- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_b_forrest
csendes tag
válasz
Multi13 #7067 üzenetére
A napokban a pozitív visszajelzések hatására tettem egy kísérletet a CM11 használatára. Volt ami tetszett benne, de végül kell keressek helyette valami mást, mert a GPS és a BT működik ugyan, csak használhatatlan. A GPS nehezen talál jelet és akkor sem pozicionál pontosan. A BT-t autórádión keresztül próbáltam használni, de a zene átvitel szakadozott volt. Előtte a B12 ROMmal ezekkel nem volt hiba. Egy apró dolog ami nem tetszett benne, hogy ha egy alkalmazás használata közben van bejövő hívás akkor előbb kezd csörögni, mint mielőtt reagálni tudnék a hívásra.
Hogy ne csak panaszkodjak, az ébresztő, a profilkezelő, a 2g/3g váltó, az FM rádió és a számológép alkalmazások mind jobban tetszettek mint a gyári.
A leírt hibák miatt kell keressek egy a számomra jobban megfelelő ROMot. -
Multi13
tag
válasz
Multi13 #6997 üzenetére
...és akkor az ígért benchamrk teszt. Korábban (tavaly nyáron) készítettem már egy összehasonlító tesztet, amit ITT meg lehet tekinteni.
Most a cm11-en is ugyan azt a verziójú AnTuTu-t és Quadrantot futtattam és 1008 MHz-en az alábbi eredmények születtek:
AnTuTu: 3260
Quadrant: 1227A korábbi eredményekkel összehasonlítva látható, hogy a cm11 még a gyári rom értékeit sem éri el, viszont ami érdekes (és ez miatt egyre jobban kezdek kiábrándulni ezekből a benchmark programokból), hogy használat közben a készülék sebességén ez egyáltalán nem érezhető.
Ezt azért mondom, mert "nagy" Clash of Clans gémer vagyok
és itt cm11-en akadás és fagyás mentesen fut a program, míg cm10.1 és cm10.2-őn voltak korábban gondjai. (cm10-en szintén jó volt)
-
monalala
aktív tag
válasz
Multi13 #6997 üzenetére
Tedd vissza a launcher beállitásoknál a keresősávot akkor lesz újra rörlés funkció.
Nálam a CM11 (az előző is) 1 nap után összesz@rta magát. Jelenség: Egyik indítás után a proci max. órajelen marad és a kihasználtság 100%- on. Governort is váltottam, de semmi nem történt. Nem tudtam sehogy kihozni a max. cpu használatból. Aludni aludt szerencsére, mert így nem merült le amíg hazaértem és újrahúztam. Ameddig ment rendesen addig semmi extra gond nem volt, csak annyi hogy az ébreszőm nem ment rajta (külső app) és a Tb is kakukkolt párszor. Szerintem a 10.1 tökéletes err a telóra. Ha nincs fenn sok google szemét akkor ez is tök jól bírja akku ügyileg. Amúgy a hívóképernyő bejövő híváskor a 11-ben is néha felejtődik, csak számot ír ki. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Multi13 #6943 üzenetére
Én nem találok Teljesítmény menüpontot a beállításokban. 10.1 van fent.
Ha már akkumulátor élettartam: csökkenhet az "ereje" egy akkumulátornak?
Úgy értem, nem olyan régen még, ha alig használtam, 5-6 napot is elment egy töltéssel (tudom, nem ezért van okostelefon, de ez mindegy is), most ez 2 nap szigorúan, ugyanolyan használat mellett. Október közepétől egy hónapig Ausztriában voltam, ott egy nap sok-sok órát is böngésztem telefonról, néztem videókat, streameket, eleinte másfél naponta, naponta töltöttem, aztán elég hirtelen ez is napi kettőre módosult. Sokszor töltés közben használtam, gyakran lehúztam ha valami dolgom volt, aztán később újra rádugtam a töltőre. Töltés közben eléggé melegedett, meg ugye érzéketlen is volt, ami ha nagyon kezdett zavarni, kihúztam, megint csak később újra rádugtam.
Szóval eléggé kapta az ívet az akkumulátor. Okozhatott ez teljesítmény romlást? Lehet garanciális hiba? Lehet hozzá kapni akkumulátort? Esetleg a töltő cseréje változtat ezen bármit is?Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy a töltő csatlakozója kicsit meglötyögősödött, kb. akkoriban, azelőtt, hogy a teljesítménycsökkenést tapasztaltam volna. Nem pattan már úgy be, és elég nagy a holtjátéka, miközben bele van dugva a telefonba.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Multi13 #6912 üzenetére
Köszi. Átnézem. Alap a billentyűzet, launcher nincs, play-ról letöltött cm10-re való ( azt írja kompatibilis) crystal2, paperoid, ssd,, sony xperia z témák. A rom hjanos 1 cm10. Azt hiszem marad a teljes gyalu, utána újra az egész és majd remélem a végén happy. köszi a segítséget!
-
vilmos.nagy
tag
válasz
Multi13 #6586 üzenetére
Nem az a gondja a telefonnak, hogy nem olvassa az sd-t, vagy nem bootol be az USB-n átküldött recoveryről (sd-t olvas, sőt, már a telepítés előtt panaszkodik a reco, s gyári reco-t is küldtem rá, ami el is indult, szóval megkapja, amit küldök neki), hanem a belső memóriában nem tud olvasni, mountolni bizonyos dolgokat.
Most utazik a telefon egy keveset szakihoz, ha ő sem tud vele mit kezdeni, akkor megpróbálok még 'pesten egy-két GSM boltot, aztán kuka. Esetleg beviszem a Telemaxhoz is, hátha tudnak vele valamit kezdeni, ha már más nincs...
-
vilmos.nagy
tag
válasz
Multi13 #6567 üzenetére
Mármint melyik megoldásra gondolsz? A
adb reboot bootloader
fastboot boot recovery-cwm60xx-atlas40.img
mellyel az én gépemen lévő, tuti jó CWM-et bootolom, próbáltam, de a tutijó CWM is hasonló hibákat (can't mount...) ír. Flashelni
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery-cwm60xx-atlas40.img
fastboot reboot
nem engedi, lásd feljebb.
De mindezt 64bites Windowsról, nem látom, hol írnák, hogy nem lehet.A "nálunk" mit takar? Ha esetleg Bp., PM-ben egy nevet, helyet tudsz mondani? A következő az lesz, de nem bíznék meg minden fűfabokor GSM boltba/szervizben.
-
vilmos.nagy
tag
válasz
Multi13 #6558 üzenetére
Hogyan lehetne így egy reco-t újratelepíteni? Az a gond, hogy maga a CM sem áll fel, nem hajlandó a bootképernyőig sem eljutni.
adb-vel érdemes lenne megpróbálni újraflashelni az egészet?
Megvárom, hátha jár erre valamelyik, nálunk okosabb modder, s találkozott már ezzel. A neten legtöbb helyen egy cache wipeot javasolnak, de még egy-két napid várok, hátha kapok valami pro tippet.
-
Lordus
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Multi13 #6503 üzenetére
hm. van egy kis bibi. Nincs rajta cwm recovery.
Itt azt írja a 2. pontban, hogy installaljam a Android SDK tools. Letöltöttem, van benne egy SDK Manager.exe és egy Eclipse. Az exe-t elindítottam, de nem nem csinál semmit. -
SchiSa
tag
válasz
Multi13 #6479 üzenetére
"...és ennél már az akksi sem cserélhető, tehát ha vmi történik vele, akkor kuka a készülék is (gondolom az akksira ebben az esetben is csak töredék garit adnak). "
ha nem kiszerelhető az akkumulátor akkor az a készülék szerves része, tehát ugyan az a garancia kell, hogy vonatkozzon rá, mint a készülékre
-
kisguly
tag
válasz
Multi13 #6464 üzenetére
Hát nem tudom. Először egy régi Motorolla-t használtam. Ez a nokiával tökéletes volt. Ennek az volt a baja, hogy hotspot esetén zúgott.
Ezután vettem ZTE-t, az viszont csak egy napot bírt ki egy töltéssel. Kicserélték egy másikra, az viszont nagyon halk volt. Ezt kicseréltem planktronic-ra, (lehet nem jól írom). De eddig az összes variációnál időnként megszakadt a kapcsolat. Próbáltam a B12-vel, a Konstat féle 0830-al. Most majd kipróbálom ezzel is. -
Armahun
addikt
válasz
Multi13 #6454 üzenetére
Beállítások - Rendszer - Villogó értesítő fény.
Elméletileg a villogás sebességét is lehetne állítani akár alkalmazásonként is.Én azzal is kiegyeznék, hogy ha zölden villogna.
A hívásbeállításokat eldugták a tárcsázóba a menü gomb alá.
Ott lehet olyat is, hogy ha a telefont lefele fordítom elnémítja a bejövő hívást. -
-
Armahun
addikt
válasz
Multi13 #6336 üzenetére
Most a legutolsó hívásnál megint csak a számot ítra ki a nevet csak már a beszélgetés alatt.
Reggel direkt megemeltem a minimális órajelet, hátha segít, de ugy tűnik nem.
Nagyon semmi nem foglalhatta a memóriát mert előtte egy órával indítottam újra és nem csináltam vele semmit, csak zsebre tettem.
Ez a cyanogen hibája lesz mert a gyáriak közül egyik sem csinálta.A bluetooth fülesre annyit, hogy mv 600-as nekem is van és igen jó a hangminősége plusz a rádiójának is nagy az érzékenysége.
Sokkal szebben szól és tisztábban veszi az állomásokat mint a Sony headset pro-ja. -
Bizsu1st
aktív tag
-
monalala
aktív tag
-
hehe64
csendes tag
válasz
Multi13 #6090 üzenetére
Hogy minek "kell" ott lennie, lásd föntebb. (Egyébként telefonálás közben a képernyőhasználat minimális. Óranézéshez is csak kb. tíz másodpercre kapcsol be a képernyő.Amúgy mióta mobilom van, nincs órám.)
A 20 nap természetesen a mérőszoftver hibás működéséből ered. Ezt is leírtam fentebb.
Valóságos körülmények között csak telefonálásra/ébresztésre használva 10 nap jött ki.
Ez volt számomra nagyon meglepő.
Most hetente átlag egyszer kell tölteni. Intenzívebb Wifi/GPS használattal 3-5 naponta.
Az elérhető üzemidő elég érdekes módon fokozatosan nőtt mióta megvan a készülék, kifogtam valami jó akkusorozatot. Az első hónap után már nem paráztam az 50% körüli merülésnél, és engedem 10% körülire lemerülni. Kb. 5% kijelzett értéknél kezd bizonytalankodni.
Még soha nem indult újra, de alacsony akkutöltöttségnél hajlamos eldobni az SD kártyát, illetve nem fogadni hívást(egyszer volt ilyen) töltés közben. -
vilmos.nagy
tag
válasz
Multi13 #5821 üzenetére
Ha-Ha, ha-ha, cseréljünk :-D
Egyébként én nem tudom, mire gyanakodjak. Keeperv58 említette, hogy gyanakodhatnék az akkura, de azt én nem tudom kipróbálni. Esetleg, ha valaki más B3 tulajjal akkut cserélünk néhány napig. Vagy ha szervízbe megy, de attól meg nagyon ódzkodom.
Az elmúlt napokban a kifejezetten meleg helyeken indult újra a telefon. De a melegedést már én is kizártam, mert volt, hogy napon hagyva semmi baja nem volt. Esetleg érdemes lenne a belső hőmérsékletét logolni? Lehetséges-e ez?
Üdv
Vili -
raczger
őstag
válasz
Multi13 #5771 üzenetére
Oké, majd készítek, ha rájövök hogy kell a kijelzőt is kivenni, egyelőre tanácstalan vagyok. A kijelző egy fémmel elválasztott rész mögött van, arra rá van ragasztva egy elem, az elemhez van forrasztva egy kábel, ami rá van forrasztva az alaplapra és nem lehet így leszedni... Igaz, hogy még csak ezen kívül két féle telefont szedtem szét eddig, de ez valami katasztrófa.
-
siva
aktív tag
válasz
Multi13 #5767 üzenetére
A fenét, benéztem, nem volt meg a link hanem google-ban kerestem meg. Nem gondoltam volna hogy a sima Blade 1- hez is itt tart a dolog, na annak van 0724-es kiadása, Jól rá fáztam volna ha kapásból feltolom....
Akkor ez még nem jó, meg ahogy tapasztaltam több játéknál sem ment, úgyhogy marad apees egyenlőre
Köszi, hogy megnézted.
-
siva
aktív tag
válasz
Multi13 #5753 üzenetére
Crazy Dentists _ Fun Game 1.0.0 ez lépet ki az elején töltéskor, és persze volt még 2 játék de azoknak a nevére nem emlékszem.
ICS -s ROM-okkal nincs vele gond (ZTE Blade III - CyanogenMod 10 by hjanos1; apeelme)
Csak ezzel a Konsta félékkel
de látom van már tegnapi 24-es is
köszi -
Outlander
addikt
válasz
Multi13 #5708 üzenetére
Én is pont néztem.... tegnap még volt 50-50 is...
Jó nyilván, ha genyó akarnék lenni, akkor a cégnél kiküldöm körlevélbe, és lesz egy +8-900 szavazat...
Ezért, remélem, h mindenki a szívére tett kézzel szavaz... nem pedig," csak azért is megmutatom, (h bár újraindul, de) a Nem-re szavazok... / had legyen igaza, az igenre szavazok."
Mert annak még csak ennyi értelme sincs...
-
vilmos.nagy
tag
válasz
Multi13 #5675 üzenetére
A készülék Telenoros. Ezek szerint a http://hungariandroid.com/ fórumon lévő leírás alapján rakjam vissza a gyári recoveryt. Honnan tudom letölteni a B11-es ROM-ot?
x1port: Szavaztam, mind a kettőn. Szerintem ez a kérdőív egyébként messze nem tökéletes. Nálam a gyári ROM stabil volt, a WEB ROM is stabil volt egészen vasárnapig. Azóta viszont, minden egyéb basztatás nélkül iszonyú instabil. Most mit jelöljek, hogy stabil, mert hónapokig stabil volt? Vagy azt, hogy újraindul orrba-szájba, mert egy-két napja nem stabil? Lehet én rontottam el valamit, lehet valamelyik programot nem szereti, stbstbstb...
-
-
daninet
veterán
válasz
Multi13 #5588 üzenetére
Ha egy mikró megfelelően árnyékolna minden létező hullámot, a benne levő lámpa fénye sem látszana ki. De mivel az eltérő hullámhossz, így látod. Ugyan ez a helyzet a telefon mikróba pakolásával kapcsolatban. 100%-os városi legenda, ha egy mikró nem megfelelően árnyékolt lenne, akkor égési sérüléseid keletkeznének a közelében. Sajnos (mindenféle személyeskedés nélkül) az ilyeneket a buta emberek terjesztik buta embereknek, általános-középiskolai fizika oktatás szépen magyarázza a hasonló dolgokat.
-
x1port
addikt
válasz
Multi13 #5583 üzenetére
Mert a gugli a barátunk : A mikrosütő esetén a leárnyékolás elektromágneses hullámok ellen védi a külső teret. Az elektromágneses hullámok árnyékolása rendkívül összetett, gondos tervezést igénylő feladat. Különös szerepe van a hullámhossznak (frekvenciától függ), ezért más-más hullámhosszú hullámok más-más módon, ill. más-más paraméterű anyag alkalmazásával oldható meg. Ebből következik, hogy mivel a telefon ill. a mikrohullám más hullámhosszú, ezért az árnyékolás eredménye is más lesz. Vagyis telefon esetén nem megfelelő.
A mobiltelefont pl. leárnyékolhatod úgy, hogy beletekered két kör alufóliába, de ez a megoldás a mikrosütőhöz már nem lenne megfelelő. -
x1port
addikt
válasz
Multi13 #5583 üzenetére
Igazából a gyári rom-os újraindulásokat kellene megfogni.
A sok CM-es próbálkozás csak összezavarja az amatőr tulajokat akiknek a gyárival rossz a telefonja.Hisz a mókolt romok még fejlesztési stádiumban vannak. Sőt ..soha nem is lesz belőlük végleges.
A gyári összeomlást nem lehet egy buhera romhoz hasonlítani ami már rootolt , + recovery + az isten tudja ki meddig húzta már azt a szerencsétlen procit.
A CM-es újraindulásnak van a MoDaCo-n saját topikja . Hisz Konsta leírta ,hogy nem kér a nyafogásból az újraindulások végett. Ez van akinek nem tetszik ne használja! ( komoly fejlesztő ).
Na ezért nyitottak egy topicot a userek oda külön a restart-ra. -
Mclovin
senior tag
válasz
Multi13 #5443 üzenetére
Dánke!
Telenoros, 2012. 12. hó-ban vásárolt, nem módosított, nagy becsben tartott készülék és látványos változást lehetett észleni a töltöttségi szinten.Esetleg szériahibás lehet az akksicsatlakozó? mert ha nem tudják szervízelni, akkor mit kezdek vele? így kiadni egy telefont...
-
Multi13
tag
válasz
Multi13 #5239 üzenetére
Tegnapi beírásom óta, ahogy időm engedni folyamatosan nyüstölöm a telefont (2x tölteni is kellett
), de még nem volt újraindulás. Reménykedem, hogy csak az volt a baja, hogy majd egy hónapja futott a rendszer és besokkolt már.
Minden esetre továbbra is waiting állapot van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest