- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Tegnap megint mibe futottam. Békésen ügettem haza egy vadászat után Heartlandsen, amikor is belefutottam egy O’Driscoll bandába. A rohadékok voltak vagy öten-hatan, úgyhogy vágtára fogtam a menetet. Erre kiírta a játék, hogy ne vezessem a bandát a táborhelyre. Na mondom, akkor engem kibeleznek. Úgyhogy én érintőlegesen elszaladtam a kapu előtt, amíg Bill meg John leszedegette őket. Persze pont abban a pillanatban hunytam el én is, mire a banda, ezért már a táborban éledtem újra.
Aztán kilovagoltam nagy boldogan, hogy szabad a levegő, mehetek bountyt behajtani. Összefutottam egy fán lógó faszival, akit egy puma őrzött.
Nem tudom mi van ezzel a célzással a játékban, de kétszer lőttem fejbe a mocsokját puskával, és nem pusztult meg. Egy fejlövés azért legyen már fejlövés, még ha autoaimmel is csinálom. Nyilván elharapta a carotisomat ezek után, és jött a töltőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LED világítás a lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest