Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
De szerintem kegyetlenül elcseszték.
Ha kicsit törődnek vele simán lehetett volna olyan fejőstehén mint a GTA Online.
Tettek volna be játékosoknak saját házat vagy farmot,tuti hogy dőlt volna a lóvé.
Nem tudom ismered-e Sw ToR-t,de ott lehet saját házad és be is lehet rendezni,egyes elmeroggyant játékosok elképesztően sok pénzt költenek a házaikra.Nekem is van rengeteg berendezési tárgyam,de azt öcsiért kaptam vagy jutalom volt,vagy lootoltam valamin,flashpoint operations.Viszont valódi pénzért elképesztően sok berendezési tárgyat lehet venni.Ha valaki engedélyezi akkor meg lehet nézni a házát.Ha megnézed a legszebb házakat látni fogod hogy ott bizony elköltöttek pár ezer eurót.
De magyarok közt is találsz olyat aki elképesztően sokat költött rá.
Szerintem ezt a rockstar is megléphette volna.Holtbiztos hogy ha dőlt volna a pénz akkor jött volna ki újabb és újabb tartalom. -
negyven2
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Tavaly szeptember óta semmi. És még akkor se jött semmi, max pár balance... meg persze rengeteg bug. Amikből most javították azt (szerveroldali patch), hogy nem számolta a Naturalist book-ban a mintákat. Illetve PC-re jöttek security patch-ek (ami nem nyúlt a játékhoz).
-
negyven2
nagyúr
válasz
Anulu79
üzenetére
PC-n van pár lehetőség rá rdr2.exe 5-10mp-re való felfüggesztése, külsős programok, amik ezt csinálják, vagy a net sebességgel való szándékos befolyásolás (sávszéleség korlátozás, MTU állítási lehetőség). De PC-n ott még a külső multiplay mode is (RedM).
Viszont arra azért figyelni kell, hogy az ilyen módszerekkel való játék manipuláció, néha eléggé bugossá tudja tenni az Online-t (mivel az RDO bizonyos időközönként megpróbál szerver összevonást végrehajtani, így előfordulhat, hogy akár Free Roam-os küldetést (kiszállítás) is elbukhatsz miatta (Network error néven).
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Hát nem lehet nyugodtan utazgatni.Csak a küldetés területén.
Hisztériás liba adja a legendás állatok elkapása küldit,a közben nyugi van mert üres sessiont kapsz,de mást nem nagyon csinálhatsz.
Naturalist dlc-s NPC,igazából egy halál flúgos hisztérika.
Szerintem hiányzik neki egy hónap magánzárka a dutyiban.
Ha úgy mész hozzá hogy öltél állatot a közelmúltban akkor le fúj valami szarral amitől elájulsz. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van arra mód, hogy online csak egyedül legyek a szerveren?
-
Plata
félisten
Állítólag win 11 frissítése hazavágja RDR 2-t.
[link]
Píszi gurus hír. -
Rákeresve a 7900 XTXre találtam olyan hozzászólást, hogy volt olyan bug, hogy a driver nem pörgette meg eléggé a ventiket és gyakorlatilag elmelegedett a kártya, ezért crashelt.
Itt se jó hírek vannak. GTA a maga korában eléggé megpörgette a kártyákat, a GPU memóriáját, bármilyen bizonytalanság volt ott, akkor egyből crashelt. Nálad milyenek a hőmérsékletek?
-
sormo
tag
Csá, felraktam megint a játékot, lehet, hogy volt már szó róla de mi ez a "NO DC" a bal felsőben?
-
-
Micsurin
nagyúr
Ha manuálisan mentek két külön mentésre akkor tudok "tartani" két külön story menetet? Van egy (ill. lenne ugye) story ág amit párommal együtt játsszunk meg akarok egy sajátot is.

Az autosave mi alapján fogja mikor melyiket felülírni?
-
Plata
félisten
Nem értek ehhez az amd dologhoz,de ez a duma ismerős,kivéve az amd részt.
Nekem ezt akkor csinálta amikor a játékkal még sok gond volt és meg kellett buherálni a parancsikonját hogy alapból rendszergazda módban induljon.Úgy hajlandó volt elindulni,viszont steamről a büdös életben nem indult el így sem,csak a sima red díd launcserrel.Viszont ha véletlen még is steamről indítottam akkor ugyan ezt csinálta. -
BogyóBP
addikt
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Üdv a topicnak, a segítségetekre lenne szükségem:
Nemrég telepítettem a gépre ezt a "csodát" azóta se tudom elindítani, állandóan kifagy, benchmark közben meg a játék indítása után is. Epicre vettem meg onnan próbálom indítani.
Graphicsban mindent kioffoltam, esetleg ez lenne a baj- mármint hogy mindent kitoltam ultrára?Gép egy AMD 5900x procc egy xt 7900 xtx karival, 32 gb ram, win 11 legújabb driverekkel. Egyáltalán, mit mennyire érdemes rámaxolni a beállításoknál? Meghajtó anno mintha úgy emlékeznék hogy a Vulcan lenne a jobb.
Ami fura hogy a grafikus kártyát nem látja úgymond egy 0 van a helyén de a beállító panelben oldalt meg látja hogy 24 GB ramja van a kártyának.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
negyven2
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Gondolom ha itt is WASD az irányítás alapja (és az egér a célzás körbenézés), akkor FPS nézetben az S-el tudsz hátrafelé menni és úszni. Bár talán számít az is, hogy milyen kiosztást használsz. Nekem a kontroller esetén mind TPS, mind FPS nézetben a 'Standard FPS'-t használom.
A víz alá merülés az kvázi automatikus. Ugye ha mérgező növényt eszel akkor annak elfogyasztása után a karakter elkezd hányni. Ez a trükk a karakteranimációs átmenetekett használja ki. Ugyanis mivel hányás közben a karakter lehajol így úszás közben ez azt eredményezi, hogy a folyófenekére kerülsz miatta. Vagyis az egész alapja egy animációs glitch.
-
negyven2
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Ezt a módszert maximum úgy lehet elrontani, hogy a felszínen úszik hátrafelé és nem merül le a víz alá.
Bár nem szeretnék olyan alapvető kérdést feltenni mint a "have you tried turning it on and off?", de ugye miután megetted a gyékényt egyből elindultál hátrafelé (megfelelő gombot nyomva tartva/analóg kart hátrahúzva). Mert magától nem fog hátrafelé menni! Direkt most próbáltam rá, és még mindig működik Xbox-on.
-
arcitec
addikt
A '"lecke megírásra került" vagy a "lecke meg lett írva". Ezek nem zavarnak. Meg az alszok sem, mert valahogy az jobban is jön a nyelvre, mint az alszom. Ezek fura szabályok, ellenben a helyesírási szabályzat szerint még nem elfogadott.
Azonban az olyan mint a "be jött" a bejött helyett nagyon zavaró. A magyar ahogy ejted úgy írod (többnyire). Szóval a kiejtés hangzásában nem jön be.
De ezt a Mexikóba átúszást azt jó lenne pontosítani.

-
Mike
veterán
válasz
arcitec
üzenetére
Pont hogy jártam, de most már nem.
Amúgy a magyar élő nyelv l, mi, a használói folyamatosan formáljuk. Ha elterjed, Plata különutas szokása, simán lehet a szabályzat része, mint ahogy ma már az eszek, iszok, alszok is szabályos. Neked is inkább az olyan förmedvények ellen kellene hadakoznod mint a macska fel van mászfa a fára, vagy a mostanában divatos a lecke megírásra került
-
Mike
veterán
Az a farkas támadás legendás
Mindenki ott szembesül vele, hogy lehet eddig jutott a játékban?
Aztán konzolon rájön hogy van célzás rásegítés sőt annak szintje is állítható. Később úgy 3000 óra online után meg minimálisra levett rásegítéssel is kis laza ujjgyakorlat. Jó, tudom, pc-n nincs, marad az 1 mm-rel mellélövés egérrel -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Szerintem nem vészes,sztoriban a játék nem nehéz.
Bár nekem megvan elővételben,még sosem vittem végig.
Az utolsó vagy utolsó előtti fejezetben járok,de nem nagyon vágyom rá hogy be fejezzem.
Őszintén szólva én nem is éreztem annyira át a főhősünk sorsát.
Bővebben nem akarom kifejteni mert az már bojler.
Vagy spoiler?
Őszintén szólva a GTA V sztorija nekem jobban be jött,főleg M sztorija,mert T az egy agyhalott tahó,F meg más tészta. -
gV
őstag
túl vagyok rajta, revolverrel ment, de annyira letört, hogy ezt egy RS játékban élem át, áhh
azt tudtam, hogy a GTA-k felújítása gané lett, de azt kiszervezték a "nemistomhogykicsodáknak" szóval azok számomra nem RS játékok, meg se vettem őket. de ez? a játék legelején? na meg így amiknél egy ponton kifakadtam, de nem RS játékok, -pl Far Cry 6- végül is mit is vártam? ha azoktól akiktől a legkevésbé vártam is utolért. -
gV
őstag
ez a játék -egyelőre- kiakaszt. másfél óra alatt csak 2.5%-ig jutottam és mára úgy érzem ennyi elég is volt. hogy juthatott a Rockstar oda ahová csak kevesen, vagyis amikor kijön belőlem az: "ezeksohasemgétéáötöztek?!" komolyan, onnan nem lehetett volna átemelni működő dolgokat, mint azt ha valami nem megy akkor átugorhatja a játékos? valamint a küldi újrajátszása opciót, ha szívatni akarta magát a játékos/esetleg hátha sikerül?3 farkas, dupla csövű. előre éreztem, hogy baj lesz. nem is sikerült és aztán mire rájöttem, hogy lehet mégis a 6 lövetűt magammal vinnem.. amivel egyből meglett. b+ -
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Ha már a vekkernél tartunk,megint futottam össze vicces modderrel.
A óra vissza fele forgott a karim kezében.Gondolom nem magától.Mondjuk a nap is rossz fele forgott.
Mellesleg az is feltűnt hogy a vekkerem a szokottabbnál furábban csillog.#16824Mike
Általában ha telefonról írok kocsiban ülök,szokás szerint nincs nálam az olvasó szemüvegem,mert az otthon meg az íróasztalomon van mindig.Anélkül meg a mobilon azt sem látom mit írok,csak kb sejtem.
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Csak a GTA-s javítás nem javított semmit.
Invite only sessionban állandóan szó nélkül ki fagy a játék,vagy a játék ki dob publicban úgy is ha nem vagy afk hanem csinálsz valamit.Taxis küdletéseket szeretném tolni mert tetszik,nem tudom,kifagy a játék tőle,a játék taxiba ülve olyan FPS dropot csinál hogy az röhej.Na és az új gépemen is.Szóval nem gép hibája.
Soha nem csinált iylet még a GTA hoyg szó nélkül ki dobjon a játékból ilyen sűrűn,néha régen si előfordult,főleg ha egyedül akartam csinálni doomsday hesit-et,akkor ki fagyott heist prep végén,de ez most más. -
negyven2
nagyúr
Csak még mielőtt felmerülne kérdésként... a mai 2-4 GB-os, RDR2/RDO-hoz érkezett patch (csak a PC kiadáshoz) kizárólag security javítás. Kb. ugyan az mint ami a GTA-hoz is jött (bár itt nem volt jelen az hiba). Vagyis nem jött semmi bugfix, tartalmi bővítés, hiba ekkora a mérete.
Amúgy 50 milliónál tart az RDR2 eladása (az elmúlt 3 hónapban 4+ millióval nőtt ez a szám, és állítólag több ment el belőle mint GTA V-ből az elmúlt 3 hónapban!), és ezzel minden idők 8. legjobban fogyó játéka lett!
-
tomip81
csendes tag
Köszönöm! Akkor nem erőltettem
-
Plata
félisten
válasz
tomip81
üzenetére
Nincs értelmes magyarítás,mert tiltott modnak minősül,van egy gányolt szar ami magyarításnak hívnak,de az egy vicc és nincs frissítve.Tudtommal.
Eredetivel ne nagyon erőltesd ha nem szeretnéd elveszteni az accod.
Esetleg tölts le egy tört verziót egy tök másik meghajtóra és ott próbáld. -
tomip81
csendes tag
Sziasztok!
Epices változathoz bármilyen magyarítás van - e esetleg? Mert amit találtam , azzal el se indul a játék. Köszi!
-
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam újra előveszem a játékot, befejezem az aranyrúd gyűjtögetést stb.
Nem indul el, csak pörög a sarokban a tölténytár. Nem rémlik hogy percekig töltögetett volna.
Steam fileok ellenőrzése megvolt.
Régen játszottam vele, azóta talán alaplapot és procit cseréltem, és win11-re frissítettem.
Mit tudok tenni? -
Mike
veterán
Szerinted miért raktam 4000 órát ebbe a játékba? Semmi nem ütötte meg ezt a szintet. Pl fenn a hegyről látom hogy lenn a völgyben áll a köd. Lemegyek oda, és tényleg köd van. Vagy ott a ló. Nincs még egy ilyen játék. A táj is hihetetlen, ha nem úgy nézett ki, már nem tetszett. Pár játék hozta ezt a szintet, a Ratchet and Clank Rift Apart, az említett Forbidden West, a Kingdom hearts 3 és a felujitott Uncharted.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

történet, karakterek, hangulat, játékmenet, (ow játékok között) grafika, zene, kihívás, tartalom. nekem az egyetlen játék ami több platformra is megvan.