- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
Srácok nem tudtok valami jó ram managment appot? Folyton dobálja el a programokat, miközben mindig van 1gb szabad ram mindig. Szeretném kicsit jobban testre szabni az egészet, az app kezelőben ha lakatot teszek az appra, az sem sokat javít a helyzetemen.
-
david_97
senior tag
válasz
Donki Hóte #6854 üzenetére
Onnan tudták,hogy sehonnan,google értékelések tele vannak egy csillaggal,és többen panaszkodtak arra,hogy általuk nem "buherált" telefonra ráfogják,és pénzért akarják javítani,az meg már hab a tortán hogy bevizsgálásért fizetnem kell,ha már ott van nem mindegy?!
Vittem már én is vagy 100x szétszedett lg g2,és lg f7-et,mégsem mondták hogy szét lett szedve,met nem látszott egyszerűen. -
david_97
senior tag
válasz
Donki Hóte #6852 üzenetére
elősször is a hiba után vettem le,másodszor pedig műanyag késsel,ami még egy karcot sem hagyott maga után,nem hogy a csavarokat megkarcolta,ami teljesen más kategória,egyszerűen észrevehetetlen hogy egyáltalán levettem volna,és ilyenekre hivatkozni hogy csavarokon bontás nyoma látható,meg matrica sérült....na az hazugság
-
david_97
senior tag
Na beigazolódott a félelmem,amiket olvastam a kedves waytq véleményekből. Állítólagos szétszerelés miatt be akarják nekem vizsgálni a garanciás telómat 5k-ért,hogy aztán árat mondhassanak mennyibe kerül a javítás. Hát a jó krva ...... "Csavarokon bontás nyomok láthatóak,biztonsági matrica sérült de nincs átszúrva" Hogyne mikor hozzá sem volt nyúlva,csak a hátlapját vettem le... Lehúzós hazug cég ez,és ez miatt inkább kidobom a kukába ezt a szart,miontsem hogy fizessek nekik. Mindenek tetejében,fel sem kerestek azzal hogy be kellene vizsgálni,elméletileg pedig a szerződésben benne van hogy ilyenkor keresnek,ha nem nézem meg online,ki tudja mikor szólnak. Gratulálok nekik,ezek egyenlőek a 0-val,nem hiába az Isten háta mögött van egy 10nm2 irodájuk!!!
-
david_97
senior tag
válasz
Donki Hóte #6827 üzenetére
Tudsz nekem mutatni egy olyat? Még nem láttam
-
david_97
senior tag
válasz
Donki Hóte #6825 üzenetére
végig próbáltam az összes létező módszert,többször is,nemhiszem hogy ők tudnának valamit ami nincs fent a neten
-
david_97
senior tag
válasz
Steve1207 #6817 üzenetére
A nagyon régi rom felrakásán kívűl ezeket már próbáltam,mindegyik kudarc volt eddig. most megnézem a régi romot is,hátha,ha az sem,én feladom és megy gariba cserére.
amúgy mostmár az Arrow rom sem bootol rendesen,pedig elméletileg az cseszett szét valamit. A rendszer partíciót nem kell törölni? Az nem okozhat akkor gebaszt? -
david_97
senior tag
válasz
Steve1207 #6814 üzenetére
Még valami,ha file menegert nyitok a recovery-ben ott van egy csomó minden még a resetek után is,gondolom az valami gyökér helység lehet,nem lehet hogy onnan kellene törölnöm valamit amit berakott valamelyik rom?
Valami Root-ot ír felül,gondolom az a mappa vagy helység neve ahol vannak aezek a bizonyos fileok
-
david_97
senior tag
válasz
Steve1207 #6814 üzenetére
Sajnos hiába minden. Hiba nélkül felment mind a 2 rom,az ajánlott recoveryvel,mind a 2 rom ugyanazt csinálja,első boot végig sem megy a rendszerig,már restart,aztán márodik bebootol rendszerig,onnantól kezdve pedig max másodpercet töltök ott,és auto restart megint,és így megy ez szerintem a végtelenségig,mivel tegnap csinálta vagy 3 órán keresztül
-
-
david_97
senior tag
Azt hiszem ráb@sztam. Nyitottam a bl-t,felment a twrp,felment a camera 2 api meg ami kellett a roottal együtt. Gondoltam ha már úgyis nyitottam,meglesek egy pie romot. Már az sem akart rendesen bebootolni,valami kódot kért az elején,de az eltűnt egy data format után. Nem jött be,szóval vissza ment az official miui 10,aztán a lazy flasher is,és mégis bootlopom lett,de a furább fajtából,mert 5-ből 4x bekapcsol a készülék,de kb 15 másodperc és bootol megint mintha nyomtam volna neki egy restartot. Ilyankir mi van? Póbáltam már fastbootos romot tenni rá,azzal sem jó. Most ott tartok hogy fingom sincs mit kellene vele tennem. HELP!?
-
david_97
senior tag
Srácok,valakinek vannak tapasztalatai az android 9.0-ás romokkal? megéri már felrakni?
-
david_97
senior tag
válasz
szenesember #6668 üzenetére
Amit csináltam még, hogy a gyorskártya laoot kikapcsoltam... Lehet az segített.! Nem tudom, de sokkal jobb lett.
-
david_97
senior tag
válasz
kazsmerlaca #6663 üzenetére
Nem mindegy, nekem nem. Azért nem egy alcatelről beszélünk. A snapi 625 meg 4gb ram nekem ne lagoljon. És mint említettem a tesómé sima mint a vaj, asszony note 4-e is sima mint a vaj. Szerintem itt elbasztak valamit a gyártó soron pár 5 plus - nál, más ötletem már nincs.
Vagy szoftveresen valami nem oké. Például itt az én problémám amit fentebb írtam. Ha használok virtuális gombokat, ez teljesen megszűnik, nincs több lag. ÉRDEKES -
david_97
senior tag
válasz
szenesember #6659 üzenetére
Este még baszogattam kicsit. Arra nem jöttem rá hogy miért pont nekem és miért pont a home mozdulat laggol, de fejlesztői beállításokban bekapcsoltam a gpu leképzés kényszerítését, és most sokkal jobbnak tűnik. Egy próbát megérhet neked is.
-
david_97
senior tag
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy tesómnak ugyanolyan redmi 5 plus telóján ugyanaz az official miui 10 stable rom, és nekem gesztus vezérlés közben, bármiből lépek ki a "home gomb" mozdulattal, laggol az animáció. Neki meg sima minden mint a vaj... Ma már hard resetet is csináltam a telón, hát nem érte meg, mert nem segített.
-
david_97
senior tag
Srácok, miui 10en hol tudom állítani hogy hány widget legyen a képernyőn? Tehát 4x3,4x4....stb...?!
-
david_97
senior tag
válasz
kazsmerlaca #6494 üzenetére
Azért mert asszony redmi note 4-e meg sem röccen!
-
david_97
senior tag
Más nem vette észre, hogy a gesztus vezérlés használatával lagolnának az ablak animációk? Ha gombokkal használom elég jó amúgy. Miui 10 beta van fent
-
david_97
senior tag
Én nem tudom, a hiba az én készülékemben van e, de nekem az ablak animációk lagolnak. Az összes. 4/64 a készülék.
-
david_97
senior tag
Miui 10 global bet utolsó frissítés óta brutálisan halk az első hangszóróm(amin hallani amivel ugye telefonálok) alig hallom amit a masik fél mond. Hangerő maxon. Ez valami bug? Nem érte semilyen behatas a telót. Egyik napról a másikra lett ilyen.
-
david_97
senior tag
válasz
trebrona #5969 üzenetére
Utólag kiderült hogy van 8.4.24 ami a legutolsó. DE. Stable romon nem akarja a saját telepítő felrakni, mert kidob egy üzenetet a rom szkennelés után. Már nem emlékszem mi, de valami miui fórumot ír, meg hogy az utolsó developer romot szedjem le onnan
De ez az utolsó miui 9. Ilyenkor mi van? -
david_97
senior tag
Srácok, valakinek nincs egy letöltő linkje azt utolsó developer romhoz (akár régebbi is) ami még miui 9? Mert ha jól tudom stable-ra nem tehetem fel a developer 10-est egyből. Redmi 5 plus - os kéne
-
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
Srácok van már ota-n keresztül felrakható miui10?
-
david_97
senior tag
válasz
szilvaspet #5691 üzenetére
Nem tudok bl-t nyitni
-
david_97
senior tag
Atmegyunk konteoba?
-
-
david_97
senior tag
Srácok olyan probléma lépett fel nálam, hogy az appokban késik a kép a hanghoz képest. YouTube, instagram, facebook... YouTube böngészőben minden klappol, appban késik. Legutolsó stable rom van rajta 9.5.9.0 NEGMIFA. Kb egy hete kezdte el. Próbáltam mobil netet, más wifit. Ugyanaz. Az appok késnek, a böngésző jó. Megoldás, ötlet?
-
david_97
senior tag
Srácok, hogy tudom bekapcsolni hogy a gyári időjárás a helyzetem nézze és úgy lokálisan frissítsen gps alapján? Az engedély meg van neki adva, de nem tudom hol kapcsoljam be. Töröltem adatokat, "első" indításkor csak városokat tudtam választani.
-
david_97
senior tag
Srácok melyik a legjobb costum rom most? Lehetőleg legyen benne gesztus vezérlés, mert nagyon kézre áll már, meg a kamera mod sem lenne hátrány
-
david_97
senior tag
Szóval, a fejlesztői menüben mit is kell állítani hogy több folyamatot tartson meg a memóriában? A memória optimalizálást levettem alacsonyra. Az megteszi?
-
david_97
senior tag
Már megijjedtem
Nem vagyok egy nagy fotós, csak tesztelgettem kicsit én is. -
david_97
senior tag
Hogyan tudom elő hívni a fejlesztői menüt? Az alapsav verzió nyomkodása nekem nem működik. Vagy hogyan tudnám beállítani azt hogy ne lője ki az appokat a ram-ból? 4gb és mindig van szabadon 1,8-2 gb,de az appokat mégis kilövi.
-
david_97
senior tag
Van valami hír az oreo-ról? Hallottam hogy kiadtak egy dev romot, de azzal olyan gondok voltak hogy beégett a kijelző tőle. Vagy már csak miui 10-el fogunk új android verziót kapni?
-
david_97
senior tag
válasz
kazsmerlaca #4604 üzenetére
Mert nem mindig lépek ki az adott alkalmazásból mikor lezárom a kijelzőt, és lg-nél ilyenkor értesítési sáv dupla kopp és kész is. Igazából csak egy kényelmi funkció nekem,és megszokás
-
david_97
senior tag
Igen, én is a widgetet használom most. De lg-ről tértem át, és kicsit hiányzik. A miuihun redmi 5 plus topikjában olvastam a futures között hogy duola koppos lezárás is van benne.
papi77 kezdő képernyőn hosszan nyomva tart, és ott widgetek, gyorskapcsolók, nekem rögtön az első sorban van -
david_97
senior tag
Sziasztok. Miuihun rom telepítéséhez mindenképp root és twrp kell? A dupla koppos lezárás miatt szeretném felrakni, mert a global stable-ben nem találok ilyet (szerintem nincs is) továbbá ha root és twrp megvan és felteszem a miuihun romot, arra mehet majd az a bizonyos kamera app amiről itt beszéltek? Az a camera api2 vagy mi.
-
david_97
senior tag
Sziasztok. Kicsit offos a téma, de e között és az elephone s8 között vacilálok(ami amúgy drágább is mint ez) valaki el tudna igazítani hogy melyik lenne a jobb választás?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest