- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tekknopit
csendes tag
Sziasztok.
Egy ilyen készüléket szeretnék vásárolni az Euronics-ban vagy a Tescoban. Az ott kapható telók b20 szabványosak már? Vidéken szeretnék 4g-t használni. Illetve láttam pár teszt videóban egy bugot, ahol a telefon össze vissza dobálta a hálózatot illetve a téreröt. Vajon ezekben az üzletekben kapható telefonok mennyire hajlamosak ilyen hibákra, vagy ezek már valószinü hogy nem csinálnak ilyet? Érdekelne még hogy a notification led jol müködik-e illetve egy abszolut átlagos felhasználonak megéri-e megvenni ezt a telefont.
Játszani nem akarok vele. Fényképezni szeretnék vele netezni illetve zenét hallgatni és ha a GPS is rendesen müködik benne akkor már a boldog emberek közé fogom magam sorolni..Az ár miatt gondoltam arra hogy ennyiért csak rosszabb telefonok vannak.
Totál laikus vagyok az egészhez ezért ha tudtok pár jótanácsot irjatok bátran. Láttam itt a forumban hogy két féle kijelzövel adták ki egy jobbal meg egy gyengébbel. Ez egy átlag felhasználót miben érinti?
Illetve hogy tudom megkülönböztetni hogy milyen kijelzövel szerelték a masinát?
Ha gond van esetleg a készülékkel a garancia hogy müködik? Az adott cég akitöl veszem ök vállalnak garit vagy ez Globál garancia? Igazábol még annyi érdekelne ha van tapasztalat hogy a vizet mennyire birja?
Hobbim a pecázás és heti szinten többször vagyok a parton és sajna az elözö telefonom is a viz áldozata lett
Diohéjban ennyi. Ha tudtok egy kis segitséget nyujtani azt megköszönném és igazábol jo lenne ha szombaton már 4x tulaj lehetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve hogy tudom megkülönböztetni hogy milyen kijelzövel szerelték a masinát?