- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gvass
tag
Sziasztok!
A gyereknek vettünk egy Redmi 6A telefont kb egy hónapja. Frissítés közbe nem volt türelme kivárni a végét és kikapcsolta. Azóta The system has benn destroyed hibaüzenet fogad bekapcsoláskor, Fastboot és recovery módban is indul, de mást nem enged.Amit eddig próbáltam vele:
MIflash unlock progival próbáltam feloldani, hogy lehessen új romot húzni rá, de nem engedi, mert nem lett fejlesztői módba rakva, ezért 99% után leáll a folyamat.
Miflash ezért nem is megy mert először unlock-olni kellene.Van valakinek ötlete mit lehet tenni? Olvastam EDL módról, de elég veszélyesnek tűnik, meg nem is nagyon értem...
Szerviz van Magyarországon ahová ilyen problémával lehet küldeni (gondolom garancia erre nem vonatkozik)?
Előre is köszönök minden segítséget, nem szívesen dobnánk még ki, ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest