- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
schlaci #23772 üzenetére
2018-ra már eljutottunk odáig, hogy egy felhasználói felület használatának on-the-fly (éles használat közbeni, kézikönyv nélküli) elsajátítása szükséges és magától értetődő készségnek minősül.
egyrészt a felhasználói felületek is felfejlődtek arra a szintre, hogy megfelelően informatívak, intuitívak legyenek, másrészt annak ismerete, hogy nagyjából mit is kellene csinálni, vagy bizonyos utasításokat hogyan kell végrehajtani az egyetemes, általános tudás része lett, mint a liftkezelés, sorszámhúzó gép használat, meg az egéren a duplaklikk
így mára már nem feltétlenül elvárható egy sült galamb szintű felhasználói kézikönyv, érdemes akár 3 percet is rászánni arra hogy az ember figyelmesen elolvassa a képernyőn leírtakat és végiggondolja hogyan is kellene ennek működni, meg próbálkozni kétszer. harmadszorra összejön.
-
válasz
schlaci #23747 üzenetére
Nem is olvastam olyat. Lehet, hogy a 40 évemmel fiatal vagyok, ebbe nőttem bele és ezért nem okozott gondot az eddig látott kütyük és telefonok után az ábra értelmezése.
ui.: egy autónak, fúrógépnek
elolvasom a használati utasítását, egy kütyünek, számítógépnek, programnak nem
-
válasz
schlaci #23745 üzenetére
A túlbonyolításra azért van szükség, mert nem biztos, hogy mindenkivel szeretnéd megosztani a telefonod tartalmát, akinek a számítógépére rádugod töltés céljából.
Az ujjlenyomat-olvasó beállítása, meg szerintem eléggé intuitív. Látszik a folyamat, hogy az ujjlenyomat "mekkora" része van szkennelve a színezésből és csak a folyamat végén jelenik meg az egészet lezáró gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest