- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szenesember
aktív tag
Tudna valaki segíteni?
Megválnék ettől a készüléktől. Mi az eljárás ilyenkor MIUI esetén? Miket kell törölni, honnan kell kijelentkezni? Mikre kell egyáltalán figyelni, hogy a factory ereset után ne kérjen semmilyen kódot, ne legyen használhatatlan a teló? (Valahol olvastam ilyet...)
Előre is köszönöm a segítséget! :) -
szenesember
aktív tag
válasz
KFORboy #7250 üzenetére
Letörölheted a messengert (mielőtt eltávolítod, cache, és adatok törlése), a beállításokban, a tárhely résznél törlöd a gyorsítótárat, aztán újraindítod a telót. Majd visszateszed a messenger-t play-ből, és megint újraindítod. Lehet, h megszűnik a wakelock. A wakelock az egy "power management system service" fícsör, amit az alkalmazások készítésénél építenek be egy adott alkalmazásba. Ez képes ébren tartani a processzort, amikor az alvó módba kerül. Pl ezért kapod meg az üzeneteket messenger-en, amikor a teló alvó módban van (fut a service). Amikor ez "beragad" akkor szívni fogja az akkut. Asszem....
-
szenesember
aktív tag
válasz
KFORboy #7245 üzenetére
Root-olva van a teló? Ha igen, meg lehet találni a wakelock-ot, és ki lehet lőni. Ha nincs, próbáld meg törölni a gyorsítótárat, (vagy a messengert, ahogy azt Fulár is írta,) vagy próbálj meg egy teljes visszaállítást. Messenger-ből én inkább a lite-ot ajánlanám, mert a nagytesója olyan rosszul van megírva, h akkor is zabálja az akkut, ha "normálisan" működik. Nálam 2-3 %-ot merül egy éjszaka alatt (wi-fi on, messenger lite)
-
szenesember
aktív tag
válasz
zolya1973 #7201 üzenetére
Ez furcsa... Volt olyan témám, ahol nagyobbak voltak a dolgok, most megpróbáltam átnézni őket, de a frissítés óta nem változtat az állapotsávon a téma, még újraindítás után sem.
Amúgy van két téma, ami elég klassz, átlátszó, ha lehúzod az értesítéseket: eXtreme UI V10, és SIMPLY THEME 2.0.(ez variálható témaszerkesztővel, ha csak az értesítéseket akarod megváltoztatni, ha esetleg zavaró a téma többi része.)
-
szenesember
aktív tag
válasz
pulyka jocó #7196 üzenetére
Nem hinném, hogy gond. A bootloadernek elvileg semmi köze ehhez. Nekem is a 10.0.4.0 volt eddig... Biztosan jönni fog, csak később.
-
szenesember
aktív tag
Fel is ment. Eddig minden ok, pár új dolog...
És végre megoldotta nálam a rendszeranimációk szaggatását! -
szenesember
aktív tag
Nálam most jött rendszerfrissítés: 10.2.1.0 OEGMIXM
-
szenesember
aktív tag
-
szenesember
aktív tag
válasz
Thunderdome #7163 üzenetére
Vagy ne használd ezeket az előre beállított izéket, meg a gyári lejátszót, és vedd meg rá a Neutron-t! Egymilliószor jobb hangja lesz, csak győzd beállítani!
(Kb a legjobb androidos zenelejátszó...)
-
szenesember
aktív tag
-
szenesember
aktív tag
Miui 10-es frissítés óta jött valakinek rendszeralkalmazás-frissítés? Mert, mióta felraktam (MIUI 10.2 Global), nem jött egy sem. Furcsállom, mert előtte hetente voltak frissítések a gyári app-okra...
-
szenesember
aktív tag
Nálam akkor csinálja ezt, ha melóban koszos kézzel próbálom feloldani, és nem ismeri fel az ujjlenyomatomat, de olyankor zizzen is egyet.
Más - Próbálta már valaki a Poco launchert? (Pocophone gyári launcher-e a Xiaomi-tól). Akinek nem tetszik a gyári, érdemes kipróbálni! (Fenn van play-en)
Van alkalmazástár, változtatható az asztal rács mérete, és az alkalmazás ikonokra hosszan nyomva van gyorsmenü. -
szenesember
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #6618 üzenetére
Szvsz. kár volt pont a hátlapi kamerát kihagyni ebből...
Ott azért hasznosabb lett volna egy efféle portrémód.
-
szenesember
aktív tag
De miért nincs benne a MIUI 10-es frissitésben az ígért AI portré mód, amivel a hátteret lehet elmosni? Nálam csak az előlapi kameránál van lehetőség a bekapcsolasára.
-
-
szenesember
aktív tag
Helló!
Tudja valaki esetleg, h hogyan tudnám wipe-olni a cache partíciót?
Próbáltam: kikapcs, volume up + power gombok egyszerre, bejött a recovery, ott van egy menüpont, h wipe data, rámentem, de nekem nincs wipe cache lehetőség, csak wipe all data.
Szeretném törölni a rendszer gyorsítótárat, ugyanis esélyes, h amiatt laggol a teló. Mi a megoldás? -
-
szenesember
aktív tag
Ja, egyébként tegnap este én is frissítettem 9.6.5-re, azóta 2x kellett újraindítani. Egyszer, mert befagyott a kezdőképernyő, és nem tudtam lapozni, egyszer meg azért, mert a "női hang letöltése magyar nyelvhez" c. értesítést (amit egyébként senki sem kért tőle,) másodpercenként kb 600x dobta fel, és úgy belassult minden tőle, h alíg tudtam újraindítani. Faxa, h előtte minden ok volt. És még az animációk döcögése is megmaradt nálam
Remélem, h nem kell sokat várni a következő frissítésre. -
szenesember
aktív tag
válasz
CsabaSteel #6362 üzenetére
Nálam használattól függően 30 - 50 óra, 7-10 óra kijelzőidővel, mindez 25%- os akkukapacitásig, mert ott már töltőre teszem. (Mobilnet, gps, szinkronizálás kikapcsolva. Ezeket nem sűrűn használom.)
Szerk.
Egy érdekesség az akkuval kapcsolatban: nem a gyári töltőjével használom, hanem egy régi, 1,2 Ah-s Nokia töltővel, mert a gyárival rosszabb volt az üzemidő. -
szenesember
aktív tag
Erősen túlaggódod a dolgot. A SIM-tálca két részből áll. Van egy külső "ajtó",ami alumíniumból van, és egy belső műanyag keret, amiben a kártyák foglal(hat)nak helyet. Ez a két elem apró, lapított végű alumínium csapszeggel (vagy mivel) van egymáshoz rögzítve, és nem túl stabilan. A lényeg, h nem a tálca lötyög, hanem az ajtaja. Nálam akkora holtjátéka van a telefonból kivéve, h akár 1mm- t is jár kifelé. Viszont nálam nem lötyög semmi, ha micro sd+SIM van a telóban, ugyanis én házilag barkácsoltam át a SIM-et a megfelelő méretre, és nem éppen finom módszerrel.
Emiatt még szorul is a tálca...
Én a helyedben nem tartanék attól, h ez a dolog képes lenne bármilyen hibát okozni a készülék működésében. Nonszensz, hogy szétfeszít bármit a teló belsejében.
-
szenesember
aktív tag
Helló!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel a kérdésemet, ezesetben igazítsatok el.
Találtam pár furcsa file-t, és mappát a telefon belső tárhelyén. (A két mappa, és a benne lévő file-ok: .cc/.adfwe.dat, .uxx/.cca.dat. És három file, kiterjesztés nélkül: dctp, did, .a.dat) Rákerestem a neten, a Dr.WEB oldalán találtam meg, ahol azt írja, h az "Android.SmsSpy.6364" nevű malware hozza létre ezeket a fájlokat, és mappákat. Felraktam a Dr.WEB-et, ahogy az oldalon is javasolják, de az nem talált semmit.
Akkor most van vírusom, vagy mi van ilyenkor? Vagy másnál is léteznek ezek a file-ok/ mappák? Esetleg törölhetem őket, vagy nézzem át másik biztonsági szoftverrel? -
szenesember
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tegnaptól én is a felhasználók táborát gazdagítomLenne 3 kérdésem:
1. Miért van az, h néhány widget nem frissít (nem csak a gyári, hanem nova launcher-ben sem) ? És van e rá megoldás?
2. Hogyan tudnám eltüntetni a gyári launcher-ből azt a kártyás panelt, ami a főképernyőről balra lapozva jön elő?
3. Tudnátok ajánlani olyan témát, amiben az ikonrácsot 6x4-es helyett nagyobbra is lehet állítani? (Pl 7x5-ös. Szvsz ez még az összefoglalóban is elférne.)Átolvastam a fél fórumot két hónapja, de már nem emlékszem...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest