás, azt könnyűszerrel át lehet verni, aki tájékozódik avagy szeret olvasni, annak játék az élet. -
Agyrák666
aktív tag
válasz
Pendragon911 #127 üzenetére
Egesz jo kedvezmennyel majdnem csak egy 100-as"..
Mikozben a mi storebol akciJosan pont egy 100-as volt nehany napja, vagy eu raktarbol 90 kornyeke.. es nincs szolgaltatoval b*szakodas, kamatmentes reszlet, husegnyilatkozat, es 423423477 oldalas baromsag amit alairatnak veled.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Agyrák666 #123 üzenetére
Hogy egy konkrét példát említsek, én 🤭 Egész jó kedvezményt adott, így majdnem csak egy 100-as lett a telefon és mivel ilyenkor csomagot is kell módosítani, ami számomra optimális, az ráadásul eggyel kisebb is, mint ami most van, tehát még az is olcsóbb lett így, emellett kamatmentes részletfizetési lehetőség is van. Már több telefont is vettem náluk. A Huawei Mate 20 Lite-ot pl. 54e FT-ért vettem még úgy 4 évvel ezelőtt, mert annyi kedvezményem volt, máshol még 80-90e lett volna, tehát azzal abszolút jól jártam, nem pláne úgy, hogy 2 év után 30-ért eladtam, úgyhogy jó üzlet volt mindkettő
Mások is mondják, hogy a Telekom többnyire jó ajánlatokat tud adni készülék vásárlás esetén. Hogy a csomagárak más szolgáltatókhoz képest milyenek, az megint egy másik kérdés és hogy mit ad ennyiért, milyen minőségben. De én nagyon régóta náluk vagyok és eddig még oké.
-
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
Ehhez a típushoz létezik már működő Gcam apk?
-
Achar
tag
Teszt alapján döntöttem, első xiaomi telefonom, Huawei után.
Nekem tetszik, akksi bírja, gyorstöltő jó, kamerák jók.
Engem viszont a szolgáltatók pofátlansága bánt, durván 30-40%-al tulárazzák, van kedvezményem, de igy is drágábban hoztam ki Vodafone-nál, mint amennyibe kerül máshol, ennyiért ajándékba adhatnának egy fülhallgatót... -
Pendragon911
aktív tag
válasz
bence00333 #117 üzenetére
-
bence00333
csendes tag
Hogy sikerült eltüntetni?
-
Pendragon911
aktív tag
Közben a fenti Messenger értesítéses problémára csak megtaláltam a megoldást 😉
-
Pendragon911
aktív tag
Váltottam Note 9 Pro-ról 12 Pro-ra. Úgy érzem, hogy jól döntöttem. Bár az 5G hálózattal időnként vannak problémák, úgyhogy egyelőre marad a 4G.
Az érdekelne engem, hogy a képen látható felső értesítést, hogy a bánatba lehet eltünteti? Biztosan lehetséges, mert a másik telefonon annak idején sikerült, de már nem emlékszek rá, hogy hogyan csináltam. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
peestike #110 üzenetére
Alapvetően nálam is tényleg az a szempont, hogy még kapjak egy értelmes összeget érte, másrészt ez a 12 Pro egy friss telefon. Annak idején számomra fontos volt a kamera minősége, de mióta van fényképezőgépem, azóta telefonnal csak a fontos dolgokat fotózom vagy amikor csak ez van kéznél és más megoldás nincs. De a felsorolt különbségek meggyőzőek számomra és ha úgy nézzük, akkor jópár verziót ugrik 9-ről 12-re, ami alatt azért volt lehetőség finomítani, fejleszteni. A sztereó hangszóró talán vonzóbb, mint a kamera és az Amoled kijelző is pozitívum, eddig ilyen telefonom még nem volt, ami ezt a kijelző típust kapta volna. Köszönöm az véleményeket és hogy megosztottátok a tapasztalatokat. Ma meg is néztem egyébként, de mivel már kézben tartva majdnem minden telefon ugyanolyan, így alapvetően a használat közben vevődött észre a különbség, ami a sebesség volt. Van még időm kitalálni, alszok rá párat.
-
peestike
senior tag
válasz
Pendragon911 #108 üzenetére
Nekem note 9 pro van, asszonynak ez a 12. Ahogy korábban a kolléga is írta pár dologban jobb. Szebb képernyő, töltés, 5g,ha tényleg ki tudja használni valaki. Kamerához nem értek. Így, hogy látom milyen, nekem elég a 9 pro, amíg megadja magát. Nem cserélném le magamnak. Igaz, csak telefon, meg net nálam a használat.
Zene 0, játék 0, -
Fulár
senior tag
válasz
Pendragon911 #108 üzenetére
10 pro-ról vâltottam.Ahhoz képest minimális az előrelépés.Kilencesről már egy kicsit több.
Mindenben csak egy kicsit jobb.De jobb.Kivéve a makró kamerát.Mostanában a középkategóriâban mindenre is a szemétre való 2 mwgapixeles szenzorokat pakoljâk.
Amiben jobb lenne a teljesség igénye nélkül: Kompatabb,jobb anyaghasználatú és jobb fogâsú készülékház.(Meg csúszósabb is)Kafa sztereó hangszórók.Modernebb adatkommunikâció.(wifi-bluetooth)Szebb És jobb Amoled kijelző.Korszerűbb proci és grafikus gyorsító.Töltési sebesség.Jobb üzemidő.Jobb főkamera.És értelem szerűen frisebb rendszer.Ja és talán a gyorsabb belső tároló.
Ez a megéri nem éri meg kérdést mindenkinek magának kell eldöntenie.Mivel több generációt ugrasz így nyïlvân érezhető lenne az előrelépés.De csoda nem történne. -
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok, valaki váltott Note 9 Pro-ról erre a típusra? Mik a tapasztalatok, érdemes megfontolni a cserét?
-
peestike
senior tag
Köszönöm az infókat! Elvileg sikerült, délután ránézek a beállításra azért.
-
trust007
tag
Hogyan lehet elfogadni a gyorselérési kártyák adatvédelmi irányelveit? Ha a lépésszámlálóra kattintok, az nem indul el csak alul egy sorban ezt írja ki.
-
-
-
peestike
senior tag
Sziasztok! Eddig a feleségem egy mi 8 lite-ot használt, erre lett lecserérlve. Gyakorlatilag egy főként lemezből álló épületben dolgozik. Az előző telefon viszonylag jól megvolt a mobilnettel és hálózattal. Mostanában sokszor nem kapcsolható nekem, ő sem tud hívást indítani elsőre. Arra gondolok, hogy az 5g hálózat kavarhat be. Próbálkozik a telefon 5g-n maradni, de az viszont gyenge, aztán nem kapcsol át 4g-re. Jó a logikám? Ki lehet kapcsolni az 5g-t, hogy 4g-n menjen a telefon? Vagy lenne tippetek, hogy mi lehet a gond? Gyakorlatilag az első naptól ez megy neki, amikor dolgozik.
Köszönöm szépen! -
Fulár
senior tag
válasz
BigManus #100 üzenetére
Erre a típusra nagyjaból ugyanaz a felhozatal mint bármelyik más márka nem Rootolt cuccaira.Keresgess Goggle ximbi segítségével és próbalj ki egy párat amíg megtalálod a számodra megfelelőt.
Linket nem tudok dobni mert én már nem használok ilyesmit de egy szimpla Google kereséssel tényleg van bőven találat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest