Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
schlaci
csendes tag
válasz
gyulavezir #712 üzenetére
Két napja vettem egy Redmi 6-os telefont. Az ujjlenyomat olvasóval ugyan az volt a gondom, mint amit egy fórumozó 2017.májusában említett egy redmi 4X kapcsán. Miután már órákig kínlódtam a beállítással, és azon voltam, hogy visszaküldöm a készüléket 3 napon belül, tettem még egy kísérletet, és nekiálltam keresgélni az interneten. Így kerültem erre az oldalra. Köszönöm gyulavezir a segítségedet, még sem rossz a telefonom. A Xiaomiból kiábrándultam: pl. nem adtak hozzá kezelési útmutatót, így órákig szenvedtem vele, hogy tudjak kábelon fényképeket átvinni a számítógépemre. Később az interneten talált kezelési útmutatóból derült ki, hogy ehhez át kell kapcsolni akkutöltésről adatátvitelre a telefont. Ez az átkapcsolási lehetőség a menürendszerben egy eldugott helyen található, magyarázat pedig nincs mellette. Nekem eddig olyan telefonjaim voltak, ahol erre nem volt szükség - egyszerre történhetett a töltés is és az adatátvitel is. Úgy gondoltam, minden telefon így működik. Nem is értem, mi szükség van erre a bonyolításra, hisz külön vezetékszálakon zajlik a töltés és az adatátvitel, mehetnének egyszerre is. Hát ezért lett volna fontos, hogy adjanak melléje kezelési útmutatót. Arra viszont, hogy miképp kell az ujjlenyomatomat a készülékkel párosítani, sem a készülék menüjének útmutatója, sem a kezelési útmutató nem ad válasz, illetve ha egyáltalán írnak róla, akkor félrevezetően. "Tegyük rá az ujjunkat, és ha rezgett, vegyük el". De a lényegről, hogy ezt többször meg kell tenni egymás után egészen addig, míg a körben lévő összes vonal ki nem színesedik, kussolnak. Még egyszer köszönöm a segítségedet. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest