Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid
üzenetére
Játékokkal annyira még nem teszteltem, viszont a többire teljesen megfelel. Ha meg lesz olyan játék, amit kipróbálnál, de mégsem megy, akkor helyette jöhet az olvasás, email, instagram, fb, evernote, naptár, viber, dokumentumok, pdf-ek nézegetése, netezés, film-zene

Én is kötöttem biztosítást. Úgy voltam vele, hogyha véletlenül leejtem, betörik a kijelző, vagy bármi baja lesz, ami nem a garanciális ügyintézés része, akkor simán megéri azt a havi 490Ft-ot és az 5000Ft-os önerőt. Így a telefon törlesztőrészlete és a biztosítás díja együtt (~3400Ft se) sem annyi, mint az S2 havi törlesztőrészlete (~5100Ft). Nagyon jó telefon az S2, én szerettem használni, de most nem ért meg számomra közel kétszer annyit, mint amennyiért a GXI-t vettem, főleg úgy, hogy amire kell, arra igazából a GXI is elég...
w333: "mi van akkor; ha; majd". Mi van akkor, ha majd kiderül, hogy nem 230€ lesz, és nem jelenik meg nálunk még egy darabig?

Akkutapasztalat: nálam lassan 1 nap 19 órája megy. Most van 14%-on a töltöttség. Ebben volt telefonálás, netezés/Play 3G-n és a wifin keresztül is, BT-on küldözgettem fájlokat többször is, benchmarkokat futtattam, a navigációt is kipróbáltam pár percig, sokat fényképeztem/videóztam, legalább ennyit nézegettem a galériában az elkészült alkotásokat, jegyzeteltem, stbstb. Meg hát még mindig elég gyakori, hogy csak úgy elkezdem nyomkodni - az újdonság varázsa
Nekem eddig egész pozitívak a tapasztalataim.Canonfan: olyan funkció, hogy nem kezdi el automatikusan tölteni? Nem hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest