Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
az semmi az 5000 óra online-hoz képest

a 270 óra azt jelenti hogy elvagy, vadászgatsz, nézelődszfőleg ahogy a ló fordul
-
Plata
félisten
És még nemis láttál engem ragadozó madárban zaklatni a jónépeket a semleges zónában.

Azért mit kaptam volna a redditen?
Egyébként szerintem Artúr akkor sem a nőkhöz vonzódik,a sztoriban ahogy rinyál tőlük az rohadt ciki.
Főleg némelyik mellék küldetésnél,mikor nő kikezdene vele,vagy amikor meglát egy pucér csajt és félelmében majdnem becsinál. -
Mike
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az 1 elég fostos
-
Mike
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
hát bizony. Nekem a story 270 óra volt
-
Plata
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mert a túl a barátságon szereplői olyan cowboyok akik túlságosan szeretik egymást,ha érted hogy hogy értem.
-
Speeedfire
félisten
Arthur megölte a fél megyét, már hogy lenne túl a barátságon szereplője?

Míg John az epilógusban házat épít, szart lapátol, kerítést épít stb
Ezek után lehet rápróbálok az 1-re is. Nem tudom, hogy John jófiú marad-e vagy, olyan lesz minth Arthur az első részben.

VTom: Ah, akkor már értem. Köszi
-
VTom
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, az kötötte össze, az első rész előzménye voltma második.
Szerintem is vontatott volt a vége. -
Plata
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem az epilógus a legjobb.
Az epilógus főszereplője nekem sokkal szimpibb.
Artúr mintha a túl a barátságon című szarságból jött volna.
-
Speeedfire
félisten
Na, sikerült végigvinni a játékot. Azért az epilógus elég vontatott volt, nem tudom hogy ennek mi értelme volt. Vagy ez köti össze az 1-el? Ez meg előzmény volt?
Mindenesetre nagyon jó kis game volt.
Csóró Artúrt sajnáltam. Bűnöző volt, de igyekezett jó lenni. Ja, és 49 órát toltam vele így is. És nagyon sokmindent kihagytam belőle.
-
arcitec
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azért GTA is majd 1,5 perc. A vulkán átállítva DX12-re? Lehetőségek még :
Ha van vírusirtó kapcsold ki. Minden háttérfolyamatot, - ha van - kapcsolj ki amit lehet.
Az fps és egyéb nyalánkság számlálókat stb ... Képernyő felvevő, vagy ami lehetséges és van. Néztem a netet, van aki a mentést törölte és újra kezdte az segített. Van aki újratelepített. Ezek érdekes történetek, mert nálam soha 2019-től semmi probléma nem volt, max amíg hdd-n volt az volt lassabb. Evo 970 van de a 860 sem sokkal lassabb, szóval az nem adhat ekkora eltérést, ami legalább 1p 10 sec + nálad. Böngészni kell a netet hátha rá lehet akadni valamiféle megoldásra. Neten található ötletelések: [link]
Esetleg ha van még valaki aki hozzá tud szólni...
-
arcitec
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát ez valóban lassú, nálam amikor hdd-n volt akkor is jóval gyorsabb volt.
Ahogy látom ellenben a játék az már jól fut. Esetleg a procit lehetne megnézni, felpörög max-ra? A memória sebesség is számíthat pl bios frissítéskor elállítódhat az időzítése és akár fél sebességgel is mehet. Meg még a NET is számíthat. Nálam most 52sec a "Play"
indítása után. Más egyéb dolgok minden jól fut?
Estleg egy Benchmarkot is nézhetsz, illetve a vulkant állítsd át DX12-re. -
arcitec
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Rakjad fel a legújabb nvidia drivert, azonban az első indításnál, lassabb lesz de nem 2 perc az sem(míg alul megy a sáv inicializálja magának az új drivert). Amúgy annak jónak kellene lennie. Ott tuti nem a játékkal van a gond. Nálam 3070TI és 9600K és monitor 1440P és semmi gond... Igy látatlanban elég nehéz, hogy mi lehet ott.....
Esetleg egy videót jó lenne látni a betöltésről .. -
Mike
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
hát akkor most elkezdheted enni

-
Mike
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez ps4-en kezdetektől ilyen
-
arcitec
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mi az adathordozó amin van és miféle a gép?
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Addig egyél egy joghurtot.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
tudtok valami jó tippet arra, hogy ha lassan indul el a játék a rockstar launcherrel? Szerintem kb 2 perc mire elindul.
-
Geryson
addikt
Hát így még nem jártam. Mentem volna misszióba a hóban fogott fehér arabommal, akivel azért már igen-igen jól összeszoktunk és olyan bandíták ütöttek rajtunk, hogy én ügyetlen a lovasokat szedtem le, közben meg a lovaskocsin ott volt a gépfegyver. Az, hogy meghaltam az nem az a vészes sztori (mondjuk a 150 dodóért kár), de elvesztettem a lovamat. Nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy elveszted...

-
Geryson
addikt
Szerettem volna megnézni, hogy 2K-ban mennyi FPS-em van. Soha nincs lagg, de kíváncsi lennék az értékre. Hogyan láthatom?
Más: hogyan lehet az órát úgy betenni az inventoryba, hogy mutassa az időt? Láttam egy videóban valami ilyesmit, de már régebben volt. Köszi!
-
-
negyven2
nagyúr
-
Plata
félisten
Az előbb olvastam hogy jön az RDR újabb kiadása,next gen konzolokra jön a felújított változat.
-
NIceh
junior tag
Èn most pause-ra raktam a gamet.
Karàcsonykor, ha minden jòl megy az ùj 4k-s tv-n szeretnèk vele elidőzni
-
arcitec
addikt
-
NIceh
junior tag
Sziasztok!
Van aki nyùzza 4k-ban a gamet?
Illetve aki 1440p-ben az is megìrhatja, ha lenne olyan kedves milyen configon ès mit tapasztal(t)??
Èn ma kezdtem r5 7500f, 5070ti pàrosìtàssal 1440p-ben 120 fps körüli èrtèkkel csutka beàllìtàsokkal. -
arcitec
addikt
-
Geryson
addikt
Lovak nyergével kapcsolatban kérdezem, hogy tényleg minden alkalommal ki kell választanom az egyik és másik lónak a nyergét? Csináltam egyet (színben megfelelőt) a feketének és egyet a fehérnek is. De úgy vettem észre, hogy annak a nyergét "rakja át", amelyikkel bemegyek az istállóba. Nem lehet egy "szettet" hozzátársítani fixen egy lóhoz és egy másikhoz meg egy másikat?
-
arcitec
addikt
PC-n az E gombal hátulról el lehet kapni az ellenfelet a nyakánál és meg kellene fojtani.
De csak nem sikerül. Egy idő után elengedi. Ha egér vagy a jelzett F gombot használom akkor meg boxol.
-
arcitec
addikt
Online :
Strange Tales of the West telegramm 4 küldetés, lemaradt egy kis csemege infó : [link] -
arcitec
addikt
A Strange Tales of the West telegramm 4 küldetést megcsinálta már valaki?
Számomra nem kicsit nehezek voltak, ezekből talán .a robotos volt a legkönnyeb de az is csak a gatling-nak köszönhetően
Ami még többszöri nekifutásra sincs meg - és ráadásul időben is nagyon hosszú -
az a4-ik. Strange Tales of the Wilderness. Nagyon lopakodós és a semmiből le bírnak szedni. Ezt az egy küldetést nem érdemes posséban, mert ahogy tapasztaltam minden egyes tag egyedül megy. Állítólag véletlenszerűen esetleg akadhatnak egymásra.. És ha elfogy az élet akkor max. a többit lehet nézni vidó módban.
A HalloVeen nem érint meg, mint ahogy a horrort sem bírom... -
Mike
veterán
válasz
Geryson
üzenetére
nekem 270 óra volt a sztori, az online meg lassan 5000 óra 2018-tól (bár az online azt hiszem 2018 novemberében indult, szóval legyen 2019-től. Régi szép idők amikor a legnagyobb bevételi forrás a 3* puma teteme volt, aztán a hentesnél lelőttek, vagy csak simán lelopták a lovadról a többiek

-
Mike
veterán
aki még a héten ps-en akar halloween call 2 armozni, szóljon
-
Geryson
addikt
Azért az ékszerekkel együtt (tehát a full-full teljes lerablással) nagyot lehet szakítani. Mondjuk akkor inkább, ha nem üres személyvonatnak, vagy tehervonatnak ugrassz neki...

Azért nem rövid a story-mód. Tolom már egy jó pár órája, de még csak 45%-nál sem járok, ami azért nem semmi. Pénzben már most "feleslegesen" sok van, ingatlant nem tudok semmit venni, ugye? Mire lehet költeni egyáltalán?
Más: lovat tudok lopni, érdemes egyáltalán utána eladni és ezzel pénzt keresni?
-
Geryson
addikt
Hát mászni már elkezdtem a falu után, de lövöldözni még akkor nem, csak amikor elkezdték a feszültséget az őrök. De már az nem tetszett a játéknak, hogy a tetőre kimászok. Ezek szerint abszolúte csak az alagutas résznél szabad cirkuszolni? Meg amúgy is, hol voltak az utasok?!?
-
Geryson
addikt
Ki akartam rabolni a vonatot, szépen elvonatoztam Annesburgbe, leszálltam, visszaszálltam, megvártam míg elindul a vonat és konkrétan (maszkban!) beazonosítottak. 3 megyében kaptam bountyt, többe került minden, mint amit raboltak. Ja, és a vonaton nem volt senki!!! Csak az őrök és a széfek, de utasok senki, pedig onnan lehet sokat zsebelni. Miért?
-
Geryson
addikt
Tom Clancy Splinter Cell-esen belopóztam a Barithwaite Manor fő épületéhez, hátulról, szépen mindenkit leszedtem és eldugtam. Van a házban pénz, érdemes nekimenni egyáltalán a sok embernek, van mindenképpen kampó lesz? Vagy nem lehet úgy kipucolni őket, egyesével, mint a bandafészkeket?
-
.LnB
titán
Arra azért nem számítottam, hogy egy 7600X procival, meg egy 5070-es VGA-val nem fut full ultrán, FHD-ben a játék.
Gondoltam felnyomom maxra, aztán hadd szóljon.
DLSS nélkül akarok játszani, natívban. Mert ebbe azt hiszem nem a DLSS4 van még.
Így is az FXAA-val, TAA-val és az MSAA-val játszogatnom kellett. Mert a TAA-t én nem csípem, kicsit furi lesz tőle a kép. De az nélkül, meg furán vibrál néhány helyen a fű, az aljnövényzet. Így -> [link] Szóval hiába FXAA + MSAA a legszebb, muszáj vagyok rontani a képminőségen a hülye TAA-val..
DLAA-ról meg ugye kár is álmodni.
Pedig azt csípem. -
Geryson
addikt
Apáááám! Néztem vonatkirablós videókat és gondoltam Valentinból kifelé lovagolva (a mozdonyvezető éppen kidugta a fejét a mozdonyból), hogy próbáljuk meg egy kicsit másképp. Kiszedtem őt és nekiindultam. Először is nem gondoltam volna, hogy teljesen körbe kell mennem a pályán, mert pont a másik irányba van az alagút. Megcsináltam vagy 15 perc (vagy több) alatt, megállok az alagútban és láss csodát: üres a vonat, nincs rajta egyetlen egy árva lélek sem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Pixel 7 pro 128/8
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest