Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
válasz
Agyrák666 #128 üzenetére
én nem emlékszem ilyenre, besétáltam, 10perc kijöttem a telóval, SIM kártya be, másolás után használtam is, mint a régit. Hűségnyilatkozat? Nagy ügy , valamit valamiért.
ez már csak kákán a csomót... Valakinek gondot okoz az olvasás, azt könnyűszerrel át lehet verni, aki tájékozódik avagy szeret olvasni, annak játék az élet. -
Achar
tag
Teszt alapján döntöttem, első xiaomi telefonom, Huawei után.
Nekem tetszik, akksi bírja, gyorstöltő jó, kamerák jók.
Engem viszont a szolgáltatók pofátlansága bánt, durván 30-40%-al tulárazzák, van kedvezményem, de igy is drágábban hoztam ki Vodafone-nál, mint amennyibe kerül máshol, ennyiért ajándékba adhatnának egy fülhallgatót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest