- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid #1234 üzenetére
Játékokkal annyira még nem teszteltem, viszont a többire teljesen megfelel. Ha meg lesz olyan játék, amit kipróbálnál, de mégsem megy, akkor helyette jöhet az olvasás, email, instagram, fb, evernote, naptár, viber, dokumentumok, pdf-ek nézegetése, netezés, film-zene
Én is kötöttem biztosítást. Úgy voltam vele, hogyha véletlenül leejtem, betörik a kijelző, vagy bármi baja lesz, ami nem a garanciális ügyintézés része, akkor simán megéri azt a havi 490Ft-ot és az 5000Ft-os önerőt. Így a telefon törlesztőrészlete és a biztosítás díja együtt (~3400Ft se) sem annyi, mint az S2 havi törlesztőrészlete (~5100Ft). Nagyon jó telefon az S2, én szerettem használni, de most nem ért meg számomra közel kétszer annyit, mint amennyiért a GXI-t vettem, főleg úgy, hogy amire kell, arra igazából a GXI is elég...
w333: "mi van akkor; ha; majd". Mi van akkor, ha majd kiderül, hogy nem 230€ lesz, és nem jelenik meg nálunk még egy darabig?
Akkutapasztalat: nálam lassan 1 nap 19 órája megy. Most van 14%-on a töltöttség. Ebben volt telefonálás, netezés/Play 3G-n és a wifin keresztül is, BT-on küldözgettem fájlokat többször is, benchmarkokat futtattam, a navigációt is kipróbáltam pár percig, sokat fényképeztem/videóztam, legalább ennyit nézegettem a galériában az elkészült alkotásokat, jegyzeteltem, stbstb. Meg hát még mindig elég gyakori, hogy csak úgy elkezdem nyomkodni - az újdonság varázsa
Nekem eddig egész pozitívak a tapasztalataim.
Canonfan: olyan funkció, hogy nem kezdi el automatikusan tölteni? Nem hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest