Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
Lacko87
üzenetére
Tényleg biztos vagy benne, vagy csak a saját tippjeidet mondod biztosnak?
Valaki már eltérő benchmarkokat mért 600-ra és 1600-ra állítva. Ebből az következik, hogy olyanról nyilatkozol teljes bizonyossággal, amihez nincs kellő ismereted.Amúgy nem értem miért szenvedtek már 2 napja sok tucat frekvencia tekergetős poszttal, holott az egész nagyon egyszerű:
Aki épp valami csúcsjátékkal akar nyomulni, az tegye 1600 MHz-re, cserébe zabálni fog.
Mindenki más meg hagyja úgy ahogy van.
Mert semmilyen beállítással nem lesz elég hetente egyszer tölteni az akkut, a nap végéig viszont mindenképp kibírja. -
kidarida
csendes tag
válasz
Lacko87
üzenetére
Ha 600Mhz hagyom szaggat lagol a Most Wanted
Ha 1,6Ghz re állítom teljesen simán fut
Tehát eme gyakorlati teszt alapján valamit biztosan állítgat.
Más dolog az, hogy így hagyva mennyire enné az akkut.Szerintem ha ondemandon hagyom és 1,6Ghz re állítom a frekvenciát akkor 1,6-16ghz között változik a sebesség értelem szerűen ergo folyamatosan 1,6Ghz ketyeg.
Ha pedig 600Mhz választok akkor szerintem 600mhz-1,6Ghz között mozog az ondemand funkció miatt
Szerintem ezért szaggat a játék is mert össze vissza ugrál a két tartomány között nem tudta belőni a tutit..
míg 1,6ghz-1,6ghz között ugye nem tud semerre ugrálni..Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest