- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Nálam is van hasonló probléma a kijelzővel csak nálam mikor görgetek kicsit laggosan és apró szellem szerű a görgetés.
Mozi 10 globál béta 8.11.15 van a telefonom , nincs újabb verzió.
Anyumnak redmi 4x-e van nálam is ugyan ezt láttam csak nem annyira a másabb és kisebb kijelző miatt.
De láttam azért ez a problémát.
Valaki valami új információt kapott erről a problémáról vagy valami megoldás? -
PahaAkos
csendes újonc
válasz
kazsmerlaca #6207 üzenetére
Szia!
Letöltöd a miui 10 developer verziót és a System updaterban -> frissítőcsomag kiválasztás , megkeresed a helyét és ott feltudod rakni
Bootloader nyitás nem kell.
Minden adat elvész
Csinálsz egy backup-ot és majd vissza hozzod a fontosak az.Én úgy csináltam és felment.
Miui 10 developer a miui hivatalos oldalról van(valaki már elküldte.
-
PahaAkos
csendes újonc
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem Miui 9 Global stabilra szeretnék miui 9 global betát rakni aztán arra a miui 10 globál betát.
Az lenne a kérdés hogy bootloader nyitás nélkül lehetséges-e?
Fastboot ban kénne fölraknom?És valaki tudna-e küldeni miui 9 global béta leutólsó frissitésékt nekem?
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Redmi 5 plus Miui 9 stabil verzióra hogy tudnám feltenni Miui 10 fejlesztői verziót?
Miui9 stabilra rakjam fel Miui 10 stabilt aztán a Miui 10 fejlesztőit?
Vagy Miui 9 stabilra rakjam fel Miui 9 fejlesztőit és arra Miui 10 fejlesztői verziót?Fastbootban vagy külső fájlon keresztül rakjam fel a miui-t?
-
PahaAkos
csendes újonc
válasz
janakbacsi #5865 üzenetére
Hello
Köszi. a választ!
A másik kérdésemre is tudnál választ adni?Vagy valaki más esetleg aki portolt Google Camerát használ?! -
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Lassan befejezem a munkát és utána telefont veszek , a xiaomi redmi 5 plus-ra esett a választás (több ért nem is vennék drágább telefont), az lenne a kérdésem , hogy portolt google camerán mennyi a maximális záridő?
+1 fontos kérdés?
Valahol olvastam , hogy 360 órát (15napoz) kell várni a bootloader nyitásához , ezt mitől kell számolni?
Engedély napjától vagy mitől?
Június 24.-én Kértem engedélyt (megkaptam már). -
PahaAkos
csendes újonc
Srácok!
A camera2api működik rendesen a telefonon?
Hol van kamera hiba?(olvastam a pöttyöződésről a fórumban , ez camera2api hiba vagy szenzor miatt)? Melyik a jobb szenzor az omnivision vagy Sony? -
PahaAkos
csendes újonc
válasz
kazsmerlaca #5662 üzenetére
Rendben , köszi a választ!
Esetleg néhány képet tudnál küldeni?(tájkép , növényről kép , stb)
Esetleg ha szilikon tokban használod a telefont akkor tudnál a képernyőről képet küldeni , hogy a tök mennyire lóg rá?
És a(z) (üveg) fóliáról is ha használsz?Köszi
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Véleményre és tapasztalatokra lenne szükségem redmi 5 plussal kapcsolatosan.
Az lenne a kérdésem , hogy könnyen megy a BL nyitás és a Roottolás?
Milyen a telefon kamerája (képek is szeretnék kérni (ha lehetséges akkor miui-val készült és custom rommal készültett ) , működik-e rendesen a camera2api , melyik szenzor jobb az omnivision vagy a Sony? (Hol van a pöttyöződéses probléma?
Milyen a teljesítmény , üzemidő?
És valaki használ-e ResurrectionRemix-et?(hogy működik)?Köszönöm szépen a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest