Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Másnak is előszokott még jönni a közelség érzékelős probléma? A második verziós CM10 rom-ot használom és több hívásnál nem akarja visszakapcsolni a kijelzőt, néha az alsó négy billenzyű világít, ilyenkor a power gombot 2x megnyomom és visszajön a képernyő. De most volt egy hívásom, amit végig csörgött, majd hangposta csak nem tudtam letenni, mert semmire nem reagált a telefon. Ergo ki kellett venni az aksit, hogy lerakjam a telefont. Nem tudom mitől jött elő, ennyire rossz eddig még nem volt.
Amúgy volt egy proximity sensor javító zip, de nem raktam fel mert úgy gondoltam a második romba bele van integrálva. Az javítaná a dolgot?Amúgy minden más remekül működik nálam. Nagyon köszönöm a munkásságot, ami a CM10-hez vezetett!
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest