Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
Ha utána tudsz kérdezni, azt megköszönöm.
Igazából nekem sincs problémám a B10-el, mert azok a hibák, amiket ide írnak, egyik sem jelentkezett MÉG!!! nálam (jelenleg másfél hónapos a készülék ezzel a ROM-al). Viszont nem az első droidos készülékem és magából az OP rendszerből kiindulva csak idő kérdése, hogy mikor fogják szépen sorban megadni magukat a dolgok, így tudatban már vhol felkészültem egy jövőbeni ROM cserére.
(az első "köhögések" már megjelentek, ugyan is 2-3 napja már 2x is eldobta a 3G jelet, amit csak reboottal tudtam visszacsalni. eddig nem csinált ilyet)
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Medence topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest