- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valakinek érkezett már meg a miui 11?
Nekem a 8.11.15-ös frissítés óta nem érkezett semmi. -
lacko0123
tag
Sziasztok.
8.11.15 ota nem erkezett meg mindig frissites. Kinai dev romot hasznal valaki?
Vagy jon erre meg valaha frissites? 🤔 -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Nem találok semmi hírt a heti frissítéssel kapcsolatban, csak annyit tudok, hogy leállították. Nem lesz több? Az utolsó az 11.15-ös... -
lacko0123
tag
Sziasztok, bongeszot nezve beegett a felso sav a kijelzobe. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
lacko0123
tag
válasz
CsabaSteel #6776 üzenetére
Akkor csak nekem nem akarja. 😀
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valakinek frissült már a messenger az új felületre?
Nekem még nem. 😀 -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Amióta fent van a miui10 azóta hiába próbálom felrakni a camera2api-t felrakom, kiírja, hogy successful, de nem működik... -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Felraktam a recoveryt a leírás alapján, a teló tárhelyet nem látja és ahogy újraindítom és újra belépnék a recoverybe, akkor a gyári jelenik meg... -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Miért ír 0 mb-t a tárolókra a recovery? -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valamiért az új frissítés miatt törlődött a twrp, ezért újra fel akartam rakni, de most nem indul a teló, ahogy indítanám csak fastboot szöveg jelenik meg. Mit tegyek?? -
lacko0123
tag
Felraktam az uj rendszert, viszont most a hdr+-os appok nem mukodnek. Ujra fel kell rakni a camera2api-t?
-
lacko0123
tag
-
lacko0123
tag
Sziasztok,
amióta felraktam a c2api-t, azóta ha küldök valakinek messengeren videót nincs hangja sokaknál. Mi lehet a probléma? -
lacko0123
tag
Sziasztok. Megkaptam az engedélyt a BL nyitáshoz. Igazából a camera2api miatt szeretném. Jelenleg MIUI Global Stabil rom van a telón. Melyik romot tegyem fel, hogy ki tudjam nyitni és magyar is legyen?
-
lacko0123
tag
Megkerestem pontosan a terméket és úgy van megnevezve, hogy Redmi 5 Plus/Redmi Note 5. Ugyanaz lenne a két készülék? A leírásban az van, hogy felhelyezés előtt próbáljam oda és ha nem jó írjak nekik...Így nézne ki...
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Rendeltem tok-shop.hu-rol üvegfóliát. Már ahogy bontottam ki Note 5 volt ráírva. Az illeszkedés gyötrelmes lenne. Belelógna az elölapi kamerába meg a közelség érzékelőbe. Pedig Redmi 5 Plusra rendeltem. Kérdésem az lenne, hogy mit tegyek? Egyszer már tokkal jártam úgy náluk, hogy a leírás szerint minden port szabad, aztán meg a hangszóró és mikrofon helyét ki kellett vágnom. De akkor írták, hogy küldjem vissza és visszautalják a tok árát, csak úgy már az dupla posta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest