Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
válasz
arcitec
üzenetére
Leginkább általánosságban értendő amit írtam. A sztori központú játékokra értve azon belül is. A játékmenetet is lehet kifogásolni, akár az RDR2-ben is, kell hozzá egy hangulat, ez valakinek bejön, valakinek nem. Aki a pörgősebb játékokat szereti, nem ez a neki való játék.
Az értelmes vitáknak mindig van létjogosultsága, az agyatlan, rosszindulatú hozzászólásoknak nincs.
Egyébként Mike kolléga hozzászólására reagáltam.
-
MolGabi
aktív tag
Nem mindenkinek való ez a játék, illetve azok a játékok, amik sokkal mélyebb üzenetet akarnak közvetíteni a történetükkel. Nincs azzal gond, ha valami nem tetszik, de akiknek tetszik, nem érdekli őket az ilyen értelmetlen szidás és szándékos, rosszindulatú spoilerezés. Lehet valaki még csak most akadt rá a játékra és szeretné átélni a történetét...
Nem értem, ha zsigerből utál valaki egy programot, miért kell mindig beírni a játék saját topikjában?
Értelmes kritikát, más szemszögből látva egy adott dolgot mindig szívesen meghallgat az ember, de az értelmetlen felszínességnek nem látom értelmét. Ha meg nem tudja értelmezni a látottakat különböző egyéni okokból, azzal meg nem lehet mit kezdeni.A lényeg, hogy (szerencsére) nem vagyunk egyformák.
-
Plata
félisten
Na az sose lesz.

Jelenleg azon gondolkozom mit rakjak fel a helyére.
Két MMO-ban van aktív előfizetésem.WoW és SwToR.
Rdr2 helyére EVE-t rakjam fel vagy TESO-t.
Mindkettőt nagyon szerettem régen.
Bár EVE hardcore és ha megint meghalok hülyeség miatt és elvesztek mindent az megint rosszul érintene.
TESO-ban meg sose tudtam megszokni a skill rendszert. -
Plata
félisten
Most vittem végig a sztorit végre.
Kár hogy nincs tovább,ez a farmekedős dolog jó volt.
Főleg házépítés meg egyebek,ez nagyon be jött.
De süket Sadie küldetései közben nagyon fárasztóak voltak.Na meg a skinner banda hülyeségei is állati fölösleges volt és nem jött be.
Plusz a végső harc a hegyekben kiábrándító volt.
Sőt nagyon baromság.Persze felmegy a két hülye a hegytetőre és visz magával vagy 100 banditát.
Az hogy Micah megint halhatatlan volt vicc és tényleg nagyon gáz.
Őszintén szólva Jim/John tanyasi kalandjai jobbak voltak sokkal mint Arthur szerencsétlenkedése.
Nem tudom pontosan miről szól RDR első része de ezek után érdekel. -
MolGabi
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nincs gond.Az RDR1 végigjátszás pedig nagyon ajánlott, akit érdekelnek a háttér dolgok a játék készítéséről. Steve J. Palmer pedig rengeten plusz infót tud mindkét játékról, ő igazi rajongója a játéknak is. Konkrétan ő mondja meg egyedül, hogy Steven Ogg szerepel valóban az RDR2 epilógusban, Ned Luke pedig ugyanezen a csatornán beszél arról, hogy ő úgy tudja, hogy kizárólag a hangsávot csinálta ő a játékban, a fizikai színészkedést nem.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
"...gondolom tisztában vagy azzal, hogy ez csak egy játékhiba."
Ez fájt...
Írtad, hogy nem lehet átkelni a játékban másik földrészekre, erre próbáltam válaszul egy ilyen bugot bemutató videót mutatni, akit esetleg érdekel, mint érdekesség. Ennyire azért ne nézzük már a másikat sötétnek ha kérhetem!
-
negyven2
nagyúr
válasz
MolGabi
üzenetére
Mondjuk bár ez benne van a játékban, de gondolom tisztában vagy azzal, hogy ez csak egy játékhiba. Anno amikor először játszottam a játékkal 2013 elején (a GTA V miatt lett véve egy X360, és ez volt az első játék amit vettem hozzá, és végig is vittem), akkor megtaláltam ezt a glitch-et, de az én GoTY kiadásommal ez nem ment. Meg annyira nem is próbálkoztam vele.
Ugye kvázi két kiadás van belőle, a Game of The Year Edition és az alap (fizikai, digitális). Ebből a GoTY edition tudd többet, mert az tartalmaz mindent (Xbox-on a csak PS3-on elérhető bónusz outfit-et, hideout-ot és a Hardcore mode-ot is), amit kiadtak a játékhoz.
2013-ban én még a GoTY kiadást vettem meg (ami az Undead Nightmare-t is tartalmazza), de később megvettem digitálisan is, mivel sajnos a GoTY kiadásban lévő Undead Nightmare-t kvázi tönkretette a játékhoz kiadott utolsó patch (lényegében láthatatlanná válnak a zombik fejei, így nem lehet őket megölni, ill. más bug-ok is vannak benne). Ezt X360-on ki lehet kerülni, hiszen ott lehet offline is telepíteni a játékot, de Xbox One/Series konzolokon nem, mivel ott a BC program úgy működik, hogy letölti a játék lemezképét a netről (ami tartalmazza az utolsó patch-et is).
Ezért inkább a digitális kiadást használom amiben nincs hardcore mode, és a PS3-as ex. dolgok. De ezeken kívül minden ugyan az (az UN kiegészítőt is megvettem hozzá). A multis DLC-k meg ingyenesek lettek hozzá, Amúgy a multi mind a mai napig működik, Xbox360/One/Series és PS3-as konzolokon (Xbox-PS között nincs cross play).
A Xenia fejlesztőit, meg nem fogja senki se beperelni, mert az emulátorokat készítőket békén hagyják (hiszen azokba eredeti játékot is használhatsz).
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Eljutottam az epilógus vagy miamókus második fejezetébe,őszintén szólva a küldik jobban bejöttek.
Egyszerű farmer küldik jobban bejöttek mint a többi fejezet küldetései.Egy este le is toltam őket.
Már poshadtvízben tengetem tanyasi életem a bácsikámmal.
Na ha ebben vót spoiler megeszem a mókusomat reggelire.
-
negyven2
nagyúr
Lehet volt már itt, de azért beteszem ide:
Red Dead Redemption Playthrough with Rob Wiethoff (John Marston)
Illetve a második videóban Steve J. Palmer (Bill Williamson) is tiszteletét teszi!
-
MolGabi
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
"Vagyis a sztori előrehaladtával nyílnak meg az újabb területek (és mivel Marston nem tud úszni, ezért azonnal megfullad, és ezáltal nem is tud átúszni Mexikóba)."
Úszni ugyan nem, de teleportálni tud! Mexico elérése a játék elején
Kipróbáltam, működik. Visszajutni pedig szintén táborral kell, azt hiszem. Ja igen, Xenia-n játszom, jól játszható már vagy 2 éve. A R* menjen a... Amúgy lehet már csak ezért sem adják ki az 1-et... vagy gondolnak majd egyet és beperlik a Xenia fejlesztőit, mint ahogy mindig mindenkit perelnek, mert ők a R*/TakeTwo. Amióta megjelent a PS4 port, megint rengeten videót tesznek fel a "PC-s" RDR1-ről. -
negyven2
nagyúr
A vizes dolog igazából amiatt került bele a játékba mint az összes azt megelőző GTA-ba a lezárt/felrobbantott híd (ami itt is megvan lényegében). Vagyis a sztori előrehaladtával nyílnak meg az újabb területek (és mivel Marston nem tud úszni, ezért azonnal megfullad, és ezáltal nem is tud átúszni Mexikóba). Amúgy ez a dolog már a 2-ben benne volt, hogy John nem tud úszni.
Igazából a legnagyobb baj, hogy ebben a formájában nem biztos, hogy megér $50-át. Azoknak biztos nem akik már játszottak pl. PS3-on vele, de azokan talán igen akik most találkoznak először az első résszel. Bár igazából ők is várhatnak egy leárazással.
Minőségre minden maradt a régiben, csak nagyobb lett a felbontása ill. kapott FSR2/FXAA alapú elsimítást, így egy picit jobban néz ki emiatt a PS4/5-ös kiadás mint a One X-es. Bár ugye a One X-es kiadás az valójában az eredeti X360-as kiadás, csak az BC emulátorja, natív 4K-ra huzza fel az eredetileg 720p-s játékot (ahol csak 2xMSAA-t kapott eredetileg).
Amúgy a 60fps+ nem lenne gond (sőt a módosított Switch kiadás is tudja), de vannak a játékban olyan helyzetek ahol hátrány (mert pl. a script-et anno 30fps-re írták meg).
Vagyis ez igazából egy sima port, ahol a felbontáson és az elsimításon kívül, talán az árnyékok amik picit jobbak, mint ami a BC-s One X/Series X|S kiadás. De pl. az eredeti PS3-as kiadáshoz képest már sokkal több a javulás. Ezt egy ideig csak streaming-en keresztül lehetett elérni PS4/5-ön, de így most natívan is, akár 4K-ban (az eredeti PS3-as kiadás gyengébb grafikával együtt is csak 640p-ben futott).
Switch-en meg ez egy elég erős játék (a többi Switch-es viszonyítva), és erősen ajánlott ott, még talán ezen az áron is.
-
negyven2
nagyúr
Csak egy 2010-es játékon kér olyanokat számon, amik benne voltak a 2018-as folyatásban.
Úgy mint,
- "A csödörnek nincsenek heréi": nem annyira kidogozottak a lovak (amúgy van egy jelent ahol ott vannak)
- "ha a ló vizet ér, meghal,": ahogyan Marston is Ugyanis ha mélyeb vízbe mész bele akkor meghalsz, ahogy a lovad is. Igaz itt a ló nem tud meghalni mint a RDR2-ben, mert bármikor újra le tudod hívni, még akkor is...
- ..."ha elüti a vonat, kidurran": mint minden más élőlény, hiszen itt úgy valósították ezt meg, hogy egy lényegében cafatokra szaggatja az adott élőlényt, ha találkozik a vonattal... vagy felrobbantják dinamittal, ágyúval, vagy robbanó lőszeres fegyverrel.
De még egy egyszer a Red Dead Redemption 2010-ben jelent meg X360-ra és PS3-ra!
-
Mike
veterán
A csödörnek nincsenek heréi, ha a ló vizet ér, meghal, ha elüti a vonat, kidurran. Ingyen se kéne
-
negyven2
nagyúr
Red Dead Redemption Comparison - PS4 / Nintendo Switch / Xbox One X / Xbox 360 / PS3
És igen, még PS5-ön is 4K/30fps-el fut a játék!
-
arcitec
addikt
No Saint Denis-ben lett pár újdonság az állomásnál. Újságos, a szállodát renoválják, de a szekeret továbbra sem lehet lehívni.
-
negyven2
nagyúr
De akkor kérdésként teszem fel. Egy ilyen port, fejlesztői szempontból, miként veszi el az időt az RDR2-től és az RDO-tól? Válaszolok rá én, semminyire, mert ki van szervezve egy külsős csapatnak. Vagyis ha sosem készül el ez a port, akkor is ugyan itt tartanánk RDR2/RDO ügyben.
homerhamm: Majd kiderül, hogy milyen minőségű lesz ez a port, de elviekben akinek megvan a BC-s kiadás Xbox-on azokat nem igazán éri hátrány, hogy nem kapják meg (illetve többet is kapnak, mert itt Xbox-on van multi). De majd meglátjuk 17-én.
MolGabi: itt valószínűleg az X360-as kiadást vették alapul, mert az sok tekintettben fejletteb volt a PS3-as kiadásnál (nem csak a 640p/720p vonzatában). Hasonló amúgy a GTA Trilogy esetében is megtehettek volna... és itt nem csak a mostani, hanem eleve a régi PC-s kiadás esetében is. Ugyanis, az anno az első Xbox-ra megjelenő GTA III, VC és SA sokkal jobb volt grafikailag mint a PS2-es kiadás. És ugye mind a PC-s kiadás, mind a későbbi port-ok a PS2-es kiadáson alapultak (ahogy a def. kiadás is).
Amúgy a Xbox-os 4K-s kiadás, kb. hasonló elven működik mint a PC-s emulatoros 4K. Vagyis maga az emulátor rendszer az ami 4K-vá teszi a játékot, mert magához a jatékfileokhoz nem nyúltak hozzá
Plata: One X/Series X-en eddig is 4K volt a játék, Series S-en 1440p, míg One-on (és X360-on 720p).
-
Plata
félisten
Ó srácok,nektek semmi sem jó.
Végre megkapjátok Red deadet és nem tetszik.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
RDR1 remake minden platformra az RDR2 motorjával + RDR2 PS5/XSX patch, mindkettő 60FPS-re felhúzva és úgy elkérni egy teljes árat, szerintem az simán még beleférne, de ez így tényleg arcon köpése a rajongóknak.
Kész röhej, hogy PC-n a Xenia emulátorral ugyanezt látom, ott is felskálázható a felbontás 4K-ig. Ez a verzió szerintem ugyanaz a régi PS3-as verzió, csak 4K-ban fut(?), 30FPS-sel. Xbox One X-tól kezdve ez alanyi jogon járt a tulajoknak ha jól tudom, ingyenesen befrissült a játék.
RDR2 volt az utolsó játék, amiért pénzt adtam tőlük. Mást nem tud tenni az ember. Ez az új irány már nem nekem szól, amit ők elkezdtek.
Nem tudom, hogy trollkodás vagy tényleg csak ennyi volt az egész mögött, de innentől kezdve nem is érdekel. Előbb-utóbb beszerezhető minden alternatív módon is...
-
homerhamm
veterán
válasz
MolGabi
üzenetére
Menjen a Rockstar a jó k**** annyába! Persze Xboxra nem jön, csak PS4-re tehát nem is PS5/PS4, csak PS4!!!! PC meg főleg sehol.

Persze tudom, hogy Xboxon BC, na de akkor is nehezükbe telt volna kiadni Xboxra is???? Az árazasról ne is beszéljek. Ez már Ubisoft szint. Szemét mocsok cég. Na nem is írok mást, mert kitiltanának innen.
-
MolGabi
aktív tag
[link] Ez az újkori Rockstar Games/Take Two az egyik legszemetebb duóvá kezd válni. Nem is csodálom, ha már lassan minden alapító otthagyja/hagyta a céget.
Teljes áron kiadni egy 13 éves játékot úgy, hogy nem Remake, de még csak nem is Remaster?!
Nem tudom, hogy szándékos trollkodás ez tőlük, vagy tényleg ennyire lesz@rják az embereket, akik miatt vannak ott manapság, ahol. Pedig minden jel arra mutatott, hogy új kiadásra készültek, de most nem igazán tudom, hogy mi történik.
Az emberek csalódottsága nehezen mérhető, bár gyökerek mindig vannak, akik erre vártak és alig várják, hogy megvehessék...
-
negyven2
nagyúr
Ebben a hónapban érkezik pár darab új Telegram küldetés is Red Dead Online-ba!
-
negyven2
nagyúr
válasz
MolGabi
üzenetére
Ugye egy régebbi Q&A panel beszélgetésnél mondták el, hogy kb. 5-5,5 évig tartott a munkájuk a játékkal. A mocap, voice, meg minden, hiszen a legtöbb ilyen játékban az átvezető jelenteket, és a karakteranimációkat konkrétan felveszik mint egy hagyományos film. Amiknek aztán jó ha a fele kerül bele a játékba. Úgyhogy igen, ennyi idő alatt össze tudnak rázódni. Egyedül Robert Bogue az aki nem szerepelt az RDR2-ben, mert ő még Red Harlow szinkronja volt a Red Dead Revolver-ben (illetve ő Steve Haines szinkronja is a GTA V-ben).
Egyébéként vannak még képek pl. a Red Dead Redemption és a Red Dead Online-os subredditekben is olyanoktól akik kimentek Arizonába az eseményre.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Utólag néztem én is a linken, Roger nem lesz ott végül, sem "Mr. Pearson". Videó remélem én is lesz majd. Általában jók szoktak lenni ezek az események, jó párat láttam már. Jó kis színészgárda volt ez, láthatóan tényleg jóban maradtak egymással az RDR2 elkészülte után is.
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Volt egy kutyám,úgy hítták hogy BINGÓ.
-
negyven2
nagyúr
Mind RDO, mind GTAO esetében ez egy elég régi urban legend, hogy ha valakit kibannolnak, akkor az rohan venni még egy példányt. Eleve a csalók száma nagyon kevés, az összes aktív játékos esetében. Azok szám pedig akik újra veszik folyamatosan emiatt a játékot az még kevesebb, szinte elhanyagolható.
Ráadásul egye az eladások kb. 2/3-a a konzolokon történik még mindig. Ahol pedig egyrészt csalni nem igen lehet. Ha meg szándékosan károkozásra mész rá, akkor ott van arra lehetőség, hogy másik profil alól csinálódd azt. Persze digitális játék esetén azért van esély arra, hogy másik profil használata közben is bannolják a megvásárolt példányt, de lemezes esetében nem tudnak ilyet tenni. Illetve konzolon azért nem csak a digitális játékot, de a multi előfizetést és akár magát a konzolt is ki lehet bannolni!
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Szerintem abból az egy misiből jó ha a fele új.
Többi olyan akit nem érdekel hányszor bannolják de újra megveszi hogy online modokkal szenvedjen.
Szerintem pont ezért tojik roksztár a modderekre Rdr és Gta online-ban is.
Gta-ban is volt magyar akinek volt egy rendes fiókja,meg rengeteg modder.
Rendes fiókkal nem használt modot,de volt fent neki másik Gta azzal meg igen. -
negyven2
nagyúr
válasz
András12345
üzenetére
Így lassan 5 év után is, kb. havi 1+ milliót adnak el belőle globálisan (aktuálisabb negyedévéves eladási adatokat majd csak 8-án tudjuk meg)! Ezért ez nem egy valid érv amellett az, hogy már mindenki végig vitte a sztorit ezért nem probléma mellőzni a Spoiler opciót!
Ráadásul ott van azok is, akik 2018-ban még csak 13 évesek voltak és most, hogy betöltik a 18. életévüket, már legálisan tudnak majd a játékkal játszani! Termesztésen ez utóbbi egy kis részben poénnak szántam, bár az igaz, hogy vannak elég sokan akik a korukból adódóan vagy megfelelő eszközhiányából csak most fedezik fel maguknak ezt a játékot!
Úgyhogy én azt vallanom, hogy a főbb sztoridolgok esetében használjuk a spoiler gombot!
-
Plata
félisten
válasz
András12345
üzenetére
Az tény.
De ha valakinek épp megjött a napi hisztiroham kell valami amibe beleköthet.
Ezért van a spoiler rinya a csajoknál bizonyos napokon.
-
Plata
félisten
A vége előtt az indián tábornál volt egy érdekes dolog,az indián küldi ahogy vége lett raktam le egy tábort és mentettem,ahogy a mentés kész lett a táborom mellett a semmiből lett egy boltos.
A tábortüzem mellett lett neki egy kis sátra meg egyebek.
Ruhákat árult,de hogy mitől spawnolt oda nem tudom. -
Plata
félisten
Tegnap eljutottam végre a hatodik fejezet végére és már az epilógust tolom,sajnos,azt hittem ha vége a hatodik fejezetnek és kinyiffan Artúr akkor vége és ennyi.Mint kiderült még van tovább.
De a vége nagyon elcseszett volt,a harc Micah-val ultra gáz volt.A fickót késsel úgy össze vagdostam hogy elment volna vagdalt húsnak,de hiába,a pasi csupa vér volt de nem számított megsem érezte.Rohadtul lelombozó volt hogy hiába szúrtam meg akárhol és vágtam meg,le sem tojta. -
negyven2
nagyúr
Nem hinném, mert sok köze nincs ahhoz, ami az RDO-val történt.
Amúgy érdekes, látni, hogy elég sok külföldi netes újságnál, valamiért ismért kezdik felfedezni azt, hogy mennyire egy monumentális lett nem csak 2018*ban de még mai is. Sőt! Bár ez ugye a játékosok szembotjából alapvetően szubjektív, de sok olyanba is belefutottam, hogy igazából kicsit szomorú, hogy a nagy játék fődíjakat 2018-ban a God of War vitte el, és nem a Red Dead Redemption 2, pedig így 5 év után tisztán látszik számukra, hogy ez jobban megérdemelte volna (ami nem azt jelenti, hogy bármi bajuk lenne a GoW-val).
-
MolGabi
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Tez2 azóta frissítette a posztot Twitteren, némi újabb infók is vannak.
Örülnék, ha egy teljes értékű, RDR2-szintű Remake lenne, főleg a korábban taglalt félkész/nem használt tartalmak miatt is, annyira kézenfekvő szerintem. 5 éve jelent meg az RDR2, ennyi idő alatt szerintem egy kisebb játék, mint az RDR1 volt, ekkora stúdiónál talán nem lehetetlen, bár ha Remake akkor talán bővítve is lenne tartalmilag.
Ha valóban szinte minden platformra megjelenik az csak nyert ügy, akinek eddig kimaradt volna most pótolhatja.
Az RDR széria szerintem többet érdemelt volna eddig is. Bízzunk a legjobbakban.
-
razor1010
tag
23.7.1-es szoftver?(adrenalin)
-
dinersgala
tag
válasz
razor1010
üzenetére
Processzor: AMD Ryzen 9 5900HX with Radeon Graphics
16GB Ram
Laptop kijelzőn játszom.Akármit állítok, az Output adapter 1-nél csak 1920x1080 van, az integrált videókártyánál meg kb. 10 fps.
Az előző drivernél jól működött, csak akkor folyamatosan kikapcsolt játék közben a laptop pedig 70-75C foknál volt csak. Event log 86 és 6008 volt. -
razor1010
tag
válasz
dinersgala
üzenetére
laptop esetében a 0 jelölné a beépített GPU-t (intel uhd, stb..)
az 1 pedig a dedikált gpu-t, esetedben az amd-t. Ami érdekes, mert a 7,6 gb az nagyon sok lenne a beépített Gpu-nak. Jó lenne tudni a processzorod típusát is.Használd az 1-est. A felbontásnál végig kell próbálgatni a beállításokat. Fullscreen, bordered, borderless, stb.. Ameddig be nem veszi az 1440p-t. Ha nem jó akkor Adrenalinban próbálj meg valamit mókolni. Valószínű be van kapcsolva valami skálázó megoldás. FSR vagy hasonló.
Külső monitorról játszol?
Sajnos ez ilyen játék.. Egész jól van optimalizálva, kevés bug, viszont hardveres szempontból kuka az egész.
SZERK: Az api-t állítsd át! ( Ha vulkanon van akkor dx12-re, de ha dx12-n van akkor vulkan-ra.) Utána elméletileg tudod majd állítani 1440p-re.
-
dinersgala
tag
Sziasztok!
Laptopon játszom, amiben van egy integrált és egy RX6800M (12GB) GPU.
A grafikai beállításoknál output adapter 0 és 1 van. A 0 nál csak 7631MB az 1 nél 12272 mb videó memória van, viszont az 1-nél nem tudom 2560x1440 re tenni a felbontást, csak 1920x1080 ami fullscreenen sem az. Mit csináljak?
-
razor1010
tag
újabb gond..
szeretném 60 fps-re korlátozni, viszont nem engedi kizárólag fullscreen módban, úgy is csak akkor ha a vsync be van kapcsolva. Ez eddig oké is lenne, viszont ebben az esetben olyan szinten vibrál, ugrál a kép pár másodpercenként, hogy kiesik a szemem. vsync nélkül is lehet állítani fullscreen módban, el is menti viszont mikor kilépek a beállításokból azonnal unlimited lesz. kész vicc az egész. valaki tud valami megoldást? már az is elég lenne ha nem vibrálni a kép mint a szar.
-
negyven2
nagyúr
-
razor1010
tag
Sziasztok!
Dualsense controllerrel szeretnék játszani, a Steam-es verzióval, de csak akkor működik, ha engedélyezem a ps vezérlő steam input-ot, viszont így xboxos kiosztás látok játék közben ami nagyon zavaró. Van rá valami megoldás, hogy ps kontrollerrel ps kiosztást lássak?
-
Plata
félisten
Ign szerint augusztusban jöhet a remaster.
[link] -
Plata
félisten
Olvastam egy cikket neten ezért újra elővettem a játékot.
Kíváncsi lettem arra mivan a végén ha már Arthur feldobta a pacskert.
Tetszett a hőlégballonos küldetés.Egész poén volt.
Bármi esély van rá hogy később is lehetne vele utazgatni?
Vagy nem mert a köv küldiben a pasi kinyifant és lezúztuk a ballont?
Pedig jó móka lenne repkedni vele.
Mellesleg láttam egy cikket ami szintén muris.
Angol így nembiztos hogy jól értettem.
De egy új modról írtak amiben Arthur élete más lesz és felcsap tisztességes embernek.Vicces de azzal poénkodtak hogy uber sofőr féle is lehet.
Azért vicces mert valamelyiknap poénból ezt írtam én is.
Ui Bocs ha elírtam pár szót,de megint mobilról írok és vak vagyok. -
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Állítólag, a GTA IV és a Max Payne 3 mellett ez is tervben volt (van?).
Bár kérdés, hogy hogyan reagálna rá a mai közösség, hiszen ha már amiatt is "sírnak", hogy milyen nehéz az NFS Unbound, akkor nem tudom, hogy hogyan reagálnának a MC:LA-re...
btw, ez október 20-án lesz 15 éves!
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Dehogynem,az egyik fuvar végén az utas otthagy egy sejtelmes tárgyat a hátsó ülésen,amikor közelebbről megnézi aktiválódik a szerkezet és a sofőr visszarepül az időben és térben és a saját úkapja testében ébred a vadnyugaton.

Jah és melesleg meg kell találnia Kathleen kennedy ükapját hogy kiiktassa.
-
Plata
félisten
Új pletyi.
[link]
Pc guru hír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nincs gond.

GTA V 2. Reméljük most már pár napon belül leleplezik az RDR remaket, vagy akár a gamescomon.
Elég kevesen vannak akinek ez