Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
+1. Nem is csak az év, de valószínűleg a jelenlegi konzolgeneráció legjobb játéka lesz ez! Nálam legalábbis minden esély megvan erre.
LaciCRM: "Így 5-10 óra után biztos berogzul majd hogy mi - mi. " - pontosan így lesz!
Nekem kb 10-15 óra kellett hozzá, h tökéletesen elsajátítsam az irányítást. Most már nem panaszkodom rá. Kemény munka volt, de megérte!
Én személy szerint örülök neki, h ebben is van kihívás, és h ez a játék nem "magától játszik". Persze azt is megértem, h ez nem tetszik mindenkinek."Ez nem egy 5 órás játék, inkább 50, de ha 100%ra megyünk, lesz az több is." - én 20 óra alatt értem a végére a második fejezetnek, tehát ha jól számolom most járok kb 25%-nál.
Nagyon durva, h a harmadik fejezetben megint egy új világ nyílik meg, más a környezet, az időjárás, a növényzet, az állatvilág, az NPC-k, stb.Akinek meg nem tetszik a grafika (ami amúgy szerintem az összes platformon rendben van) az vegyen egy One X-et, meg mellé egy felső kategóriás TV-t!
Nálam szinte lemászik a kijelzőről a játék. 
front3r: Neked is +1!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem kb 10-15 óra kellett hozzá, h tökéletesen elsajátítsam az irányítást. Most már nem panaszkodom rá. Kemény munka volt, de megérte!
Én személy szerint örülök neki, h ebben is van kihívás, és h ez a játék nem "magától játszik". Persze azt is megértem, h ez nem tetszik mindenkinek.
Nagyon durva, h a harmadik fejezetben megint egy új világ nyílik meg, más a környezet, az időjárás, a növényzet, az állatvilág, az NPC-k, stb.
Nálam szinte lemászik a kijelzőről a játék.