- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
marxmobile
csendes újonc
Itt aprón vettem én is egy ilyen készüléket kb 2 hete makulátlan állapotban,eddigi tapasztalatok:
Gyorstöltés nem szereti a kánikulát,26 fokos szobában kb 20 percenként leállítja a töltést,és írja,hogy a "töltőport túl forró" (legalább vigyáz magára
)
- a mobilhálózati antenna rettentő gyenge,amint városon kívül vagyok,vagy egy vastagabb falú épületben, egyáltalán nincs térerő ott,ahol más telefonnak még 4G vanEzektől eltekintve nem rossz cucc ez..
Up: Most olvastam a 104-es hsz-t, kipróbálom ezt a max 4G hálózat opciót,majd meglátjuk..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest