Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na, megvolt a hegyi misszió. Bevallom, a legelső mesterlövészt nem tudtam leszedni csak dinamitok segítségével. Ezzel meg a gép nem tudott mit kezdeni, mert ide-oda teleportálta a csókát. Mondjuk felfelé menet nem lettem volna hullaösszeszedő, mert a mesterlövész puskámmal mentem és bizony nem sok embernek maradt feje.
Kár, hogy a végén nem kaptam még egy lövési lehetőséget.
Valóban visszajött a pénzecske, legalább ennyi. De most akkor volt szerepe annak, hogy low, vagy high honor voltam-e, mint Arthur? Vagy ha jó fej voltam, akkor most még több lenne a zseton? 20 ropim volt, ennyi is jött vissza.Egyébként a low/high honor elég vicces, mert megnéztem a mellékfeladatokat, hát látom azért gazdagon kell embereket és vonatokat kirabolnom. Mondjuk ez utóbbi furcsa, mert többször is megvolt, de valami miatt nem számolta még el nekem a game.
Untam a kerítésgyártást és a számomra felesleges missziókat, vééégre szabadon mászkálhatok és csinálhatom a millióegy sidequestet. Azon filóztam, hogy még csak nem is lóval, hanem gyalog fogok menni.
Ha egy bandánál 100% van (pl. a Leymone-rablóknál), akkor az azt jelenti, hogy mindent felfedeztem és kinyírtam az összeset? Az iszonyat jó lenne, mert akkor a maradék 3 bandának sincs sok hátra. Akár lehetnék a polgármester is utána, nemde?
Imádom, amikor tábort találok, vagy megpróbálnak kirabolni. Távcsöves és indul a móka. Baromi jó az, amikor nem fejre lőssz, hanem kézre, vagy főleg lábra, iszonyat jól le van animálva utána. Egy nagyon csúnya rajtaütésem volt, ott ugrott is a lovam, amikor gépágyúval jöttek elém, én meg rutintalan voltam... -
Geryson
addikt
Hát csak elveszett, bár valami csoda folytán a fegyvereket visszakaptam az első pár misszió után (amikor mennék hitelért a bankba). Viszont nagy örömömben visszajöttem a barlangba, kipucoltam és bizony nem férek hozzá a szekér alatti dobozhoz. Rommá lootolok mindent, de 300 dollárral nem lesz nagy jövő.
Később fogok hozzáférni? -
Geryson
addikt
Houston, we have a problem!
Lassan gurulok (lovagolok) a vége felé és gondoltam eljátszom az Aberdeen Pig Farmnál a jelenetet, hogy kiraboltatom magam és biztonságba helyezem a 20 ezer dodómat. Igen ám, de rájöttem, hogy én ezt már eljátszottam egyszer és bizony ez a tanya már üres.
Mi a francot csináljak most, hogyan tudom biztonságba helyezni a pénzecskémet? -
Geryson
addikt
Jajj, és még valami, csak lekéstem: akkor az összes növényes, állatos, dinoszauruszos feladatot el se kezdjem/folytassam, mert ezeket el fogom veszíteni és kezdhetem előlről?
-
Geryson
addikt
A fotós mesternek St. Denisben mi az értelme?
Plata: ígérem, gyakorolni fogom!
-
Geryson
addikt
Lehet majd belejövök, de most nagyon untam. Ugye mentem volna folyamatosan tovább a missziókkal, ez meg totál feltartott (anno is és most is). A végén még annyira segíteni akart nekem a játék, hogy tulajdonképpen magam elé közvetlenül bedobtam a horgot, rákapott és nagy nyögések között kiszedtem a halat. De ugye a cutscene tök hibás volt, mert a hal konkréten 1 méterre volt tőlem és ő meg úgy csinált, mintha nagy erőfeszítéssel húztam volna be, a távolból.
A lényeg, hogy megvan! -
Geryson
addikt
Komolyan mondom, hogy leszedem az arcomról a bőrt. Rohadtul untam eddig is a horgászatot (vagy ugye ez a misszió, amikor hárman kimentek), de most a végefelé is van egy ilyen, esküszöm 1 órája kűzdök már és mindig elmegy a hal én meg szó szerint nem tudok kilépni a misszióból. Ha horgászni akarnék, akkor nem is tudom, leszedem a Fish Simulator 2025-öt, vagy akármit, de ennél unalmasabb dolgot életemben nem csináltam még és az, hogy ez még kötelező is, az csak a hab a tortán. És ráadásul még el is rontom állandóan...
-
Geryson
addikt
Jogos, attól féltem, hogy az autosave majd jól rá-ment a karrieremre, aztán én meg tehetem rendbe a dolgokat. Csinált egy kis fekszót a fiatal úr a fővárosban, de nem volt semmi extra vészesen gáz. De igen, a gépemnél ült le és gyakorolt egy kicsit.

Mondjuk azt nem értem, hogy a Leymone megyei és van horni balhék után dead or alive-ot kaptunk és nem is tudom kifizetni, hogy esetleg ezek eltűnjenek, szóval vigyázhatok magamra a túrázásaim során, hogy ne legyen körözésem.
-
Geryson
addikt
Látom "bekattant" a játéknak, hogy legyen minél rosszabb idő, konkrétan egész nap vihar van már. Kiszúrtam vele, mert vagy hotelben, vagy egy házban vagyok, de iszonyat cudar idő van. Kicsit uncsi, de gondolom ez kell a sztorihoz.
-
Geryson
addikt
Nem-nem, azért nem "mindig". Valami 80%-os rátát olvastam pár napja (1880 körülre kerestem rá), szóval volt azért némi esély. De - by the way - milyen komoly lenne az, hogy ha úgy lenne megírva a játék, hogy megfelelő ruházattal, alvással, pia és cigi nélkül már lenne egy karakter karrierje, mint ha nem így teszel. Apááám...
Kellene ellenben egy pro-játékostól: egy ismerősöm ki szeretné próbálni a játékot, hogyan tudom neki úgy odaadni a karakterem, hogy ne az én bountymat, megítélésemet és hasonlókat "tegye tönkre". Küldjem be online-ba? Nem tudok második sztorit indítani, ugye? De mondjuk ezt is úgy kellene, hogy ne a téli pályákkal kezdjen, hanem valami free roam.
-
Geryson
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Igazából még mindig nem értem, amit ír.
A TBC akkoriban valóban gyakran halálos betegség volt, de nem 100%, szóval bármi lehet, nemde? De nem ez volt a kérdésem... 
A kérdésem továbbra is az, hogy a meleg hotelben, figyelve az egészségre, melegen felöltözve javul-e valami, avagy sem? 62%-nál még azt hiszem bőven van karrier előttem. -
Geryson
addikt
Direkt nem akarok utánanézni, sem olvasni annak, hogy a betegségemnek mi lesz a végkimenelete, de van egy sejtésem, konkértan csak kritikát kapok a kinézetemre már.
A kérdésem, hogy jót tesz, ha az esős időben inkább fürdőzéssel és hotelekben, finomakat kajálva és aludva töltöm az időt, vagy tökmindegy? -
Geryson
addikt
Anélkül, hogy túlzottan spoilereznék, de vasárnap belefutottam a szigetes-kalandba és sikerült egymás után az összes szövődményes-missziót megcsinálni folyamatában. Hiszen egyszerűen közben nem tudsz menteni, pedig én baromira le akartam lépni.
Nekem ez valami baromi unalmas volt, kiosztottam vagy 50 headshotot, szaladgálsz, lövöldözöl és rommá lootolod magad. Nem tudom, hogy az utolsónak volt-e értelme, de nemsokára elmegyek a orgazdához és kiderül. Szóval remélem, hogy sok ilyen nem lesz már, mert én igen-igen szenvedtem. -
Geryson
addikt
Sokadszorra van az, hogy a nagyvárosban kirabolnak. Éppen a fegyverboltba akartam bemenni, erre lenyúlták közel 1.000 dodómat. Utánafutottam, elkaptam, megkötöztem, a pénzem visszaszedtem ERRE kaptam egy körözést, emberrablásért. De mindig ez van. Hogyan kell visszaszednem a pénzemet másképp?!? Legszívesebben leszedném egy headshottal, de gondolom az még "drágább" sztori lenne...
Más kérdés: néha elkezd villogni a képernyőm egy-egy pillanatra, aztán sok órán át semmi, néha meg baromira sokáig. Gondoltam 4K-ról visszaveszem a grafikát. De 2K-nál a képernyő összeugrik - hiába választom ki a full screen opciót. Kilépek, visszalépek, kiválasztom, néha visszaugrik a window mode-ba, de ha nem is ugrik vissza, akkor is a képernyő "kicsi" marad. Miért?
Mike:
-
Geryson
addikt
Volt az a task, hogy Mollynak kellett egy kistükör. Néztem egy kis "tippet" Youtubeon, elmegyek a házhoz (amit amúgy már kipakoltam egyszer, látszott is a nyoma), de nincs ott a tükör. Hogy lehet ez? Lehet, hogy eltűnik ez a pótcselekmény, hogy ha nem teljesíted időben?
-
Geryson
addikt
Hát így még nem jártam. Mentem volna misszióba a hóban fogott fehér arabommal, akivel azért már igen-igen jól összeszoktunk és olyan bandíták ütöttek rajtunk, hogy én ügyetlen a lovasokat szedtem le, közben meg a lovaskocsin ott volt a gépfegyver. Az, hogy meghaltam az nem az a vészes sztori (mondjuk a 150 dodóért kár), de elvesztettem a lovamat. Nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy elveszted...

-
Geryson
addikt
Szerettem volna megnézni, hogy 2K-ban mennyi FPS-em van. Soha nincs lagg, de kíváncsi lennék az értékre. Hogyan láthatom?
Más: hogyan lehet az órát úgy betenni az inventoryba, hogy mutassa az időt? Láttam egy videóban valami ilyesmit, de már régebben volt. Köszi!
-
Geryson
addikt
Lovak nyergével kapcsolatban kérdezem, hogy tényleg minden alkalommal ki kell választanom az egyik és másik lónak a nyergét? Csináltam egyet (színben megfelelőt) a feketének és egyet a fehérnek is. De úgy vettem észre, hogy annak a nyergét "rakja át", amelyikkel bemegyek az istállóba. Nem lehet egy "szettet" hozzátársítani fixen egy lóhoz és egy másikhoz meg egy másikat?
-
Geryson
addikt
Azért az ékszerekkel együtt (tehát a full-full teljes lerablással) nagyot lehet szakítani. Mondjuk akkor inkább, ha nem üres személyvonatnak, vagy tehervonatnak ugrassz neki...

Azért nem rövid a story-mód. Tolom már egy jó pár órája, de még csak 45%-nál sem járok, ami azért nem semmi. Pénzben már most "feleslegesen" sok van, ingatlant nem tudok semmit venni, ugye? Mire lehet költeni egyáltalán?
Más: lovat tudok lopni, érdemes egyáltalán utána eladni és ezzel pénzt keresni?
-
Geryson
addikt
Hát mászni már elkezdtem a falu után, de lövöldözni még akkor nem, csak amikor elkezdték a feszültséget az őrök. De már az nem tetszett a játéknak, hogy a tetőre kimászok. Ezek szerint abszolúte csak az alagutas résznél szabad cirkuszolni? Meg amúgy is, hol voltak az utasok?!?
-
Geryson
addikt
Ki akartam rabolni a vonatot, szépen elvonatoztam Annesburgbe, leszálltam, visszaszálltam, megvártam míg elindul a vonat és konkrétan (maszkban!) beazonosítottak. 3 megyében kaptam bountyt, többe került minden, mint amit raboltak. Ja, és a vonaton nem volt senki!!! Csak az őrök és a széfek, de utasok senki, pedig onnan lehet sokat zsebelni. Miért?
-
Geryson
addikt
Tom Clancy Splinter Cell-esen belopóztam a Barithwaite Manor fő épületéhez, hátulról, szépen mindenkit leszedtem és eldugtam. Van a házban pénz, érdemes nekimenni egyáltalán a sok embernek, van mindenképpen kampó lesz? Vagy nem lehet úgy kipucolni őket, egyesével, mint a bandafészkeket?
-
Geryson
addikt
Apáááám! Néztem vonatkirablós videókat és gondoltam Valentinból kifelé lovagolva (a mozdonyvezető éppen kidugta a fejét a mozdonyból), hogy próbáljuk meg egy kicsit másképp. Kiszedtem őt és nekiindultam. Először is nem gondoltam volna, hogy teljesen körbe kell mennem a pályán, mert pont a másik irányba van az alagút. Megcsináltam vagy 15 perc (vagy több) alatt, megállok az alagútban és láss csodát: üres a vonat, nincs rajta egyetlen egy árva lélek sem!

-
Geryson
addikt
Mondjuk inkább az aranyra gondoltam, merthogy azt mondja egy videóban, hogy tartsd meg őket, de akkor lootolok és eladom.

A fegyvereket hogyan tudom eldobni? Mármint azokat a pisztolyokat pl., amikre nincs már szükségem. Egyszerűen sem a lovon, sem a fegyveresnél nem találok ilyen opciót, hogy eltávolítás.
Fejpénz. New Hannoverben ugye most eléggé keresnek (250 dodó), merthogy elég nagy balhét csináltunk. Éppen nulla pénzem van, akkor bemehetek, kapjanak el ennyi? Kifizetni semmiképpen nem akartam, így inkább elköltöttem a táborra az 400-500 dolláromat.
-
Geryson
addikt
Hát ez nagyon jó térkép, igazán köszönöm! Viszont valóban ne adjam el a talált dolgokat? Akkor nem nagyon lesz belőle (egyenlőre) pénzecském...
Elindultam megint felfedezni és megtaláltam a Beaver Hollow nevű helyet. Nem mondom, 3x térdeltem le, mert ügyetlen voltam és valóban ennyi emberre nem is számítottam. Szemből sikerült végre szépen pucolnom, viszont bent valóban csak egy karperec, egy ital és 12 dodó várt? Néztem videót is és ott is ennyi volt. Az nagyon jó, mert a 3 letérdelésem valami 160 dollár veszteség volt összesen...

-
Geryson
addikt
Sziasztok! Megjelent a lovaskocsi elrablása után Seamus a térképet, így megvan az orgazda lehetősége, köszönöm! A múltkori elég nagy adagot végülis "odaadtam" a táboromnak, de nem teljesen értem, hogy ennek mi az értelme? Azt látom, hogy nagyobb sátrat tudok venni meg ilyenek, de az kiválasztáskor már a tábor pénzéből fog menni?
A fegyverekkel vagyok még óriási gondban. Szerencsére az össze-vissza csatangolás miatt elég szépen akarod bele bandákba, amiket jó öreg (számomra) GTA-s stílusban, messziről, távcsővel úgy pucolok ki, hogy ezek még látni sem látnak rendesen. Nyilván utána mindent átkutatok és elteszek, de a rengeteg fegyver mindig a földön marad. Hogyan lehet azt csinálni, hogy mindent letennél a lónál és üres kézzel telipakolnám magam, aztán megint és megint. Vagy nem lehet így kilootolni az események helyszínét és utána eladni minden fegyvert? Apropó, hol lehet egyáltalán eladni a fegyvereket?
-
Geryson
addikt
Az a nagy munkalovat (vagy mi ezeknek a nevük) mondjátok? Pofásan nézett ki, de sajnos eladtam.

Viszont a kudarcba fulladt medvés misszió után felmentem a hegyekbe és egyrészt rájöttem, hogy a farkas nagggyon kemény ellenfél, a másik meg, hogy megtaláltam a részt, ahonnan indul a játék. Lefelé jövet találtam egy csodaszép fehér lovat, de egyszerűen képtelen voltam megfogni, néztem tutorial videót, de ez csak egy kicsit engedett közelebb magához, utána lelépett. Mondjuk azt nem is tudom, hogy mit csináltam volna vele. Haza lehet vinni egy megfogott lovat valahogyan, az enyém mögött?
Hol tudom eladni az órákat, ékszereket, övcsattokat?
-
Geryson
addikt
Rájöttem végre a kamerabeállításra, hogy free look legyen, amikor a lovon ülök (és ne forgolódjak össze-vissza, amikor nézelődöm). Viszont nem jövök rá, hogy a lovat hogyan tudom megpucolni? Egy csomót úsztam már vele, de mindig mutatja, hogy koszos. Olyan opciót meg nem látok, hogy pucolás, csak etetés, vezetés, stb.
Eljutottam véletlenül a nagyvárosba, hát azért brutálisan jó a hangulata a játéknak, azt mindenképpen meg kell hagyni...
-
Geryson
addikt
Na, megjöttünk ugye a Horseshoe Overlookra, tényleg innen végre van egy kis szabad járásom. De be akartam menni Valentine városába, vagy szerintem átkocogtam egy másik megyébe és már rajtam is volt 5 dodó fejpénz. Ez miért van? Direkt blokkolja a játék, hogy túl nagyot azért ne akarjak menni? Fodrászhoz akartam menni, meg valami ruhát nézni, fürdeni, de így nem jutok be a városba (legalábbis gyorsan kiügettem).
A többi newbie kérdésem: mivel etetem a lovamat? Aludhatok-e a szabad ég alatt, tudok-e kaját csinálni (kell-e egyáltalán), tüzet rakni, ilyenek? Meg van-e lovaglás közben free look. Az ALT végülis valamit enged, de közben valami menüt hoz elé, pedig én azt akarom, hogy közben előre menjen, csak körbe tudjak nézni.
-
Geryson
addikt
válasz
arcitec
üzenetére
Itt úgy látom (egyenlőre), hogy misszióról-misszióra megyünk, nem is tudok mást csinálni, nulla szabad mozgás. Online mindig is volt amúgy? Csak mert emlékszem egy videóra, amikor a videós mondja, hogy "de jó lenne, ha lenne online rész".
Olyat láttam, hogy a player minden várost bemutat, meg minden város szállásán lakik egy éjszakát meg ilyenek. Meg van nem is egy videó, amikor órákon keresztül megy ide-oda a térképen.
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Egy csomó videót megnéztem az elmúlt évben és ma megvettem a játékot. Gondoltam, hogy elkezdem a story módot (anno a GTA-ban az volt, hogy a story sokkal részletesebb volt, állatok, kutyafüle - mint az online). Viszont most ugye valami totál havas pályán csinálom a csapatommal a missziókat és ha megpróbálok arrébb menni, akkor meghalok a vihar miatt. Mikor adja oda nekem a kezelés élményét? Vagy online videókat nézegettem, amikor ide-oda lehetett menni a vásorokban, rabolni, kűzdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kár, hogy a végén nem kaptam még egy lövési lehetőséget.
Mi a francot csináljak most, hogyan tudom biztonságba helyezni a pénzecskémet?