- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halaman
tag
Jogos az észrevétel, 1 társunknál volt sárguló kijelző és 1 másiknál volt gyorsan merülő aksi. A telefon ennyi pénzt megér, persze van jobb, gyorsabb, jobban bíró, jobb kamerával rendelkező stb. Nekem sürgősen kellett cserélnem, mert az előző összetört, de így is meg vagyok elégedve ezzel a készülékkel és a közösség is hihetetlenül segítőkész. Pedig az előző egy Wave volt
-
Halaman
tag
#361 Spykris
Annyit hozzátennék, hogy első telefonnak kimondottan megéri. Illetve a #306 idg104
kérdéséből kiderül, hogy a Tipo kimondottan kicsi ráadásul a felbontása 320*480 256k.
Ha szeretsz olvasni és felmerül benned, hogy a telefonon is fogsz, híreket könyveteket akkor a Tipo méretben és képátlóban is kicsi. Fényerőt nem mondok most, mert napfényben még nem volt alkalmam kipróbálni. -
Halaman
tag
Ha ezen két termék között tipródsz én a zte-t választanám hardver szempontból. Nagyobb kijelző, nagyobb felbontással erősebb processzorral. Terméktámogatás szintjén a sony sem túl erős az olcsóbb árszegmensben, ha a blade sikeres lesz, akkor sok főzött rom jön ki rá. Viszont te tudod, hogy mennyire áll kézre.
#360 NextError
Fent van a play-n a játék. Nekem a "játék" amíg busszal utazom vagy várok rá. Azaz naponta 2x25perc menetidő + várakozás.
-
Halaman
tag
Azért volt furcsa, mert amikor megjelent a legtöbb helyen 2 magosként írták. Elméletileg fut rajta modern combat 3 ami a play szerint lehetetlen. Referenciaként pedig egy másik csiphez hasonlítja 100%-ban a sajáthoz pedig 40%??? ez számomra érthetetlen. az app írójának is van köze hozzá, hogy miért ezt tekinti referenciának.
(#338) daveed
melyek a felesleges appok, PÜ-ben át tudod dobni???
-
Halaman
tag
Képernyő mentést tudja valaki hogy kell csinálni???
-
Halaman
tag
válasz
n_b_forrest #316 üzenetére
nekem tücsök ciripel és nincs sok basszus benne, viszont amit végig ment az első kör akkor lehalkul a 3.-ban újra hangos??? érdekes
-
Halaman
tag
Tudja már valaki milyen proci pörög benne??? Csak érdeklődés szintjén kérdezem. A CPU identifer ma újabbat procit dobott spec msm8255-t. valaki esetleg tudja a választ??
-
Halaman
tag
Sziasztok!
Rövid vélemény a készülékről. Elöljáróban annyit, hogy egy Wave-ről váltottam mivel az balesetet szenvedett.
Készülék alapvetően gyors nekem egyedül a címlista lassúsága és használhatatlansága ami zavar, főleg egy Bada után. Nem lehet pörgetni elég gyorsan illetve nincs az abc oldalt amivel tudnám gyorsítani.
Kijelző szerintem teljesen korrekt, jó láttam szebbet, élénkebbet, de normál mindennapi használatra tökéletes. A karakterek jól olvashatóak stb.
Üzemidő: szép lassan kezd beállni, tegnap egy csendes nap után, 18 óra 54 perc használat, 59%-on volt az akkutöltöttség a következő adatokkal. kijelző 4%, hanghívás 16% android rendszer 36% cella készenlét 38% stb.
Néhány dolog viszont hiányzik és hátha tudtok segíteni.
Emílek időzített szinkronizációja, örülök, hogy megkapom azonnal, de nekem elég fél óránként. Éjszaka pedig nem akarom, nem tudom be lehet-e állítani valahol, de még nem találtam meg.Néhány címlistában szereplő személy elérése a főképernyőről közvetlenül. Bada főoldalára lehetett egy kontakt listát pakolni, 4 név szerepelt egy sorban és ha szükséges volt tudtad pörgetni. kb 10-15 név lenne fontos, hogy egy mozdulattal elérhető legyen és azonnal, hívható, sms és email küldési lehetőség legyen.
Amúgy korrekt kis telefon
Viszont továbbra is kérdéses a cpu típusa
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest