- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Holnap küldöm szervizbe a telefonomat hálózat eldobálás miatt. Akinek a legfrissebb MIUI 9 / Android 7 alapú fejlesztői ROM van fent, megnézné nekem ha megkérem, hogy ha a fényerő szabályzás automatikusra van állítva, akkor önhatalmúlag elkezdi e random 0 közelire levenni a fényerőt majd pár mp múlva felcsavarja e maxra? Azt tudom, hogy a fényerő változásra lassan reagál és a fényerő csuszkával állítva nem egyenletes a fényerő eloszlása. Nálam az a jelenség, hogy automata fényerő mellett beállítom a csuszkát egy bizonyos szintre ami pont jó olvasáshoz, aztán egyszer csak fogja magát és leveszi a fényerőt. Nem nyúlok a csúszkához, nem korrigálok, aztán magától felnyomja maxra, majd gondol egyet és megint vissza veszi. Mintha random tologatná a mximum és minimum közt. Nem tudom ez a béta bugja e, vagy a fénymérő szenzor krepált be. Ha már úgyis szervizben lesz, megnézetném a fénymérő szenzort is.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest